Dodaj do ulubionych

NETIA internet opinie

10.11.10, 09:51
Czy ktos ma lub mial internet z NETII 4 mbit/s lub 8 mbit/s i jesli tak to jak sie sprawowal, czy sa tu jakies limity, jak chodzi, czy przerywa, czy wszedzie smiga, prosze o wskazówki czy warto z tego skorzystac.
Obserwuj wątek
    • Gość: depresciak Re: NETIA internet opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 12:12
      Przez dwa lata miałem 1mb i poza jedną przerwą która trwała dwa dni wszystko było OK. Od kilku miesięcy łącze 6mb Netii(na linii TP) działa bez zarzutu, prędkości jak w umowie. Dzielnica Stradom.
      • Gość: WD Re: NETIA internet opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 17:45
        Mam 3 lata netię i 2 miesiące w ub. roku w tym w okresie Bożego Narodzenia i Nowego Roku nie miałem ani internetu ani kontaktu z firmą ani przeprosin. Była przygotowana sprawa przedsądowa ale załatwiliśmy jakoś to polubownie...
    • Gość: opinia Re: NETIA internet opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 12:43
      Mam 6mbps. Raz na dwa tygodnie jakiś problem, nie działa od kilku minut do kilku godzin. Może być. Prędkość jak w umowie.
    • Gość: nugatu1 Re: NETIA internet opinie IP: 212.87.241.* 10.11.10, 16:21
      Moze jeszcze ktos moze cos podpowiedziec, moze jak dziala na rakowie?
      • Gość: uzytkownik Re: NETIA internet opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 17:42
        wczesniej miałam 1mega przez 3 lata dzialalo bez zarzutów ,teraz mam 6 mega i jak narazie ok.dzielnica ostatni grosz.
        • Gość: uzytkownik Re: NETIA internet opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 17:44
          acha,nie ma zadnych limitów.
    • Gość: aaa Re: NETIA internet opinie IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 11:36
      Mam od 3 lat 1 mb i dziala bez zarzutow
      • Gość: olo Re: NETIA internet opinie IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 17:10
        a mi naobiecywali 20 mega, kiedy się zgodziłem internetu nie było przez 4 dni, aż w końcu wróciło do starej prędkości 2 mega po interwencjach w biurze obsługi i łaskawie jakiś Pan zadzwonił i nagle stwierdził że mogę mieć tylko 6 mega... generalnie większych problemów z internetem nie mam ale nie wiem kto pracuje w tej firmie skoro proponują coś czego nie mogą spełnić. (dzielnica północ)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka