adamico9 29.11.10, 00:29 Iza na pewno zostanie naszym Prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eqidox Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne 29.11.10, 08:35 hahaha leszczyna nowym nauczycielem w lokalnej szkole podstawowej chyba chciałes napisac:D albo Ci się nazwiska pomyliły tak tak MATYJASZCZYK PREZYDENTEM CZĘSTOCHOWY TO PEWNE NA BANK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty lewak Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:10 To chyba ostatnio nie robiliście sondaży.... Lewacki okręt idzie na dno i czas szykować szalupy ratunkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:33 Niech sobie będzie tysiąc rozwódek, ale to wie nawet półgłówek, że pierwszy stołek w mieście, nie należy się takiej niewieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawfca Re: Leszczyna - Prezydentem Częstochowy - to pewne IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 21:32 Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ja POPIS IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 01.12.10, 06:43 W POPISowej koalicji !? Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne 01.12.10, 16:10 myslisz ze Warzocha ma jeszcze szanse ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izanapewnp poczytajcie netformator.pl IP: *.zim.pcz.czest.pl 01.12.10, 08:33 tam jest wywiad dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: poczytajcie netformator.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 15:51 Jestem kobietą i będę głosować na kobietę, !!Dla jednych jest super pan Matjaszczyk a dla drugich pani Leszczyna,,. Różne są opinie na ich temat , zależy kto je formuuje. Ja z doświadczenia wiem , że kobiety są odpowiedzialniejsze, rzetelniejsze i bardziej przewidujące, czyli podejmują trafniejsze decyzje. Dlatego stawiam na kobietę. Pani IZO już dziś pani gratuluję wygranej. Wierzę , że PANI NIE ZAWIEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcx Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.146.20.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.12.10, 16:22 no na pewno zostanie prezydentem tylko nie w tym roku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 16:27 Leszczyna przegrana, nie będzie wybrana, w niedzielę napiję się wódki! My Częstochowianie, nie chcemy na stanie, wypudrowanej rozwódki! Odpowiedz Link Zgłoś