Dodaj do ulubionych

Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne

29.11.10, 00:29
Iza na pewno zostanie naszym Prezydentem!
Obserwuj wątek
    • eqidox Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne 29.11.10, 08:35
      hahaha leszczyna nowym nauczycielem w lokalnej szkole podstawowej chyba chciałes napisac:D albo Ci się nazwiska pomyliły tak tak MATYJASZCZYK PREZYDENTEM CZĘSTOCHOWY TO PEWNE NA BANK!!!!
      • Gość: anty lewak Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:10
        To chyba ostatnio nie robiliście sondaży.... Lewacki okręt idzie na dno i czas szykować szalupy ratunkowe :)
        • Gość: krzyś Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:33
          Niech sobie będzie tysiąc rozwódek,
          ale to wie nawet półgłówek,
          że pierwszy stołek w mieście,
          nie należy się takiej niewieście!
          • Gość: znawfca Re: Leszczyna - Prezydentem Częstochowy - to pewne IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.10, 21:32
            Oby!
            • Gość: ja_ja POPIS IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 01.12.10, 06:43
              W POPISowej koalicji !?
          • taki_i_owaki Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne 01.12.10, 16:10
            myslisz ze Warzocha ma jeszcze szanse ?
    • Gość: Izanapewnp poczytajcie netformator.pl IP: *.zim.pcz.czest.pl 01.12.10, 08:33
      tam jest wywiad dla mnie bomba
      • Gość: Hanka Re: poczytajcie netformator.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 15:51
        Jestem kobietą i będę głosować na kobietę, !!Dla jednych jest super pan Matjaszczyk a dla drugich pani Leszczyna,,. Różne są opinie na ich temat , zależy kto je formuuje. Ja z doświadczenia wiem , że kobiety są odpowiedzialniejsze, rzetelniejsze i bardziej przewidujące, czyli podejmują trafniejsze decyzje. Dlatego stawiam na kobietę. Pani IZO już dziś pani gratuluję wygranej. Wierzę , że PANI NIE ZAWIEDZIE
    • Gość: xcx Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.146.20.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.12.10, 16:22
      no na pewno zostanie prezydentem tylko nie w tym roku ;P
      • Gość: krzyś Re: Leszczyna -Prezydentem Częstochowy- to pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 16:27
        Leszczyna przegrana,
        nie będzie wybrana,
        w niedzielę napiję się wódki!

My Częstochowianie,
        nie chcemy na stanie,
        wypudrowanej rozwódki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka