Dodaj do ulubionych

jak z tymi stażami

19.01.11, 14:15
Hej czy ktos sie orientuje czy sa staze w up? jak dzwonilam, to mowili ze nie ma, ale uslyszalam, ze niektorzy juz dostali!
Obserwuj wątek
    • Gość: ju Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 14:36
      W tym roku, będziecie mieć wszystko: staże , dotacje.czego wam dusza zapragnie.Przyjedź se rano pod pośredniak może Ci umysł się przejaśni:))
    • Gość: misia Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 14:38
      nikt nie dostał, choc mieli wydawac wnioski w styczniu, z bardzo prostej przyczyny-mówią, że nie mają kasy
    • Gość: misia Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 14:42
      P.S. Skąd masz takie informacje, że niektórzy dostali?
      • Gość: kontotnok Re: jak z tymi stażami IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 19.01.11, 15:59
        Znajomy znajomego itd. podobno był w UP i dostał, dlatego też się zdziwiłam i pomyślałam, że może gdzieś może już jakieś staże "poszły", ale tak też pomyślałam, że znajomy znajomego może przekręcił, wymyślił itp..
    • Gość: kontotnok Re: jak z tymi stażami IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 24.01.11, 11:07
      Czy ktoś się orientuje czy już są pieniądze?
      Przyznam, że nie stać mnie by dzwonić się pytać czy na bilet by jechać.
      A może ktoś mieszka niedaleko lub był / dzwonił i coś wie?
      • Gość: juju Re: jak z tymi stażami IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.01.11, 19:21
        no wlasnie jak z tym stazami?
    • Gość: ja Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 19:32
      miały byc w styczniu, a do dnia dzisiejszego nic nie wiadomo... tzn. kiedy mają być i czy wogóle będą... ręce opadają...
      • Gość: gośc Re: jak z tymi stażami IP: *.apus-net.pl 31.01.11, 22:00
        cokolwiek będzie wiadomo na przełomie lutego i marca, środków na aktywizacje jest duzo mniej niż w roku poprzednim, jeśli ktoś teraz odbywa staż to jeszcze z poprzedniego roku, bo w tym nie były przydzielane, nie wiadomo jak staże będą rozdzielane, może być tak że osoby które już odbywały staż nie dostaną z racji mniejszej puli, pierwszeństwo będą miały osoby bez doświadczenia, zaznaczam może nie musi, trzeba czekać.
        • Gość: Krzyś Budzę energię częstochowian IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 22:15
          i teraz już wszyscy będą pełni energii. A pracy będzie dla wszystkich. To mówię ja Krzych...
          Nieudolny prezydent powołujący sztuczne twory w UM ds. walki z bezrobociem,nie radzący sobie z zabezpieczeniem podstawowych środków w celu aktywizacji bezrobotnej rzeszy młodych ludzi.
          Natomiast znalazła się kasa na sprowadzanie kolesi z prowincji województwa.

• Gość: ja Re: Budzę energię częstochowian IP: *.netcominternet.pl 01.02.11, 00:42
            pup.czestochowa.pl/index.php?urzad/aktualnosci/news134
    • Gość: wrr Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 07:33
      który wniosek w końcu trzeba zanieść????
      • gocha12341 Re: jak z tymi stażami 01.02.11, 16:26
        Zanosimy wniosek znajdujący się w załącznikach (pdf-y). Z logo EFS rzecz jasna. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.
        Ciekawe jak będzie w rzeczywistości czy nie poodrzucają większości wniosków a dostanie staż jakiś niewielki odsetek zainteresowanych... eh...
        • Gość: ja Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 17:53
          ale to są przecież wnioski dla pracodawców, a nie ubiegaących się o staż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka