kontotnok 19.01.11, 14:15 Hej czy ktos sie orientuje czy sa staze w up? jak dzwonilam, to mowili ze nie ma, ale uslyszalam, ze niektorzy juz dostali! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ju Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 14:36 W tym roku, będziecie mieć wszystko: staże , dotacje.czego wam dusza zapragnie.Przyjedź se rano pod pośredniak może Ci umysł się przejaśni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 14:38 nikt nie dostał, choc mieli wydawac wnioski w styczniu, z bardzo prostej przyczyny-mówią, że nie mają kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 14:42 P.S. Skąd masz takie informacje, że niektórzy dostali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontotnok Re: jak z tymi stażami IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 19.01.11, 15:59 Znajomy znajomego itd. podobno był w UP i dostał, dlatego też się zdziwiłam i pomyślałam, że może gdzieś może już jakieś staże "poszły", ale tak też pomyślałam, że znajomy znajomego może przekręcił, wymyślił itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontotnok Re: jak z tymi stażami IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 24.01.11, 11:07 Czy ktoś się orientuje czy już są pieniądze? Przyznam, że nie stać mnie by dzwonić się pytać czy na bilet by jechać. A może ktoś mieszka niedaleko lub był / dzwonił i coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juju Re: jak z tymi stażami IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.01.11, 19:21 no wlasnie jak z tym stazami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 19:32 miały byc w styczniu, a do dnia dzisiejszego nic nie wiadomo... tzn. kiedy mają być i czy wogóle będą... ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: jak z tymi stażami IP: *.apus-net.pl 31.01.11, 22:00 cokolwiek będzie wiadomo na przełomie lutego i marca, środków na aktywizacje jest duzo mniej niż w roku poprzednim, jeśli ktoś teraz odbywa staż to jeszcze z poprzedniego roku, bo w tym nie były przydzielane, nie wiadomo jak staże będą rozdzielane, może być tak że osoby które już odbywały staż nie dostaną z racji mniejszej puli, pierwszeństwo będą miały osoby bez doświadczenia, zaznaczam może nie musi, trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Budzę energię częstochowian IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 22:15 i teraz już wszyscy będą pełni energii. A pracy będzie dla wszystkich. To mówię ja Krzych... Nieudolny prezydent powołujący sztuczne twory w UM ds. walki z bezrobociem,nie radzący sobie z zabezpieczeniem podstawowych środków w celu aktywizacji bezrobotnej rzeszy młodych ludzi. Natomiast znalazła się kasa na sprowadzanie kolesi z prowincji województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Budzę energię częstochowian IP: *.netcominternet.pl 01.02.11, 00:42 pup.czestochowa.pl/index.php?urzad/aktualnosci/news134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 07:33 który wniosek w końcu trzeba zanieść???? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha12341 Re: jak z tymi stażami 01.02.11, 16:26 Zanosimy wniosek znajdujący się w załącznikach (pdf-y). Z logo EFS rzecz jasna. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi. Ciekawe jak będzie w rzeczywistości czy nie poodrzucają większości wniosków a dostanie staż jakiś niewielki odsetek zainteresowanych... eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak z tymi stażami IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 17:53 ale to są przecież wnioski dla pracodawców, a nie ubiegaących się o staż... Odpowiedz Link Zgłoś