Dodaj do ulubionych

klub książki

10.02.11, 14:01
Czytam właśnie fajną książkę : Kolacja z Anną Kareniną" Jej bohaterki stykają się i omawiają wybraną wcześniej książkę. Myślę że fajnym pomysłem byłoby stworzenie właśnie takiego grona osób kochających jak ja książki, Może jest ktoś chętny??
Obserwuj wątek
    • daguli-nka82 Re: klub książki 11.02.11, 16:21
      podnoszę
      • Gość: Librarian Re: klub książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:12
        Przecież w Częstochowie jest już kilka klubów książki. Jeden spotyka się w Cafe 29 (brama w Alejach - ta brama gdzie jest też Carpe Diem i Flash Pub), a drugi w Art Cafe (ul Kilinskiego - w tej bramie co jakaś "papuga" zrobłia cyrk i afere na pół Czestochowy, że mu kamienice pomazali)

Ten w Cafe 29 nie wiem kiedy bedzie miał najbliższe spotkanie, a ten w Art Cafe jakoś najbliższe spotkanie bedzie miał w kwietniu (chyba 14?). Ten drugi ma charakter bardziej studencki :// Trzeba sledzic CoJestGrane bo tam to pisze o tych spotkaniach
        No i na DKK siedzi sie, popija kawke/herbatke/piwko i rozmawia wlasnie o ksiazkach. W Cafe 29 maja tera Lodgea a w Art Cafe Whartona
        • Gość: studentka IV roku Re: klub książki IP: *.play-internet.pl 18.03.11, 09:32
          Bardzo ciekawa propozycja.Ale problem z czytaniem i kupowaniem książek jest coraz większy -czego najlepszym przykładem jest likwidacja księgarni Akademickiej na przeciwko Politechniki -jedynej w dzielnicy 1000-lecia.Szkoda wielka.
          • Gość: iks Re: klub książki IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 10:00
            Czyżby prohobicja na .........książkę ? Nie ,raczej brak zainteresowania studentów książką ! Internetowi studenci,pożal się Boże !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka