Dodaj do ulubionych

Prezes Kołaczyk jedzie bronić punktów

15.02.11, 23:51
i tak rządzi pzpn z łysym grzesiem biednym dokopać bo biedni ,a co do tego ma sportowa postawa chłopców z Rakowa - rozliczać preżów za ich szwindle żeby się więcej nie pojawili na arenie sportowej, a tak to Listek łazi z wesołą gębą i wciska się w nową posadę
Obserwuj wątek
    • desa455 Re: Prezes Kołaczyk jedzie bronić punktów 16.02.11, 21:16
      Oby się udało wszystko, i fakt aby na 90-lecie Rakowa przyszli jacyś sponsorzy. Bo inaczej... ;(
      Polska zobaczyła film o Kibicach Rakowa, że nie są tacy w ogóle źli jak to każdy pisze i pokazuje, SKWR robi wszystko aby było jak najlepiej dla kibiców, Częstochowian jak i przyciągania nowych ludzi na stadion Rakowa. Tyle akcji, tyle rzeczy robionych aby Raków przetrwał i się "obudził" na nowo, bo przez wiele lat był "uśpiony" i praktycznie nic się nie działo.

Mnie osobiście marzą się sekcje które zlikwidowali tj. siatkówka, koszykówka, lekkoatletyka, boks,sekcja szachowa... Tylko na te albo na część z nich, brakuje pieniędzy... :( Marzenia....

NIGDY NIE ZGINIE, NASZ RAKÓW NIGDY NIE ZGINIE!!!
      • pmfw Re: Prezes Kołaczyk jedzie bronić punktów 17.02.11, 11:34
        ja mam nadzieje, ze te punkty zostana odjete i w koncu spuszcza rakow lige nizej i w koncu rozwiaza ten smieszny klubik. boisko zaorac io postawic biedronke, wiecej pozytku z tego bedzie. w czestochowie kasa tylko i wylacznie dla bialo-zielonych druzyn, sponsorzy tez wiedza gdzie pieniadze lokowac, pozbyc sie wrzodu z cz-wy jakim jest rakow i jego dlugi
        • Gość: gość Re: Prezes Kołaczyk jedzie bronić punktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:56
          marna prowokacja ;]
        • Gość: Cz-wa Re: Prezes Kołaczyk jedzie bronić punktów IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 18:17
          widzę śmieciu że masz kompleksy, dobrze :)
          boli że kibicowsko mamy się dobrze nie?
          nara pętaku.
        • desa455 Re: Prezes Kołaczyk jedzie bronić punktów 18.02.11, 14:29
          Hehe nie odbiorą nam punktów, jedziemy i działamy DALEJ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka