Dodaj do ulubionych

echo serca - gdzie?

15.05.11, 10:19
Muszę jak najszybciej wykonać to badanie- rozumie się, że skoro szybko to prywatnie. Nie wiem tylko kto zrobi to na prawdę fachowo i kto odpowiednio pokieruje leczeniem. Zastanawiam się między trójką lekarzy- Zawadowicz, Łodzińska lub Besaraba. Bardzo proszę o Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: echo serca - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 10:22
      na zaciszanskiej podobno mozna zrobic ale nie wiem kto tam przyjmuje, moja sasiadka tam robila
      • Gość: shedetermined Re: echo serca - gdzie? IP: *.205.46.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.11, 10:30
        Dziękuję za wiadomość i proszę piszcie jak najwięcej bo jutro muszę coś zdecydować.
    • Gość: . Re: echo serca - gdzie? IP: *.147.229.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.11, 21:55
      .
    • aronika Re: echo serca - gdzie? 16.05.11, 00:20
      na focha- z tylu apteki vis a vis medyka jest przychodnia - prywatne gabinety lekarskie- przyjmuje tam prywatnie 2 kardiologów: dr Muskała ( pracuje na Parkitce lub PCK?) i dr Sidorowicz ( szpital Mickiewicza). Oboje robia echo serca. Oboje zasługuja na zaufanie.
      Jesli chodzi o mnie- składam pokłon kwalifikacjom i zaangazowaniu lekarzom z kardiologii z Mickiewicza. Uratowali zycie mojemu mezowi po bardzo ciezkim zawale , bez zadnych dodatkowych 'zalączników" z pelnym oddaniem. Zespolz Mickiewicza jest wg mnie NAJLEPSZY. Los zdecydowal ze mezowi potrzebna byla pomoc natychmiast, pewnie inaczej wloklabym go do Zabrza czy Katowic- ale naprawde niepotrzebnie bo tutejsi lekarze sa naprawde genialni.
      Aha , z tego co kojarze dr Besaraba tez jest z Mickiewicza, tylko nie wiem gdzie przyjmuje i czy robi echo prywatnie.
      • Gość: aaa Re: echo serca - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 12:09
        na Mickiewicza są 2 różne kardiologie - jedna to zwykła kardiologia szpitala Mickiewicza a druga to ta porządna kardiologia- Centrum Chorób Serca i Naczyń - tu ratują życie. Tu można umówić się na prywatną wizytę też. Piszę żeby nie mylić - bo mojej koleżanki mamę lekarze ze zwykłego Mickiewicza doprowadzili do zawału ale z tego porządnego Centrum Chorób Serca uratowali życie.
        • Gość: shedetermined Re: echo serca - gdzie? IP: *.205.50.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 19:22
          a ta poradnia kardiologiczna co się tak prawie, że w piwnicy znajduje to ta dobra czy ta zła?
          • Gość: aaa Re: echo serca - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 22:07
            chyba ta dobra- ale najlepiej się spytać . Nazywa się to Częstochowskie Regionalne Centrum Chorób Serca i Naczyń im. Polonii Świata. Chodziłam odwiedzać chorą osobę na oddział tego Centrum Chorób Serca - na oddział wchodzi się głównym wejściem do szpitala i od razu trzeba skręcić w prawo- więc tam można na pewno zapytać się i upewnić.
            • Gość: aaa Re: echo serca - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 22:09
              bardzo mili lekarze, ordynator. Wszystko wyjaśnią, porozmawiają. Czysto, porządek. Aż nie do uwierzenia że w Polsce mogą być tacy lekarze, pielęgniarki - podchodzący z szacunkiem do pacjenta.
              • Gość: shedetermined Re: echo serca - gdzie? IP: *.205.71.28.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 22:14
                to ja najpierw byłam tam jak ty opisujesz, ale skierowano mnie na dół- przez moment nawet sie zastanawiałam czy dobrze idę bo ten korytarz to wyglądał jak piwnica- w gabinecie ściany też nie za czyste. Sama nie wiem co dalej:(:(:(:(
                • Gość: aaa Re: echo serca - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 09:36
                  nie wiem jak wyglądają gabinety. Może nie wyremontowano, bo oddział jest wyremontowany. W momencie gdy to Centrum powstawało- to część lekarzy była przeszkolona w Zabrzu. Nie wiem jacy są wszyscy- ale ci o których słyszałam to naprawdę ok. A na oddziale to zupełnie inne traktowanie- "nieczęstochowskie". Jak już pisałam - mama koleżanki leczyła się w szpitalu Mickiewicza w poradni- skończyło się zawałem (chociaż zgłaszała dolegliwości bólowe w spoczynku- było zlekceważone przez lekarkę). Po zawale- to właśnie na nogi stawiali ją lekarze z Centrum Serca.
                  • Gość: aaa Re: echo serca - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 09:37
                    i tam jest dużo mądrych lekarzy, nie trzeba zdawać się tylko na jednego. Myślę że spokojnie można zapisać się do tego do którego najkrócej się czeka
                    • Gość: shedetermined Re: echo serca - gdzie?do aaa IP: *.146.128.204.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 09:44
                      Wielkie dzięki za informcje- idę się dziś zarejestrować do poradni i zobaczymy:)mam nadzieję, że będzie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka