maria42_1
11.08.11, 18:07
Witam
Poprosze o opinie - czy internet zeżarł juz wszystkim mózgi?
Jestem osoba bezrobotną, dorabiam tu i ówdzie. Ostatnio zostałam tajemniczym klientem i dostałem zlecenie do pewnego sklepu z butami (dużego) na 1 pietrze w galerii. Miałam kupić buty - ocenić jakość obsługi , wrócić po godzinie i oddać te buty. Sama obsługa niczego sobie ale nie w tym rzecz.
Gdy wróciłam po godzinie oddac buty Pani (nie miała plakietki) poinformowała mnie że ich nie przyjmie bo są chodzone. Po przyjściu kierowniczki zaczęły sie jaja. Pani kierownik mała blondynka zaczęła się wymądrzać i cytować prawa jej i konsumenta razem z paragrafami itd itp. Ja że przygptpwywałam sie troche do tego zlecenia przejrzałam strony które wyszukał mi google. I szczerze Wam powiem to co mówiła (albo lepiej recytowała) ta Pani kierownik brzmiało jakbym otworzyła 1 stronę w wyszukiwarce i wpisała : klient oddaje buty...
Czy już niema ludzi wykształconych w tym mieście? Czy w handlu liczy się tylko wygląd?
Czy ludzie już nie umieją nic bo wszystko mają w google?
I szczerze powiem - chodziłam do tego sklepu bo buty mają fajne ale Pani kierownik zabiła mi klina. A może to tak jest, że biora takie puste blon....i, które mają dobrze wyglądać i lepeij żeby nic nie wiedziały....
Smutne ale prawdziwe.