prawdziwykicha.1 19.08.11, 12:01 Przypominam że Karkosik to to wielki katolik,robił nawet interesy z ojcem świętym Tadeuszem.Razem Ci panowie zakładali telefony dla dla moheru.Więc da Wam zarobić uczciwie jak nakazuje Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kjjjj Re: Rurexpol zaprotestuje przed Hutą Batory IP: *.rev.inds.pl 21.08.11, 17:44 Właśnie tak postępują ci najbardziej modlący się. Ci którzy chodzą do kościoła tylko na pokaz a diabła mają za skórą. Są zakłamani do szpiku kości. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Ot dylemat 21.08.11, 21:55 Obniżać pensje i być konkurencyjnym nawet wobec Hindusów i Chińczyków czy podnosić pensje , zachowywać się przyzwoicie jak na Europę przystało , mieć przychylność załogi ale tracić zamówienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rura Re: Ot dylemat IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 07:51 Niezłe pierdoły Angrusz wypisujesz :/ Rurownia , czy to jeszcze jako poprzednie wcielenie Rurexpolu , czy jako część ISD zawsze była konkurencyjna. Tnąc koszty produkcji w najbardziej brutalny ale tez najwygodniejszy dla siebie sposób p. Karkosik nie zyska wielu nowych zamówień. Poddaje się tylko powszechnemu wśród polskich pracodawców trendowi zatrudniania przez te chore agencje bo ma taką możliwość , bo robi to na co pozwala mu prawo. Nawet obejścia typu jedna agencja wynajmuje drugą i ta dopiero zatrudnia pracowników zeby umowy terminowe ciągnąć w nieskończoność też są zgodne z prawem..Swoją drogą uśmiechnięta twarz p Misiaka znów pojawia się na zdjęciach z okazji zbliżąjacych się wyborów. Już wszyscy zapomnieli co zrobił ze stoczniowcami.. W USA są od tego lobbyści a ten pan mając w tym osobisty interes zaangażował się bezpośrednio.. Wracając do Rurexpolu , mam nadzieję , że chłopaki którzy podpisali te nieszczęsne umowy znajdą sobie w miarę szybko nową lepszą pracę , choć wiem , że o to niełatwe , życzę powodzenia. W lokalnej prasie już pojawiają się ogłszenia : Work Syfilis zatrudni operatora wacarki kalibrującej , lub suwnicowego z kat S1 do transportu rur . Mam nadzieję , że tych ogłoszeń będzie coraz więcej a coraz mniej osób da się znowu nabrać.. Odpowiedz Link Zgłoś