internet-owiec 13.09.11, 16:28 mam pytanie..czy Pan Konrad Głębocki ma tytuł Profesora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie wiem Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: 195.187.136.* 13.09.11, 16:58 Zdjęcie Pana Glebockiego. na plakatach nie wzbudza zaufania wyborców. Twarz zastraszonego chłopca. Patrząc na bilbord sam się zaczynam bać co z naszą Częstochową, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.rev.inds.pl 14.09.11, 10:35 Teraz miasto wygląda jak "ruski jarmark". Ciekawe czy ktoś to posprząta, czy będą wisieć do następnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi jak zwykle kiełbasa wyborcza... IP: *.rev.inds.pl 17.09.11, 05:23 czego to oni nie obiecują, a później jak zawsze interesują się tylko jak napchać swoje kieszenie do maximum, cała reszta którą obiecali nie ważna, banda złodziei i tyle, mnie nie zobaczą na tych wyborach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze radzę Re: jak zwykle kiełbasa wyborcza... IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 22:15 ONI tylko na to czekają, Bobi. Jeżeli TY nie pójdziesz na wybory ich rodziny, kumple i przyjaciele kumpli będą mieć podwójną siłę głosu. Idź na wybory i zagłosuj na kogokolwiek - byle nie na tych, którzy rządzili przez ostatnie 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesaga Re: jak zwykle kiełbasa wyborcza... IP: 195.205.171.* 20.09.11, 21:18 Problem w tym, że nawet nie chce im się tych obietnic wymyślić, na tych plakatach jest sam PR-owski shit. Ostatnią siłą woli przypominam sobie o patriotycznym obowiązku głosowania, ale chyba mi tej siły nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: jak zwykle kiełbasa wyborcza-Drygas IP: *.cdma.centertel.pl 22.09.11, 17:17 Kandydat Drygas uważam że bardzo przesadza ze swoją postawa na plakatach ręce założone ,złoty zegarek postawa asertywna jak dla mnie jego doradca się nie popisał.. haslo słabe tak jak jego poniedziałek.. Kto zagłosuje na kogoś z rodziny Drgasów ?? Bogatym w głowie się przewracało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czenstochower Głębocki IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 15:26 A po co Głębocki chwali się tytułem naukowym? Ach ta prowincjonalna pretensjonalność! czenstochower.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bojkot2011 po co pisać o tych szalbierzach i hucpiarzach, 13.09.11, 17:25 to jeden duży skok na kasę i nic więcej, chyba, że ktoś naiwny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spred Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: 31.42.0.* 13.09.11, 18:09 Tak, ale profesora Politechniki Częstochowskiej, który jest nadany przez uczelnie (w tym wypadku Politechnikę Częstochowską) a nie przez prezydenta RP (i to się już często pomija). Taki tytuł uczelnia nadaje za wybitne osiągnięcia naukowe, choć jak dla mnie to takie nadawanie tytułu profesora przez uczelnie obniża prestiż tegoż tytułu, bo nagle okazuje się, że mnóstwo osób ma tytuły profesorów a ich osiągnięcia bywają mierne lub nie adekwatne do tytułu "profesora". Powinno się tego zabronić i zlikwidować to towarzystwo wzajemnej adoracji a nadawanie tytułu profesora, moim zdaniem, powinno należeć wyłącznie do kompetencji prezydenta. Tyle w temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Makota Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 19:21 Zobacz tylko, ilu jest takich "profesorów" na AJD na kierunku "artystycznym. Pusty śmiech człowieka ogarnia jak patrzy na ich "dorobek naukowy". Z litości tylko nie wymienię nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm mam dosyć spory dorobek IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 20:42 z którego ci "artyści " korzystali i mają dzieki mnie te tytuły, a ja nie mam szans na pracę na AJD czy wogóle w Czestochoweie - powód śmiertelny lęk przed ambitnym konurentem, a oni zero publikacji, właśnie dlaczego nie podać nazwisk, przecież to szkodzi miastu i krajowi "taka na ukowa" kadra pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr wałęsowski Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.prenet.pl 15.09.11, 13:51 Masz 100% racji.Ten doktorek pewnie też się bronił na tzw. akademii.POziom zerowy jak to mawia doktor Miller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: 31.42.1.* 19.09.11, 17:30 Profesor uczelniany, to nie stopień naukowy, tylko STANOWISKO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiesłaW To n ie hasła, to slogany z gazetek dyskontów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 18:59 Zgadzam sie z opiniami / komentarzami POlitologa , w większości trafne choć bardzo wyważone. Reasumując , jaka miejscowość tacy "politycy" i takie też hasła. Kandydaci boją się siebie z co dopiero wyborców ! Brak im wiary w to co by chcieli by zrobić ale są zdeterminowani chęcią bycia i posiadania. To tragedia , problem i podstawowa wada "zaściankowej demokracji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: To n ie hasła, to slogany z gazetek dyskont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 19:43 Pierdzielisz gościu jak potrzaskany, kto czego i kogo miałby się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maniek Re: To n ie hasła, to slogany z gazetek dyskont IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 20:44 ciebie chyba trzeba się bać heheh Odpowiedz Link Zgłoś
glupi-jasio Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym 13.09.11, 20:49 Tak czerwono...ale no cóż Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 11:56 wolę czerwone niż czarne i różowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupieto Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 21:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.centertel.pl 13.09.11, 20:53 widac ukierunkowania pana annus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.11, 21:12 Mam propozycję nowe hasła promujące woj śląskie w Częstochowie Śląskie niewierne Żory Śląskie Pszczy-na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 13.09.11, 21:31 Jak widzę napis "serce, wiedza, charakter", to mam ochotę tam dopisać "koń, dupa, ołówek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też gość Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 21:51 "gościuuu", ale się uśmiałem,-/koń ,dupa ,ołówek/,-jesteś wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speleus Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.net.stream.pl 14.09.11, 21:32 KAMARYLA CZĘSTOCHOWSKA. TE SAME GĘBY NON STOP NA TYCH SAMYCH REKLAMÓWKACH, BO INACZEJ ICH NAZWAĆ NIE MOŻNA. PAJACE BEZ WSTYDU. CO NAM ZAPODALI PRZEZ TE OSTATNIE LATA? a NAJDZIWNIEJSZE, ŻE PORTRET PANA BALTA LEŻY NA TRAWNIKACH. mATKO I CÓRKO! KOGO JA MAM WYBIERAĆ!!!!!????? DO PRACY NIE MOGĘ DOJECHAĆ NA CZAS, Z PRACY DO DOMU JESZCZE GORZEJ. LUDZIE O CO TU CHODZI WTYM WSZYSTKIM??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 22:03 Koń, dupa, ołówek - 10/10 :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhahany Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 22:52 Maruś Bełt - koń, d**a, ołówek ! Rewelacja! hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 13.09.11, 23:37 "GOŚCIUUU" jesteś naprawdę gość :) Pozdrawiam! PS. Powinny być najlepsze retusze, pal licha hasła... Nr 1 Fiona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.09.11, 07:39 Głebocki zrobił na mnie piorunujace wrazenie hahahahahahhahahahahahhahahahhahahaha To ten niezalezny z partii T . Wrony ??? buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym 14.09.11, 09:33 To" wulkan" charyzmy i pieszczoch konserwy obyczajowej w Częstochowie. Razem z Wroną budowali wytrwale "częstochowski park geriatryczny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tull Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 09:45 no co number one rozpondek,ta dopiero ma photoshopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.gallus.pl 14.09.11, 10:29 Żadnego fotoszopa, ciągle to samo zdjęcie, już chyba trzecią kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej portret Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 12:06 cala rozpondek- odwrócona moralność poprawności politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 11:38 wpiszcie w google afery po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może nie? Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 22:31 Lepsze byłoby: ząb - zupa - dąb Odpowiedz Link Zgłoś
m-19751 balt 22.09.11, 13:58 jak widzę na każdym słupie, autobusie i wszędzie gdzie się tylko da jego plakat to robi mi się niedobrze. Mam nadzieję, że ten ogrom plakatów nie jest powiązany z przywilejami sprawowanej funkcji w mieście i nie za publiczne pieniądze. Tak swoją drogą to widzę te same osoby na plakatach które startowały w wyborach samorządowych. Jest to jawne oszustwo, bo ludzie głosowali na nich, aby rządzili w Częstochowie na miejscu, a nie żeby tylko szukali intratniejszych stołków. Wszystkim tym, którzy startują w wyborach na kogokolwiek (raz to na prezydenta miasta, raz na radnego, raz na posła, europosła...) powinniśmy podziękować raz na zawsze i na nich nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: 93.190.152.* 14.09.11, 08:25 prfesor nadzwyczajny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.gallus.pl 14.09.11, 10:32 Nie ma. Za to ma manię tytularną, jak jego mentor TW, dla którego ważniejsze było to (jak wynikało z oficjalnych pism UM, tzw. firmówki) który zawsze podkreślał, że jest dr inż. Dla mnie osobiście ważniejsze było i jest, żeby osoba na danym stanowisku dobrze wypełniała swoje obowiązki, choćby formalnie ni emiała wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.isd-hcz.com.pl 14.09.11, 12:53 Profesor to w tym przypadku stanowisko jakie pełni na PCz, tytuł naukowy to dr hab Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Hasło Sabata = totalna ściema 14.09.11, 20:56 Hasło Sabata najbardziej mnie rozśmieszyło. Jak koleś może być wiarygodny, jeżeli: 1. rok temu startował do Rady Miasta - przedstawiał się jako człowiek, który chce dużo zrobić dla miasta itp. puste frazesy 2. został radnym, ale był nim tylko przez rok. To dowodzi, że rok temu okłamał wyborców - na pewno już wtedy myślał o kolejnym szczebelku "dostania się do żłoba", czyli cieplutkie posłowanie. 3. Pytam, dlaczego się przedstawia jako skuteczny samorządowiec? Pytam CO ON TAKIEGO ZROBIŁ, ŻE JEST SKUTECZNY??? Ta ściema, hipokryzja tego karierowicza uderza mnie szczególnie. Podpiął się pod Leszczynę i dalej - do władzy, do żłoba, a ciemni ludzie przeczytaja jego hasło i zagłosują na niego. Bo nie maja pojęcia, że to kolejny zwykły ściemniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soj Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 14.09.11, 21:06 pucek CO TY PIERD....? Przecież Sabat jest już drugą kadencję, ogarnij się i troszkę doszkol! To Leszczyna się go uwiesiła, a nie on takiej ... bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Re: Hasło Sabata = totalna ściema 14.09.11, 21:13 Łał, 2 kadencje!!! No i co z tego? To po co został radnym rok temu, skoro teraz startuje do sejmu? Nie okłamał swoich wyborców rok temu? Przejrzyj na oczy człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vipo Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 14.09.11, 21:38 no a balt to do chu... poco też po jakiego brał udział w wyborach samorzadowych skoro pcha sie do sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.11, 08:26 Szybko się nudzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin szybko się nudzi IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 15.09.11, 09:11 ale Leszczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może nie? Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.11, 22:47 Zobacz na jego oślizgłą gębę. Taka przejdzie przez samorząd, sejm i w ogóle przez każdy otwór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gillette mareczekdupeczek IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 17.09.11, 23:22 w końcu by się ogolił wieśniak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vipe Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 14.09.11, 21:12 pucek czy jak ci tam, czlowieku ty w ogóle nie masz pojecia co sie dzieje w radzie maista, jaki rok, stary weż wrzuc se na luz barani łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Re: Hasło Sabata = totalna ściema 14.09.11, 21:16 O, widzę, ze mocna ekipa Platformy jak każdego wieczora śledzi wszystkie fora i broni swoich Panów licząc na jakieś ochłapy z Pańskiego stołu! Dobrze dobrze, lojalność partyjna ponad wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m-19751 Re: Hasło Sabata = totalna ściema 22.09.11, 14:04 puczek ma 100% racji. Dotyczy to nie tylko p.Sabata, ale też Balta i wielu, wielu innych. Oni wszyscy oszukali wyborców rok temu. Dla nich to tylko trampolina do dalszej kariery. Konieczne są okręgi 1-mandatowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kożmiński pistolety? IP: *.apus-net.pl 14.09.11, 21:14 Puczku szanowny! Swoje frustracje załatwiaj w pojedynku, anie na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Re: pistolety? 14.09.11, 21:21 Dlaczego uważasz, że to moje frustracje? Mam prawo oceniać każdego polityka na tym forum, no chyba że czestochowska PO planuje je zawłaszczyć tylko na pochlebstwa swoich polityczków. No nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vipo Re: pistolety? IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 14.09.11, 21:34 tak tak to my ekipa PLATFORMY i chcemy ochłapy ze stołu!!!!!!!! :))))) CZŁOWIEKU WEŹ SIĘ LECZ BO NAPRAWDE ROBISZ NIE MIŁĄ ATMOSFERĘ NA FORUM! nie masz pojęcia o polityce więc nie oceniaj innych! Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Re: pistolety? 14.09.11, 21:42 Acha, czyli robie niemiłą atmosferę, wśród samych znawców polityki, bo skrytykowałem jednego polityka z PO. Sorry. Już uciekam. Milczę. Czy mam się bać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPO Re: pistolety? IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 14.09.11, 21:51 BROŃ BOZE bądż sprawiedliwy a będziemy żyć w zgodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Re: pistolety? 14.09.11, 21:56 Sprawiedliwy, tzn. powinienem też skrytykować Balta, Adamkiewicza, Głebockiego i innych, którzy OKŁAMALI WYBORCÓW - najpierw zostali radnymi, dla miasta nic albo nieiwle zrobili przez ten rok, a teraz rwą sie dalej. Ok, ale tematem tego forum to hasła wyborcze, a tylko Sabat nawiazuje w nim do samorządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vipo Re: pistolety? IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 14.09.11, 22:01 pierwsza cześć wypowiedzi ok, druga nie. i KTO KOGO OKŁAMUJE... to że inni chcą nas reprezentować w Sejmie, że chcą dbac o nasze interesy etc. Nasi Radni więcej zrobili dla nas, niż ci wszyscy misterni posłowie Swoich spraw razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Re: pistolety? 14.09.11, 22:07 Człowieku, jaki ty jesteś naiwny. Musisz być jeszcze bardzo młody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo puczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 22:26 Człowieku, przeczytałem Twoją dyskusję i chyba nie wiesz co dzieje się w mieście. Akurat radni Sabat, Balt i Głębocki są co najmniej 5 lat w Radzie Miasta i niesprawiedliwe jest krytykowanie ich za "rok" kadencji. Jesli już chcesz pojeździć sobie po kimś za ten niecały rok to możesz to zrobić w stosunku np. do Wabnica. Facet wchodzi do rady miasta jako rezerwowy (24 lata), bo bierze mandat po prezydencie Marszałku i nic nie robi w radzie poza opowiadaniem pierdół o głośnikach w Alejach przed wyborami. A teraz wyrywa do sejmu :) To jest klasyk wożenia wyborców :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pistolety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 22:01 poz.solidarnosc.czest.pl/index.php/aktualnosci/52-w-sobote-17-wrzesnia-spotkamy-sie-we-wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: pistolety? 15.09.11, 08:18 Ponieważ polityk sam nie wierzy w to co mówi jest zaskoczony gdy inni mu wierzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do vipo Re: pistolety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 12:10 jakim to trzeba być debilem żeby glosować na platformę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: 77.253.226.* 16.09.11, 12:32 nie tylko ściema - to z-ca dyrektora ARiMR i posadę ciepła już ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Stara wywłoka zretuszowana! IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 16.09.11, 20:44 Ohhh Izka daremne są te twoje wypowiedzi! Boj się o swój tłusty zad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __________________ Zagłosuję na Balta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.09.11, 19:18 To będzie okazja, żeby spieprzał stąd jak najdalej razem ze swoimi pomysłami. W Warszawce i tak niczego nie dokona, bo to jak zwykle tylko obietnice, żeby tylko dostać się do koryta i zaistnieć na salonach. A wy, oczywiście, nie głosujcie na tych, których slogany wam się nie podobają - dobrze, że tu zostaną :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Hasło Sabata = totalna ściema IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 16.09.11, 21:09 Co dotychczas zrobił pan Sabat ? Został zięciem europosłanki PO ! Ot i cała tajemnica jego błyskotliwej kariery ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JużwiemNaKogo dobre... IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 16.09.11, 21:19 HA HA HA HA HA dawno się tak nie uśmialiśmy jakim znów zięciem, kogo?!!! Matko nie ma co tu na tym wątku siedzieć, bo sami na siebie piszecie, jak nie Izabela to Marcin, jak nie Marcin to Marek, jak nie Marek to Kris... weźcie się lepiej wszyscy do roboty bo wybory tuż tuż a nas, wyborców zupełnie nie interesuje wasze życie osobiste, czy macie kredyty, pożyczki, kochanków etc. A propos Pana Bartłomieja Sabat to dobrze, że sie o nim pisze... chyba wart jest mojego głosu skoro się tak go bierze na języki. Konkurencja wypisuje jakieś tam głupoty żeby stracić tak dobrego konkurenta, czyli reasumując musi być mocnym kandydatem. Mój głos już wiem na kogo oddam, a tymczasem idę agitować na jego osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JużWiemNaKogo Re: dobre... IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 16.09.11, 21:25 Aha! Polecamy świetny wywiad z Panem Vice Przewodniczącym w ostatnim wydaniu "Poniedziałka". Naprawdę wielki szacun, niech inni biorą przykład z czystej, klarownej, trafiającej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dobre... IP: 31.42.1.* 19.09.11, 17:33 Tak przeczytalem ten wywiadzik. Zero konkretów, same ogólniki jak dla mnie. I powiem wiecej, jestem mieszkacem okregu z ktorego Pan Sabat jest radnym, sledze poczynania radnych i osobiscie nie urzekła mnie jego historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tam Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.11, 09:30 Z ludźmi i dla ludzi .Też piękne , prawie jak kwit na węgiel . Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym 15.09.11, 11:22 Proponuję jeszcze kilka innych haseł na przyszłość lub jako tłumaczenia obecnie prezentowanych: "MAM PARCIE NA SZKŁO /WŁADZĘ/" "WYDAJE MI SIĘ, ŻE POTRAFIĘ" "LUBIĘ OSZCZĘDZAĆ...Z DIETY" "NALEŻY MI SIĘ ZA ZASŁUGI" "PRZYZWYCZAIŁEM SIĘ, A NIC INNEGO JUŻ NIE POTRAFIĘ" "NIE JESTEM HIPOKRYTĄ... MNIE CHODZI O KASĘ" "JESTEM SEKSI NA PLAKATACH" "PRZECIEŻ TO TYLKO CZTERY LATA!" "MOŻESZ MIEĆ MNIE Z GŁOWY I Z MIASTA" "JESTEM WYBITNIE INTELIGENTNY, ŚWIETNIE WYKSZTAŁCONY, NIEPRZYZWOICIE ZAMOŻNY... I SKROMNY" "MIEWAM WIZJE" "PRO PUBLICO BONO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.net.stream.pl 15.09.11, 14:30 Ich gęby przywieszone na lampach utrudniaja widoczność przed przejściem dla pieszych- dokładnie skrzyżowanie ulic wysockiego i szajnowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 22:00 Panie Jacku :) kapitalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
internet-owiec Hasła wyborcze na cenzurowanym 15.09.11, 20:10 Dariusz Smyczyński ...hasło "kawa,wanna,szampan" ( w końcu z naszego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
lotobe3 Hasła wyborcze na cenzurowanym 16.09.11, 10:07 dobre hasło, dobra obietnica: www.wix.com/zbrojkiewicz/wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 16.09.11, 10:27 Gdyby wyborcy o tym wiedzieli, Tusk przegrałby z kretesem Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym 17.09.11, 22:29 Gdyby wyborcy wiedzieli co powie Bul -Komorowski,w 72 rocznicę napaści przez Rosjan na Polskę .To by próbowali wydoić kuraczaka z jaja.Prze to mówę Wam patrzcie i obserwujcie Odpowiedz Link Zgłoś
hamer46 Hasła wyborcze na cenzurowanym 18.09.11, 13:17 Hasła jak hasła, ale niektórzy kandydaci to jedna wielka pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek_wu Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 14:02 Taki,dajmy na to C.M.Graj od razu napisał,że jest za podziałem na " Wy" i "My" i jeszcze,że w to mu graj. Pretensjonalność do kwadratu, ale facet stawia sprawę jasno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm. Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: 89.174.60.* 19.09.11, 15:58 Spytajcie dziadka "profesora" Głębockiego jak on miał na nazwisko ;) przed zmianą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student AJD Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 20:50 Dziadka to ty zostaw w spokoju. Lepiej wybierz się na ul. Jagiellońską i zastanów się czy to kolejna prowokacja , czy tez pomyłka. Na skrzyżowaniu jest europlakat a na nim zdjęcie prosto z Torunia z Panem Zbigniewem Girzyńskim. Zastanów się kto chce tu w Częstochowie zbić kapitał polityczny na znanym nazwisku pisanym przez "rz". Taki plakat kosztuje kilka tysięcy złotych. Kto poniósł ten koszt?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adele Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.2.143.133.tvksmp.pl 19.09.11, 23:33 Pan Głębocki jest dr hab. Na Politechnice każdy dr hab. staje się z automatu profesorem uczelnianym. To jedynie nomenklatura uczelniana, nie faktyczny stopień naukowy Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Oto plakat wyborczy 20.09.11, 20:45 zapodaj.net/99a0b2947b4e.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Oto plakat wyborczy IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.11, 10:40 kto to jeśt na tym foto ,bo rozpoznać nie mogę.Wszyscy tacy podobni na tym, zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Czerwona Hasła, HA, HAŁ HAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 08:41 Nie daje głosu nie szczekam - Mój głos należy do mnie!!! Kilka powodów dla których nie warto iść na wybory: www.federacja-anarchistyczna.pl/wybory Zaangażowanie zamiast głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Chomiczek! IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 21.09.11, 10:10 Ale słuchajcie, wczoraj widziałem jeden plakacik, starszego faceta, który wygląda dosłownie jak chomik!!! :)) Taki pucowaty, łysawy tzn. 3 włosy na krzyż. Jest w jakiejś brudnej koszuli, jakiś taki nie ogolony, zarost a'la Mareczek Balteczek. Ooooo Biernat!!! Przypomniałem sobie :) Kto do ch... jest? Takie wieśniak,zero prezencji, gustu etc. i taki CHOMIK się pcha, prawie z ostatniego miejsca??? Przecież to jest jakaś pomyłka, tzn. ten gość jest pomyłką :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Chomiczek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 20:43 Nick Diamos Nigdy nie przypisuj złośliwości temu, którego działanie może tłumaczyć zwykła głupota. poz.solidarnosc.czest.pl/index.php/aktualnosci/57-kicha-powyborcza-w-pomocy-spolecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Sabat i Leszczyna z samoobrony IP: 94.42.84.* 21.09.11, 20:47 Niektórym zabrakło P.R. Sabat z Leszczyną to kandydaci ale chyba z Samoobrony. Sabat - następca Leppera a Iza bez makijażu to replika Renatki Beger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Sabat i Leszczyna z samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 21:04 Nick Diamos: Nigdy nie przypisuj złośliwości temu, którego działanie może tłumaczyć zwykła głupota. poz.solidarnosc.czest.pl/index.php/aktualnosci/57-kicha-powyborcza-w-pomocy-spolecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obnserwator 9 października wrzuć Donalda do śmietnika IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 21.09.11, 22:22 Wśród okrzyków, transparentów, zarzutów, krzyków upłynęło uliczne spotkanie premiera Donalda Tuska z kibicami we Wrześni. - Ja nie rozumiem Waszych protestów - zwrócił się do nich. Ale po ostrej wymianie zdań zaprosił na godz. 15 w poniedziałek na spotkanie w Warszawie stowarzyszenia i grupy kibicowskie. Kibice na spotkanie nie czekali i razem z innymi grupami powitali go w Poznaniu, gdzie przyjechał spotkać się z lokalnymi przedsiębiorcami. Tam Tusk z ich ust usłyszał: - 9 października wrzuć Donalda do śmietnika. Poznań - 21.09.2011 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypominacz Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.net.stream.pl 23.09.11, 07:36 Cezary Graj ostatni komunistyczny wojewoda Częstochowski. Odpowiedz Link Zgłoś
drfranek Hasła wyborcze na cenzurowanym 24.09.11, 18:45 My nie mamy panstwowych pieniedzy na wieszanie papierkow po slupachNasza kampania za nasze za nasze pieniadze. Glosujcie na RUCH PALIKOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hasła wyborcze na cenzurowanym IP: *.play-internet.pl 25.09.11, 06:42 Z tego, co wiem,to wszyscy kandydaci robią kampanię za własne pieniądze, a nie partii. Niektóre partie dają tylko swoim jedynkom bilbordy.Chyba,że chcesz zrobić komuś wodę z mózgu, to pleciesz ,jak to czasami bywa wsród ludzi nieuświadomionych. Odpowiedz Link Zgłoś
czestochowa2020 www.wybory2011.czest.pl 25.09.11, 20:03 nie wiesz, na którego kandydata zagłosować? zajrzysz na www.wybory2011.czest.pl informację o kandydatach i ich poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś