a-agniesia 12.12.11, 17:06 Czy ktos sie orientuje jak dlugo moze nie byc gazu w blokach na Blesznie? Podobno ktos koparka za bardzo sie wczul i uszkodzil gazaciag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Brak gazu IP: *.net.stream.pl 12.12.11, 19:13 Gaz podobno ma byc najszybciej jutro popołudniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brak gazu IP: *.net.stream.pl 12.12.11, 19:17 Drogowcy w Częstochowie to najwyraźniej idioci. Kto dał małpie koparkę? Nie boją się że zrobi komuś lub sobie krzywdę? Jak nie światłowody to teraz gazociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Brak gazu IP: 31.42.1.* 12.12.11, 20:15 wyprowadz sie na wies jak ci nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brak gazu IP: *.net.stream.pl 12.12.11, 23:25 Pisałem cokolwiek o tym że nie podoba mi się życie w mieście? Nie podoba mi się tylko że sadza się idiotów w ciężkim sprzęcie. Ale odniosę się może do tego co napisałeś w poście do mnie, więc tak: moim zdaniem powinieneś kupić sobie grabie i wąż ogrodowy. Odpowiedz Link Zgłoś