Dodaj do ulubionych

Zemścił się na teściowej. Rozbił jej nagrobek

20.12.11, 11:11
no cóż... tutaj w tym wypadku jako że sprawa dotyczy "teściowej" to trzeba brać także pod uwagę okoliczności łagodzące dla dewastującego ;) Mi się szykuje taka teściowa że już 8 lat chodzę z jej córką ale jakoś nie spieszy mi się żeby mieć ją za teściową... poczekam jeszcze troche, a może wkońcu pie.... w kalendarzyk ;) Jestem dla niej miły uprzejmy kulturalny a jej i tak mało.. ona by chciała księcia z 10 mln euro... także "teściowa" czasem może spowodować że po śmierci chce się jej przypieprzyć. p.s. roupucha i 20 żabek - co to? teściowa wiesza fieranke...
Obserwuj wątek
    • Gość: zięć Re: Zemścił się na teściowej. Rozbił jej nagrobek IP: *.ice-net.pl 20.12.11, 11:45
      żeby nie teściowa to pajacu nie miałbyś żony
      • Gość: fak ju Przedświąteczna atmosfera, typowa polska rodzina IP: *.ice-net.pl 20.12.11, 12:51
        no cóż. pewnie typowa polska rodzina. do tego przedświąteczna "atmosfera".
        bałwanek z czerwonym noskiem zawieszony na choince, romantyczne płatki sniegu, karp wesoło pluska się w wannie, kolędnicy u drzwi.....
        od tej "atmosfery" rzeczywiście tylko komuś przypier...
    • Gość: ddd Re: Zemścił się na teściowej. Rozbił jej nagrobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.11, 13:03
      Jak tyle lat siedzisz kolego z laską i się nie związałeś to sobie znajdź nową a tę olej..... 2 lata chodzenia z nową i ślub jak już coś. Tamten związek to już rozkład zwłaszcza że widzę że mają Cię tam za zero boś niebogaty. Chcesz w miarę normalne życie to sobie znajdź laskę na podobnym poziomie majątkowym ....... wyjdzie to ok a nie to mówi się trudno. Ja też bym się ponownie na stałe z żadną kobietą nie związał ...... szkoda nerw .....
    • Gość: pytam STRAŻ Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 13:19
      Czy to prawda że od Nowego Roku 2012 zniknie Straż Miejska w Częstochowie?
      • Gość: niewdzięcznik Re: STRAŻ Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 19:31
        Najlepsza teściowa, to teściowa na "102"
        • Gość: janek teściowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 19:45
          Teściowa na "102" 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią hehe
          • Gość: zięć Re: zięciowie wszystkich krajów łączcie się ! IP: 31.42.6.* 20.12.11, 19:55
            miałem dokladnie katalogowy model tesciowej , gruba ,brzydka,leniwa,podstepna kretaczka ktora nawet moje 7 letnie dzieci próbowala w wyrafinowany sposób buntować przeciw mnie. niestety ja z młotkiem bede musiał jeszcze długo czekać, takie cholery jak ona żyja bardzo bardzo długo.
            • Gość: umcs Re: zięciowie wszystkich krajów łączcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 21:09
              Trochę optymizmu Drogi internauto !!

A nuż puszczą Ci kiedyś nerwy i zrealizujesz "marzenie Swojego życia".

Musisz być stale przygotowany na jakąś "wyjątkowa okazję".

Najtrudniejsze pytanie -co zrobić z ciałem- niektórzy mówią na nie "zwłoki' , ale to takie zwichnięcie zawodowe u niektórych ludzi.

Trochę optymizmu !!!

• Gość: zięć Re: zięciowie wszystkich krajów łączcie się ! IP: 31.42.6.* 20.12.11, 21:12
                dziękuje Ci , jestes "wielkim mędrcem" zwłaszcze że wiesz o mych marzeniech tak wiele :-D
                • Gość: osioł Re: zięciowie wszystkich krajów łączcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 22:15
                  Niestety kocham teściową jak rolnik stonkę.
                  • dyziek_o Re: zięciowie wszystkich krajów łączcie się ! 21.12.11, 09:26
                    Coś w tym jest, że ogólna opinia o teściowych jest - powiedzmy sobie - utarta.
                    Sporadycznie można usłyszeć źięcia który sobie chwali kontakty z "mamusią" .Jakiekolwiek by nie były tego przyczyny, jedna jest na to rada;
                    Tera uwaga: rada dla przyszłych źięciów.
                    Bierzesz mapę kraju. Nóżkę cyrkla wbijasz w swoje miejsce zamieszkania. Zataczasz koło o śr.
                    / w/g skali mapy / ok. 250 - 300km. Jest to tzw. strefa, w której nie wolno Ci szukać żony.
                    To właśnie ów dystans gwarantuje Ci w miarę rzadkie kontakty z przyszłą "mamusią" a co za tym idzie, w miarę normalne małżeństwo.
                    W przeciwnym razie, wcześniej czy później teściowa zacznie Ci małżonkę podpuszczać.
                    I to raczej wcześniej aniżeli później.
                    W przeciwnym razie będziesz musiał iść w TIR-y lub zamustrować gdzieś na jakiś statek.
                    Uwaga:
                    Rada bezcenna choć bezpłatna. Kto chce, może wpłacić datek na schronisko dla zwierząt.
                    Pozdrawiam serdecznie,
                    Dyzio.
    • prawdziwyjerzy1965 Zemścił się na teściowej. Rozbił jej nagrobek 21.12.11, 09:21
      Właściwie to nic strasznego się nie wydarzyło. Pod wpływem alkoholu różne pomysły przychodzą ludziom do głowy. Dobrze, że złość została wyładowana na rzeczy martwej i nie doszło do pobicia żony. Nasuwa mi się refleksja dotycząca cmentarza w Białej. Właśnie w tym roku cmentarz grzebalny w Białej obchodzi 200 ROCZNICĘ istnienia, o czym nikt nie raczył wspomnieć. Dzięki temu incydentowi o bialskim cmentarzu napisano w gazetach.
      • Gość: rozsadek Re: Zemścił się na teściowej. Rozbił jej nagrobek IP: *.sfc.pl 22.12.11, 16:23
        Mógł nie pobić a zabić żonę.
        Żeby chociaż znał teściową za życia,ale on w ogóle jej nie znał,...mógł złość rozładować na swojej głowie.
        • prawdziwyjerzy1965 Re: Zemścił się na teściowej. Rozbił jej nagrobek 23.12.11, 14:36
          Tak, rzeczywiście mógł zabić swoją żonę i doprowadzić do wielkiej tragedii, a całe jego zachowanie trudno racjonalnie wytłumaczyć. Jeszcze raz powtarzam - dobrze się stało, że nie zrealizował swoich gróźb i w porę interweniowała policja. Wierzę, że wymiar sprawiedliwości uzdrowi całą sytuację odpowiednią karą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka