Dodaj do ulubionych

Spartaczony portal Gazety

26.12.11, 13:29
Wy tam, w tej redakcji na rogu Piłsudskiego.. ups! obecnie na tyłach Racławickiej , nie widzicie, że już z miesiąc temu posypała wam się strona www i nie widać połowy tytułów na stronie głównej portalu bo są ucięte ? Skoro brakuje wam specjalistów (dlaczego mnie to nie dziwi ? ) poproście, może jakiś magik z warszawy / katowic naprawi wam to. Rozumiem, że jaki gospodarz, taki wizerunek, ale już żal patrzeć na ten, coraz większy upadek...
Obserwuj wątek
    • Gość: z Gminy Re: Spartaczony portal Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 14:33
      tzw Redakcja wie od dawna, ale twierdzi, że u nich jest dobrze i to wina Twojego kompa ;-)
      Dzwoniłem do nich w tej sprawie ale dowiedziałem się od red M czy też H (nie pamiętam) że to mój problem, nie gazety. Fajnie?
    • Gość: amen Re: Spartaczony portal Gazety IP: *.alfanet24.pl 26.12.11, 14:41
      u mnie wszystko jest normalnie
    • Gość: ;-) Re: Spartaczony portal Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 15:05
      Problem występuje w przeglądarce Firefox, ale nie w każdej konfiguracji. Na lapku mam Firefox 9.0.1 i jest dobrze a na PC mam ten sam Firefox i jest źle. Na netbooku Asus i Firefox 8.0 też jest źle. Ciekawe, że jak wybiorę inne miasto, to wszędzie jest OK.Wygląda na to, że w GW panowie z działu IT śpią, albo nie potrafią :-)
      • dyziek_o Re: Spartaczony portal Gazety 26.12.11, 15:08
        Co Wy piep....cie;
        Mam PC-eta i wszystko jest O.K
        Dyzio.
        • Gość: ;-) Re: Spartaczony portal Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:12

Oj dyziek, dyziek, a czy ktoś powiedział, że Ty masz źle?
          • Gość: Dan Re: Spartaczony portal Gazety IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.11, 22:11
            Przecież dyziek MA źle. Pod kopułą
        • Gość: jegowielbiciel do dyziek IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 15:36
          Dyzio słonko :).... sam PC nie wystarczy tu i wyższej jakości narządy posiadać trzeba.
          A mózg ty masz? Moje ty pacholęcie drogie ?:)
          • taniarada Re: do dyziek 12.04.14, 07:38
            Ups
      • Gość: ;-) Re: Spartaczony portal Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 13:54
        Problem rozwiązany! Pomogło przeinstalowanie Microsoft Visual C++2100 x86 Redistributable. Poprzednia wersja była C++2005 i powodowała błędy. System Windows 7 x86.
        GE Częstochowa wyświetla się już prawidłowo na stronie głównej portalu GW.
    • Gość: K2 nie no działa przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 02:20
      przynajmniej u mnie działa, zwykły PC z winxp javi i ta cała reszta wtyczek:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka