prawdziwykicha1 29.12.11, 14:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brylant1 Matki są z was dumne... 29.12.11, 17:24 Brawa za wychowanie (język jak z rynsztoku) dla większości tu piszących. Wyniesliscie to z katolickich domów czy na religii wpojono wam takie zasady konwersacji? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 To jest skutek 29.12.11, 17:29 promowania tzw bezstresowego wychowania . Od lat . A kiedyś od dzieciństwa , w szkole, kiedy taki gostek zaczął podskakiwać , to nauczyciel / ka łapał takiego gostka za łapę i lał linijką . Po kilku takich zabiegach taki gostek już był prawidłowo ustawiony do mienia publicznego i swoich powinności w szkole . Tzw postępaki - czyli mieszanina lewaka i liberała - uznali to za agresję . Postępaki nadal rządzą oświatą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: To jest skutek IP: *.net.stream.pl 29.12.11, 22:42 co Ty nie powiesz, zastanawiam się czy bliżej ci do komunisty czy do faszysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: To jest skutek IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.11, 19:34 Gość portalu: realista napisał(a): > co Ty nie powiesz, zastanawiam się czy bliżej ci do komunisty czy do faszysty Byle dalej od katolika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fop Re: Na oczach rodziców skopał policjantom radiowó IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 23:13 Co troche cos w tym Myszkowie się dzieje, jak nie mordowanie psow, to narkotyki na duża skale, brutalne bijatyki, dziuple złodziejaszkow, tak teraz to. Mala miescina a przestępczość jak na Bronxie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnnn Re: Na oczach rodziców skopał policjantom radiowó IP: 88.199.56.* 30.12.11, 19:30 No tak po Myszkowie strach sie poruszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: Na oczach rodziców skopał policjantom radiowó IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.11, 17:35 jak to synalek kopał radiowóz a tatuś stał i patrzył ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Na oczach rodziców skopał policjantom radiowó IP: *.net.stream.pl 31.12.11, 16:30 nie wiem kto tu odpowiada za usuwanie postów, moje ktoś usunął nie wiem czemu takie jak tego bydlęcia kichy to nie ma problemu... jak widać gazeta w. jest zdecydowanie antykatolicka... nie jestem fanem KK ale traktujmy równo albo zostawiamy wszystko albo wywalamy wszystko, a tu jakiś bydlak pisze w najlepsze ciągle i jego wpisy zostały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organista Re: chipsy i snickersy IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 16:48 Rozumiem, że te "chipsy" to jeszcze w ustach czujesz a "snickers" w kiszce stolcowej do dzisiaj mierzi ?... Odpowiedz Link Zgłoś