Dodaj do ulubionych

Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku

30.12.11, 12:57
brakuje afery grzejnikowej w straży miejskiej, gdzie dorabia wasz kolega
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.11, 13:21
      Tak, ta historia na pewno by wygrała. Nie dość, że "stróż prawa", to na dodatek nieudolny złodziej. Typuje pierwsze miejsce.
      • Gość: wadim ja stawiam na politykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 14:19
        ale z imienia i nazwiska nie bede wymieniac bo maja immunitety i znajomosci w sadach
        • Gość: gość do jelita grubego. IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:04
          Ja stawiam na tego kretyna "kiszke"

Tak głupiego debila to ze świecą szukać należy!!
    • Gość: Zawstydzony SM Re: Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 14:59
      Taaaa....afera z grzejnikami wygrywa.Przepraszam za kolegów.Ale za to pieniążki i za grzejnik i w nagrodzie wpadły :-)
    • prawdziwakicha.1 A kto najgłupszym forumowiczem? 30.12.11, 15:11
      Kogo byście wybrali?
      • prawdziwykicha.1 Ja wiem- kto jest najbardziej chytrym przestępcą 30.12.11, 15:16
        to jest pan w czarnej kiecy,Sprzeedaje życie wieczne za kasę,a jak sam co nawywija to twierdzi że to nie on tylko bóg tak chciał.
        • prawdziwakicha.1 Re: Ja wiem- kto jest najbardziej chytrym przestę 30.12.11, 15:23
          A kysz szatański sobowtórze!
          • prawdziwykicha.1 Nie podszywaj się podemnie!!!! 30.12.11, 15:27
            Zfilcowany moherku.Twoja służalczość dla zakłamanego kościoła jest porażająca.
            • Gość: gosc Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.11, 15:32
              Dla mnie twój fanatyzm jest porażający. Jesteś taki sam jak mohery tyle że w odwrotną stronę.
              • Gość: Jacek Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 17:20
                Ja bym wybral prawdziwego kiche za te jego glupie ,smierdzace wpisy.
                • Gość: kicha Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 17:43
                  Chyba beret mózg Ci uciska.
                  • Gość: ja Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 18:32
                    A tobie od tej niby inteligencji mózg się już zlasował.
                    • Gość: gość Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:08
                      Gość portalu: ja napisał(a):

> A tobie od tej niby inteligencji mózg się już zlasował.

zlasował to się tym co takie gó... spłodzili, debila je-banego.
      • Gość: gość Re: A kto najgłupszym forumowiczem? IP: *.cdma.centertel.pl 30.12.11, 19:47
        ciebie
      • Gość: do w/w Re: A kto najgłupszym forumowiczem? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:06
        prawdziwakicha.1 napisała:

> Kogo byście wybrali?

no przeciez ciebie kretynie !!
    • prawdziwykicha.1 A nawiedzonym moherem -no,kto jest? 30.12.11, 21:20
      Zatkało kakao?
      • Gość: do kichy Re: A nawiedzonym moherem -no,kto jest? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:09
        kakao to w w pierdlu zatkaja jak sie tam znajdziesz szmato jedna.
        • Gość: stasiek jakek Re: A nawiedzonym moherem -no,kto jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 15:23
          Ty bo ciągle o moherach gadasz. Wrzuć na luz i nie kompromituj się bo więcej tematów od ciebie potrafi poruszyć byle fanka radia m...
      • Gość: realista Re: A nawiedzonym moherem -no,kto jest? IP: *.net.stream.pl 31.12.11, 16:51
        tobie codziennie kto zapycha kichy i ryja
    • pluto37 Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku 30.12.11, 23:33
      Zamiast poniewierać kichą za niewinność wspomnijcie niejakiego ANDRZEJA DZIĄBĘ.
      Wielokrotny prestupnik napyskował na sądy i prokuratorów i zniknął w czeluściach we więźniu z kolejnym wyrokiem:):):):)

trudno o lepszy przykład faceta z PALMĄ:):):)
      • the-only-bodzio śmiech 31.12.11, 21:27
        spoko piesku .Dziąba żyje i ma swoje newsy na tym forum .dużo zdrówka ,bo partia przewodnia na to nie pozwoli.
    • gad_z_rakowa Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku 31.12.11, 09:57
      historia tego pana ktory sam wybil szybe jest zapewne najsmutniejsza. ludzie czesto w swieta dzwonia na policje zeby z kims pogadac.
      • Gość: Maniek Re: Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 20:56
        kicha -ale juz sie ochlal bo nieslychac juz jego smierdzacych wypowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka