kovalskybobi 30.12.11, 12:57 brakuje afery grzejnikowej w straży miejskiej, gdzie dorabia wasz kolega Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.11, 13:21 Tak, ta historia na pewno by wygrała. Nie dość, że "stróż prawa", to na dodatek nieudolny złodziej. Typuje pierwsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadim ja stawiam na politykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 14:19 ale z imienia i nazwiska nie bede wymieniac bo maja immunitety i znajomosci w sadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do jelita grubego. IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:04 Ja stawiam na tego kretyna "kiszke" Tak głupiego debila to ze świecą szukać należy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawstydzony SM Re: Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 14:59 Taaaa....afera z grzejnikami wygrywa.Przepraszam za kolegów.Ale za to pieniążki i za grzejnik i w nagrodzie wpadły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha.1 A kto najgłupszym forumowiczem? 30.12.11, 15:11 Kogo byście wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Ja wiem- kto jest najbardziej chytrym przestępcą 30.12.11, 15:16 to jest pan w czarnej kiecy,Sprzeedaje życie wieczne za kasę,a jak sam co nawywija to twierdzi że to nie on tylko bóg tak chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha.1 Re: Ja wiem- kto jest najbardziej chytrym przestę 30.12.11, 15:23 A kysz szatański sobowtórze! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Nie podszywaj się podemnie!!!! 30.12.11, 15:27 Zfilcowany moherku.Twoja służalczość dla zakłamanego kościoła jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.11, 15:32 Dla mnie twój fanatyzm jest porażający. Jesteś taki sam jak mohery tyle że w odwrotną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 17:20 Ja bym wybral prawdziwego kiche za te jego glupie ,smierdzace wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 17:43 Chyba beret mózg Ci uciska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 18:32 A tobie od tej niby inteligencji mózg się już zlasował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie podszywaj się podemnie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:08 Gość portalu: ja napisał(a): > A tobie od tej niby inteligencji mózg się już zlasował. zlasował to się tym co takie gó... spłodzili, debila je-banego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A kto najgłupszym forumowiczem? IP: *.cdma.centertel.pl 30.12.11, 19:47 ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: A kto najgłupszym forumowiczem? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:06 prawdziwakicha.1 napisała: > Kogo byście wybrali? no przeciez ciebie kretynie !! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 A nawiedzonym moherem -no,kto jest? 30.12.11, 21:20 Zatkało kakao? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kichy Re: A nawiedzonym moherem -no,kto jest? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:09 kakao to w w pierdlu zatkaja jak sie tam znajdziesz szmato jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek jakek Re: A nawiedzonym moherem -no,kto jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 15:23 Ty bo ciągle o moherach gadasz. Wrzuć na luz i nie kompromituj się bo więcej tematów od ciebie potrafi poruszyć byle fanka radia m... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: A nawiedzonym moherem -no,kto jest? IP: *.net.stream.pl 31.12.11, 16:51 tobie codziennie kto zapycha kichy i ryja Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku 30.12.11, 23:33 Zamiast poniewierać kichą za niewinność wspomnijcie niejakiego ANDRZEJA DZIĄBĘ. Wielokrotny prestupnik napyskował na sądy i prokuratorów i zniknął w czeluściach we więźniu z kolejnym wyrokiem:):):):) trudno o lepszy przykład faceta z PALMĄ:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio śmiech 31.12.11, 21:27 spoko piesku .Dziąba żyje i ma swoje newsy na tym forum .dużo zdrówka ,bo partia przewodnia na to nie pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
gad_z_rakowa Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku 31.12.11, 09:57 historia tego pana ktory sam wybil szybe jest zapewne najsmutniejsza. ludzie czesto w swieta dzwonia na policje zeby z kims pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Wybierz najgłupszego przestępcę 2011 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 20:56 kicha -ale juz sie ochlal bo nieslychac juz jego smierdzacych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś