Dodaj do ulubionych

NOCNE PATROLE CZĘSTOCHOWSKIEJ POLICJI

IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 16.06.04, 19:09
Ciągle głośno o tym, że ulice w tym miescie sa niezbyt bezpieczne. Mówi się
ze policja pilnuje porządku a to moi drodzy...guzik prawda!!!!!!!!! Chciałam
przedstawić kilka zdarzeń, których sama byłam swiadkiem. Mieszkam przy
ul.Dekabrystów i często zdarza się że wracam noca, bo pracuje w jednym z tych
lokali przy tej ulicy.
PO pierwsze:
***Bardzo nagłośniona sprawa "Juwenalii"-mnóstwo policji, straz miejska itp.
a tym czasem wracam w nocy, trwają juwenalia, jestem przed "manhatanem"
Obserwuj wątek
    • Gość: byk Re: NOCNE PATROLE CZĘSTOCHOWSKIEJ POLICJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:42
      potrafią tylko spisać starego dziadka koło sklepu jak pije piwo bo się nie
      boją.na promenadzie zabili gościa gdzie wtedy byli .do kilofa a nie na patrol i
      to za jakie pieniądze.
      • Gość: Iris Re: NOCNE PATROLE CZĘSTOCHOWSKIEJ POLICJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 09:06
        Nie dopilnowali morderców bo pilnowali żeby przypadkiem jakaś babcia nie
        sprzedała pietruszki lub kwiatków na ulicy.To juz wchodzi im w krew ,że w dniu
        kiedy jest jakieś święto i właściciele działek moga sprzedać bukieciki (na
        które zreszta jest wielu chetnych)to na Kiedrzyńskiej aż się roi od mundurowych
        (tak było w dzień matki i wczoraj ze względu na wianki)
    • Gość: walker A może by tak rozwiązać straż miejską? IP: 212.87.232.* 18.06.04, 13:04
      Czy ktos wiec po co ona komu?Jesli chodzi o dawanie mandatów w strefie płatnego
      parkowania to postawić kilku bezrobotnych w pomarańczowych kamizelkach i niech
      wypisuja kwitki.A straz miejska - trzeba im dac mundury wyższe pensje 13-nastki
      i mundurówki a gdyby była jakaś bójka to oni i tak sie schowaja w brame albo
      udaja że nie widzą.
      • tschenstochauer Re: A może by tak rozwiązać straż miejską? 18.06.04, 14:59
        policja jest po to by nas bronic...

tylko kto obroni nas przed policja???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka