Dodaj do ulubionych

Parking w Galerii

15.04.12, 18:28
Jest duży. Ma 2000 miejsc parkingowych. Rozumiem, że niektórzy są podnieceni czekającymi ich za chwilę atrakcjami i jeżdżą pod prąd (bo po co się stosować do znaków), ale nie rozumiem dlaczego buractwo parkuje równolegle do ścian??? Czy to jakaś nowa moda jest? Na poziomie 2 albo 3 jest zazwyczaj 80% wolnych miejsc. Nic tylko przejść się i ponaklejać edukacyjne informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: afd Re: Parking w Galerii IP: *.prenet.pl 15.04.12, 18:55
      popieram naklejki
      • Gość: q Re: Parking w Galerii IP: *.alfanet24.pl 15.04.12, 19:33
        podbijam temat,gdyby nie drzwi to niektórzy parkowali by przy emiku koło wind
        • Gość: ja Re: Parking w Galerii IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 13:13
          Zgadzam się. Zauważyłam jednak, że nogi bolą najbardziej tych z "wypasionych" aut i to głównie Panie.
    • Gość: www Re: Parking w Galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 15:00
      Zgadzam sie!!!!! Juz najwiekszym przegieciem jest parkowanie przy wejsciu głownym od Krakowskiej, na zakręcie w podziemiu! nic tylko przywalic w te wypasne autka, bo graty to nie sa..szczyt buractwa! tylko jestem ciekaw, czy sa jakies konsekwencje za nalepienie takiej naklejki, czy nie jest to naruszenie juz czyjegos dobra juz w pewnym sensie ??
      • Gość: www Re: Parking w Galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 15:02
        Aha i jeszcze jedno - zastanawiam sie co tam robi ta ochrona w podziemiach, dlaczego jeden z drugim nie zadzwonia po miejska w celu wlepienia mandatów czy załozenia blokad? przeciez tak stojace auta sa w pewnym sensie zagrozeniem - stłuczki, zahaczenia itd
        • Gość: Robert Re: Parking w Galerii IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 18:36
          To teren prywatny, straż miejska ani policja nic nie zaradzi.
          • dyziek_o Re: Parking w Galerii 16.04.12, 20:29
            A bo to buractwo jest i dlatego tak parkują.
            Dyzio.

p.s
            I faktycznie; na terenie prywatnym ani policja, ani "strażaki" palcem nie kiwną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka