kicha3 27.08.12, 15:31 -a gorzałki ile dostał za zrobienie tej bramki?I czy 23 latka była blondynką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczomaniak Re: Do weselnej "bramy" użył wózka widłowego. Sko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 17:39 typowa blondynka - solara, która przekroczyła dozwoloną prędkość ze 2 razy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniuś serwatka idiotów nie brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 17:45 Idiotów, jak się okazuje, nie brakuje nie tylko w media jakimś tam sklepie, ale i na ulicy. Butelka kosztuje bodaj 15 zł, a z wózka "widelca" na zastawce miał ją gratis (no, prawie za darmo, bo trzeba uiścić należność mandatową). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Do weselnej "bramy" użył wózka widłowego. Sko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 19:36 Koles pewnie glosowal na PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do weselnej "bramy" użył wózka widłowego. Sko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.12, 20:22 a tobie to ziarnko kawy tez sie z d.... kojazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EPJ Re: Do weselnej "bramy" użył wózka widłowego. Sko IP: 188.95.29.* 27.08.12, 20:34 Pewnie tipsiara z bloków jechała swoim czinkłeczento i nie dała rady na prostej jak stół SKLowskiej drodze - nie było świateł więc nie miała czasu na telefon do przyjaciela, jak się zachować w sytuacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior28 Re: Do weselnej "bramy" użył wózka widłowego. Sko IP: *.96.242.117.tvksmp.pl 29.08.12, 16:00 Czy nie ma w pajęcznie jakiegoś dziecięcego, cherlawego forum na którym dzidziuś z twoim poziomem intelektualnym i IQ mógłby się produkować i promować wśród panienek i chłopaków z twego rocznika i pośród pospólstwa i gminu ? Komu ty Obesrołku chcesz Tutaj zaimponować ? U NAS to taki Sieczkobrzęk i Kundel jak ty to tylko jaśnie panom homeless (tł.; ci : bezdomnym) podeszwy butów czyści z psiej kupy i cholewki tychże na glans (czyli znowu wytłumaczę ci Ćwoku, że w języku szwedzkim do połysku). A głos zabiera tylko wtedy gdy zapyta i usiłuje skamleć o cokolwiek a ktokolwiek skamleć pozwoli. Bo inaczej przepadł...!!! Zrozumiałeś frajerze ...! Chcesz dyskutować to poproś Burku o wysłuchanie ! A nóż wysłuchać Cioła Ktoś zechcę...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /./ Na wsi musi być inne ciśnienie atmosferyczne IP: *.ice-net.pl 27.08.12, 20:42 na wsi to musi być jakieś inne ciśnienie atmosferyczne, i stąd krew inaczej dopływa do mózgu, hmmm...... raczej móżdżku. to tłumaczyłoby genialne pomysły i niekiedy agresję spowodowaną byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
kicha3 To jakaś nowa moda.... 27.08.12, 22:30 Ja w swoją noc poślubną użyłem traktora i przeorałem miedzę.A Wy co robiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Do weselnej "bramy" użył wózka widłowego. Sko IP: *.net.stream.pl 28.08.12, 12:37 Czy w gazecie z małej litery ktoś wie co oznacza słowo żenada, i jak go używać ? Żenujące !!! To była kiedyś gazeta opiniotwórcza, a teraz to chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do weselnej "bramy" użył wózka widłowego. Sko IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.08.12, 22:19 bo to kiedyś była Gazeta wyborcza, teraz zostało tylko gazeta..:( żal Odpowiedz Link Zgłoś