Dodaj do ulubionych

W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. Nik...

21.12.12, 12:28
Czestochowa slynie z Piratow!!Ustawic Fotoradary co 200metrow!!Wtenczas bedzie kasa i nie bedzie PIRATOW!!!Bo nikt nie jezdzi z glowa!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 12:35
      I tak nic nie pobije autobusu który wjechał w Chuck'a Norris'a :) Ale to takie częstochowskie. Pewnie chciała mieć bliżej do kasy. Ja mam pod blokiem gościa który pomimo że jest dużo miejsca do parkowania parkuje... pod samym wejściem do bloku na chodniku. Pewnie jakby się dało to wjechałby na swoje piętro :)
    • Gość: b Re: W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. N IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.12, 15:00
      puknij Ty sie w łeb....
    • Gość: krule szos ! Re: W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. N IP: 188.95.29.* 21.12.12, 17:02
      SC "rzondzi" na drodze !!

Niedawno inny SC pokazał na estakadzie.

Później następny SC przejechał pieszego na pasach !!

Powinniście jeździć furmankami albo te wasze śmierdzące pieski wiązac do zaprzęgów !!!
      • Gość: SK SKL to stan umysłu IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.12, 17:47
        Fajnie to SKLowce przecinają ulicę św. Rocha na wysokości z Wręczycką, gdy jest wyłączony system sygnalizacji świetlnej. Przypominam, że tam pierwszeństwo mają jadący z ul. Wręczyckiej oraz z ul. Okulickiego. Prawie codzienni tamtędy jeżdzę jak już pulsuje żółte i jestem wyczulony na to nagminne łamanie przepisów ze strony kierujących posiadających tablice rejestracyjne SKL.
    • Gość: asd Re: W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. N IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.12, 22:33
      Jak zwykle baba za kierownicą...
      • harry1983 Re: W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. N 22.12.12, 11:39
        O k.....a - znów konfrontacja kto lepiej jeździ - SC, SKL-e, ERA-y, EPJ-y itd. itp.
        Bijcie się. Walczcie, zróbcie sobie ustawkę, o to kto jest lepszym kierowcą.

Z mojego 13 letniego doświadczenia za kierownicą stwierdzam, że ludzie ogólnie jeżdżą coraz gorzej - może dlatego, że teraz większość samochodów ma ABS, EDS, kontrolę trakcji, RDS i inne bajery ;) a ja się uczyłem jeździć i w sumie dalej jeżdżę samochodami, które nie wybaczają - bez ABSU i innych bajerów. Ludzie za bardzo polegają na technice, to raz a dwa, że głupota za kółkiem coraz bardziej się szerzy - prosty przykład (czego kiedyś uczyli, nie wiem jak teraz) że jak nie jestem w 100% pewny, czy w danym cyklu opuszczę skrzyżowanie, to na nie nie wjeżdżam. W 9 przypadkach na 10 baran z tyłu trąbi. Kultura jazdy też zanika, już nie mówię o mruganiu jak stoją, bo tego od dawna nie widzę, ale chociażby taki prosty gest jak wypuszczenie kogoś w korku czy podziękowanie awaryjnymi. Chamstwo i buractwo się szerzy - ale to nie tylko za kierownicą, tylko wszędzie.

I niezależnie od tego, co ma na rejestracji - to już nie te czasy, teraz można trafić na idiotę z każdym przedrostkiem na tablicy.

P.S. A dobry kierowca się nie chwali, że jest dobry. On po prostu jest dobry.
        • Gość: Q Re: W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. N IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.12, 11:45
          Lepiej bym tego nie napisał , brawo!
    • Gość: epj Re: W I Alei samochód wjechał w witrynę sklepu. N IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.12, 19:45
      SC - miszcze kierownicy, chodników, drzew i rowów ! :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka