Dodaj do ulubionych

ubrania ciążowe

05.01.13, 15:06
Nadszedł czas na poszukiwanie odpowiednich ubrań, a konkretnie spodni. Wie ktoś może gdzie takie znajdę i która sieciówka w częstochowskich CH je sprzedaje. Latem w Galerii jeszcze coś widziałam ale teraz nic. Wolałabym uniknąc zamawiania ubrań z internetu i uganiania się na próżno po sklepach.
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: ubrania ciążowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 21:09
      Ja kupowałam w drugiej alei , w tej bramie co jest dom dziecka , mały sklepik, świetna kobieta,dobrze doradzi, cena ok 90zł za jeansy.Oprócz tego fajne rzeczy, bielizna.
      Drugi sklep jest na ryneczku ale te same spodnie tam kosztują ok 200zł!
      W sieciówkach nic nie kupowałam.
      P.s. masz racje, spodnie trzeba dobrze przymierzyć. Powodzenia
      • Gość: karolcia Re: ubrania ciążowe IP: *.96.243.248.tvksmp.pl 05.01.13, 21:25
        Ja polecam ubrania ciążowe H&M . Teraz jest czas wyprzedaży . Na pewno coś upolujesz za fajne pieniądze :)
        • Gość: ciążówka Re: ubrania ciążowe IP: *.30.22.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.13, 22:18
          w h&m, mają ok ceny, zobacz też w C&a.w Galierii był fajny sklep Happymum ale zamkneli, mają www. Ja kupilam tam kilka rzeczy (drogie, ale bluze i spodnice mam do tej pory) z h&m polecam jeansy
          • jest.sprawa Re: ubrania ciążowe 09.01.13, 16:09
            A H&M ten w Galerii czy w Poczesnej? Ostatnio w Galerii nie trafiłam na ciążowe ubrania, chyba, że nie są wyeksponowane jak kiedyś.
    • Gość: wedelka16 Re: ubrania ciążowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 15:38
      ja natomiast polecam sklepik na osiedlu polnoc w bialym domku kolo biedronki byly mleczarz, tam u gory jest sklepik ciazowy z ubraniami i dla dzieciaczka tez sie kupi oraz sa tanie wklatki laktacyjne i inne rzeczy polecam
    • biedroneczka2006 Re: ubrania ciążowe 25.11.13, 10:47
      Na Północy w Białym Domku był sklep ciążowy, ale teraz jest przeniesiony do wieżowca za Biedronką, zaraz obok. Wejście z chodnika, co jest o tyle fajne, że można wózkiem wjechać, a na piętro było ciężko. Ceny mają bardzo dobre, no i najważniejsze, to można przymierzyć i nie narażać się na odsyłanie, jak nie trafi się w rozmiar. Jest duży wybór.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka