Dodaj do ulubionych

Wiceminister transportu: Przywrócenie porannego...

06.02.13, 15:24
To mam czekać do czerwca...?
Obserwuj wątek
    • lester15 Wiceminister transportu: Przywrócenie porannego... 06.02.13, 18:23
      W 19. wieku Pociągi kursowały do w-wy rano, w południe, po południu, wieczorem... Ale rozumiem, że mamy POstęp, dlatego teraz kursują od czasu do czasu.
      • Gość: wi fi Re: Wiceminister transportu: Przywrócenie poranne IP: *.42.4.223.alfanet24.pl 09.02.13, 18:19
        Teraz mamy Ustęp zamiast POstepu. Wywalczony przez styropianowych bojowników, specjalistów od lojalek i wyprzedazy majatku narodowego. Dobrze jednak ze pojedzie coś z tej Czestochówki.
    • romanwat Wraca nowe ????? cz. I 10.02.13, 19:50
      Zobaczcie czym zajmuje się nasza władza ustawodawcza.
      Nasza władza ustawodawcza zajmuje się układaniem rokładu jazdy pod swoje potrzeby, patrząc na rozkład jazdy przez pryzmat swojego siedzenia.
      Ma byc szybko, wygodnie i o właściwej godzinie. Jeśli nie, to interpelacja.
      Moja młodsza studiująca we Wrocławiu interpelacji złożyc nie może, i dlatego "tłucze" się przez Katowice 4,5 godziny.
      Czytając dramatyczne artykuły redaktora Haładyja można pomyślc, że Częstochowa jest komunikacyjną pustynią. Zaglądając w rozkład można stwierdzi, że do Warszawy można dotrzec na godzinę:
      8.58 w 3 g. 14min
      9.49 w 4g. 31min
      10.25 w 3g.46 min
      10.32 w 3g.15 min
      Mało?
      Zaznaczam, że nic nie mam przeciw temu, aby parlamentarzyści wzięli sie za układanie rozkładu.
      Pod jednym warunkiem:
      Niech zatrudnią się w spółce przewozowej i ciągle mają na uwadze aspekt ekonomiczny swojej działalności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka