lester15 06.02.13, 15:24 To mam czekać do czerwca...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lester15 Wiceminister transportu: Przywrócenie porannego... 06.02.13, 18:23 W 19. wieku Pociągi kursowały do w-wy rano, w południe, po południu, wieczorem... Ale rozumiem, że mamy POstęp, dlatego teraz kursują od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi fi Re: Wiceminister transportu: Przywrócenie poranne IP: *.42.4.223.alfanet24.pl 09.02.13, 18:19 Teraz mamy Ustęp zamiast POstepu. Wywalczony przez styropianowych bojowników, specjalistów od lojalek i wyprzedazy majatku narodowego. Dobrze jednak ze pojedzie coś z tej Czestochówki. Odpowiedz Link Zgłoś
romanwat Wraca nowe ????? cz. I 10.02.13, 19:50 Zobaczcie czym zajmuje się nasza władza ustawodawcza. Nasza władza ustawodawcza zajmuje się układaniem rokładu jazdy pod swoje potrzeby, patrząc na rozkład jazdy przez pryzmat swojego siedzenia. Ma byc szybko, wygodnie i o właściwej godzinie. Jeśli nie, to interpelacja. Moja młodsza studiująca we Wrocławiu interpelacji złożyc nie może, i dlatego "tłucze" się przez Katowice 4,5 godziny. Czytając dramatyczne artykuły redaktora Haładyja można pomyślc, że Częstochowa jest komunikacyjną pustynią. Zaglądając w rozkład można stwierdzi, że do Warszawy można dotrzec na godzinę: 8.58 w 3 g. 14min 9.49 w 4g. 31min 10.25 w 3g.46 min 10.32 w 3g.15 min Mało? Zaznaczam, że nic nie mam przeciw temu, aby parlamentarzyści wzięli sie za układanie rozkładu. Pod jednym warunkiem: Niech zatrudnią się w spółce przewozowej i ciągle mają na uwadze aspekt ekonomiczny swojej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś