roro777 Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jako ... 12.04.13, 07:18 niezłe jaja. ale będziemy mieć finanse!!!! publiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak IP: *.31.30.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 08:22 Czy pani Leszczyna nie była karana za wyłudzenie kredytu z banku? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwa.tor101 Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak 12.04.13, 08:44 Na pierwszy rzut oka, przeciętnemu mieszkańcowi Częstochowy może zaimponować fakt że mamy "naszą" w Ministerstwie Finansów, jednak każdy myślący człowiek już po chwili zda sobie sprawę ile złego może wyrządzić pani Leszczyna, bo chyba wszyscy zgadzamy się z faktem, że jej przygotowanie do pełnienia takiej funkcji jest żadne... Studia podyplomowe może i dały papier, ale wiedzy na pewno nie, pozostaje mieć nadzieję że nie będzie nam się przez naszą panią nauczyciel żyło jeszcze gorzej w naszym kraju, tylko czy naprawdę ciągle musimy łudzić się nadziejami ?? Czy premier Tusk jest tak zrozpaczony i ma tak słabe zaplecze, żeby nauczycielkę polskiego ciągnąć do Ministerstwa ? Odpowiedź chyba mamy jasną... Odpowiedz Link Zgłoś
lester15 Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak 12.04.13, 09:14 obserwa.tor101 napisał(a): > Na pierwszy rzut oka, przeciętnemu mieszkańcowi Częstochowy może zaimponować fa > kt że mamy "naszą" w Ministerstwie Finansów, jednak każdy myślący człowiek już > po chwili zda sobie sprawę ile złego może wyrządzić pani Leszczyna, bo chyba ws > zyscy zgadzamy się z faktem, że jej przygotowanie do pełnienia takiej funkcji j > est żadne... Studia podyplomowe może i dały papier, ale wiedzy na pewno nie, po > zostaje mieć nadzieję że nie będzie nam się przez naszą panią nauczyciel żyło j > eszcze gorzej w naszym kraju, tylko czy naprawdę ciągle musimy łudzić się nadzi > ejami ?? Czy premier Tusk jest tak zrozpaczony i ma tak słabe zaplecze, żeby na > uczycielkę polskiego ciągnąć do Ministerstwa ? > Odpowiedź chyba mamy jasną... Na POczątek Iza zrobi dyktando dla urzędników ministerstwa, POtem mają się nauczyć na pamięć Ody do młodości a POtem się zobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewi Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak IP: *.premiumcheap.com 13.04.13, 14:19 a mogliby się uczyć od was jak zrobić żeby nic nie robić i dużo zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.04.13, 13:33 jeżeli pani L. tak studiowała, jak prowadziła zajęcia szkoleniowe, to... faktycznie możemy się martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnobedzie W komunie awansowali mierni i wierni. 12.04.13, 10:15 Nic się nie zmieniło w doborze kadry na ważne stanowiska w tym dziwnie rządzonym kraju. Kiedyś była zasada, że "im mniej wiesz tym dalej zajedziesz" ale teraz w demokracji PO-PISowej jeszcze większe cyrki się zdarzają- jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: W komunie awansowali mierni i wierni. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.13, 11:12 orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/100CDC41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Posłanka poczochrała bobra ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 12:22 Posłanka poczochrała bobra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Posłanka poczochrała bobra ? IP: 91.196.30.* 12.04.13, 16:33 Pora zwiewać z tego burdelu! Za rok doda zostanie ministrem kultury a generał biskup ministrem obrony!Do tego pan z MSZ zamiast zajmować się sprawami zagranicznymi będzie wpisy robił na NK czy fejsie za ministra kasując z tego tytułu z 5 tysiaków a robol na to będzie musiał tyrać do śmierci bo na specjaliste doktora poczeka 2 lata w kolejce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polscy eksperci To kraj specjalistów i ekspertów od wszystkiego IP: *.arbelon.com.pl 12.04.13, 17:00 Polska ma świetny system oświaty. Nieważne jakie szkoły czy studia kończysz, i tak jesteś specjalistą i ekspertem od wszystkiego. Po politilogii, jesteś specjalistą od transportu i dróg. Po filozofii od prawa a po polonistyce od ekonomii. a jak skonczysz historie, to możesz iść na cały świat, być premierem albo prezydentem. ponadto wcześniej wystaczyło miec zasadnicze, żeby być prezydentem lub premierem. ale potem zwiększyli wymagania i trzeba było mieć chociaż średnie, i takiego jednego nawet na dwie kadencje wybrali. i dlatego Polakom tak dobrze się żyje, w tym kraju sepcjalistów i ekspertów. I naprzód Polsko! I Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Tusk ciężko haruje w Nigerii ,a Wy tu obrażacie IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 19:16 Członkinię lub członka jego rządu.Faktycznie nie ma się po co uczyć .Maturę ,wraz ze studiami się kupi.Zapisać się do partii najlepiej przewodniej .I można się bujać .Kompetencje złapie jak siwy włos wyrośnie.Ja cię kręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ dokładnie tak IP: *.apus-net.pl 12.04.13, 19:26 Ja cię kręcę. Nic innego nie robisz oprócz ciągłego kręcenia. Obyś za bardzo nie przekręcił, bo jak odbije to............................. ------. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Chciałem się spytać Pani Izabeli Leszczyny IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 19:48 Jak już okrzepnie w roli wice .Czy spróbuje coś zrobić i zmienić program ,by polscy pracownicy nie byli tanią siłą roboczą.W roli atutu wzrostu gospodarczego ,czyli cudu Vincenta R.Platforma konsekwentnie przerzuca ciężar kryzysu na barki najsłabszych.Trzeba coś z tym zrobić ,bo niedługo porządzicie na tych stołkach .W mordę jeża . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00 Re: To kraj pseudo-specjalistów z SLD IP: *.reliablesite.net 13.04.13, 14:23 a w Częstochowie po filozofii i zarządzaniu możesz być kierownikiem wydziału inwestycji i zamówień publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
zbyska Nauczycielka wiceministrem? 12.04.13, 20:24 Nauczycielka polskiego zostanie "pełnomocnik rządu ds. informacji i edukacji finansowej" bez uprzednio żadnej praktyki oraz doświadczenia w sektorze finansów? Ponad to jak dalsza nazwa wskazuje będzie " pełnomocnikiem ds. (...) ochrony finansów publicznych" a czy to nie ta właśnie posłanka w swojej kampanii wyborczej ustawiła przyczepki z banerem " tak mam dług (w kwocie badajże kilkudziesięciu tysięcy zł)"? Czy tak samo będzie "chronić" finanse publicznee?? Ehh taki rząd to tylko w PO... Odpowiedz Link Zgłoś
januszek1945 Re: Jarosław! Ratuj nas! 13.04.13, 08:43 Panie Premierze Kaczyński! Ratuj nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jarosław! Ratuj nas! IP: 91.210.242.* 13.04.13, 12:36 Widać że pozycja Pani Poseł w PO rośnie. Teraz ruszy na opozycje wewnętrzną i wykończy Halinę, Sabata i spółkę. Matyjaszczyk może jechać na urlop. Nikt mu już nie zagrozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 18:08 I dobrze by zrobiła, gdyby przejęła stery PO w Częstochowie. Gdy górą będą tacy ludzie jak np. pani poseł Rospondek i pan Sabat, ja na PO nie zagłosuję. sorrry W innych miastach Platforma jest widoczna, u nas szkoda gadać. I to w sytuacji nieudolności ekipy SLD ... I czy pan Sabat jest nadal członkiem PO? Bo nie śledziłem dokładnie wydarzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do studenta Re: :) IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 21:51 Normalnie to ty student cieczki dostajesz na temat Izy.Psia krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 21:53 Już dostał, oby nie był zdziwiony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 07:42 Wasze chamskie wpisy potwierdzają tylko Wasz poziom :) Tymczasem życie toczy się dalej, nawet jeżeli nie po Waszej myśli :) Sami zróbcie coś pożytecznego (zamiast wyzwisk). Chamstwo, kłamstwo, manipulacja, wulgarne słownictwo - co jeszcze pokażecie ? Na mnie nie robi to wrażenia :) Jako wyborca jestem oraz dalej od Matyjaszczyka i SLD, PiS, pani Rospondek, Sabata itp. Na szczęście są w Częstochowie ludzie myślący pozytywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do studenta Re: :)Napisz od wszystkich ugrupowań IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.13, 11:43 Po co się męczysz.Nie ma w Częstochowie ludzi na poziomie intelektualnym .Bo jak by byli, to tutaj mamy warunki do normalnego życia .A tego życia nie ma .Hołota rządzi i skłóca ludzi.A ni PIS , ani PO nie pomaga.Wszyscy ogarnięci szałem zbijania pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jako ... 14.04.13, 12:37 angrusz1 11.04.13, 13:03Odpowiedz Może i takie stanowisko zostało utworzone dla swoich . Ale przypominam : kolejna możliwość zmiany władzy dopiero w 2015 roku . ------------------------------------------------------------------------------------------------------ I widzicie GRUSZCZYŃSKI do czego może dojść nauczyciel pod warunkiem, że nie jest takim pisowskim paprokiem jak ty? Jedni ida w ministry, a drudzy muszą wiecznie plakaty partyjne kleić. A po wyborach w 2015 Leszczyna dalej może byc posłem czy ministrem, a ty te plakaty dalej będziesz kleił:):):) Taki twój los zapisany w papierach. A co do tego ministerialnego wyboru częstochowianki na ważne - jakby nie było - stanowisko to bardzo mi się podoba reakcja całego angruszowatego towarzycha. Napluć, narzygać bo taka siaka i owaka. Oczywiście każdy rzygający rynsztokowicz sam byłby lepszy i bardziej się nadawał na te fuchę i na tę kasiorę. Jakie to sympatyczne i miłe i NOWOCZĘSTOCHOWSKIE. Pewnie gdyby częstochowianin został papieżem, to też spluliby go najwierniejsi częstochowscy patrioci nowego rytu, albo angruszopodobne sieroty pisowskiego chowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak IP: 91.196.30.* 14.04.13, 19:15 Z tym pluciem i rzyganiem trochę przesadzasz(no chyba,że sam sobie plujesz i rzygasz do talerza z zupom).Co do kompetencji pani poseł w sprawach finansów to są pewnie takie same jak moje czy twoje,poprostu kolesiowski układzik dał stołek pod dupsko mierniakowi i tyle. Ot cała Polska elyta!polityczna o ile się nie myle w Polsce polityk jest synonimem słowa złodziej,krętacz,oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.13, 22:31 Przez 5 lat się podpisywać nickiem 37 .To jak by lat nie ubywało, tylko rozumu.Posłowie chowu Częstochowa ,w pierwszej kolejności to miasto wspomagać .A tu nic, radni jakie by nie było ugrupowanie to na garnuszku Matyjaszczyka.Który robi co chce.Pomaga mu w tym wyborcza .Promując ciągle pomniki i kościoły lub wypowiedzi władzy kościelnej.I odwracając kota ogonem do przodu.Obywatele cierpią ,,mądrzy ludzie typu pluto rajcują się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikiadax Re: Izabela Leszczyna wiceministrem finansów. Jak IP: *.42.4.253.alfanet24.pl 02.05.13, 06:25 no i Żydzi na całego wracają do Częstochowy z wielką pompą i tylko czekać jak będą mówili tak jak przed wojną, że "nasze kamienice a wasze ulice", Izrealita Rostowski wie doskonale co to siła pieniądza i jak kobietę łatwo na nie skusić :), zapraszam do odwiedzenia lokalu PPS'u przy Al. Pokoju 15/17 w sobotę 11 maja o godzinie 11h00, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Nawet koalicjant 08.05.13, 10:04 ma pretensje do zasad rekrutacji do pracy . Minister Rostowski sprawdzał czy kandydat ma odpowiednie stopnie naukowe , czy zna angielski ale w sumie do pracy przyjmujemy ... polonistkę . Hmm, podobnie jest w całym kraju . Tak to robi się karierę zawodową wg PO . A może po prostu to kłopoty z kredytami ... zaciągniętymi na kampanię wyborczą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Nie mów fałszywego świadectwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 19:30 "Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu". Ile trzeba mieć zawiści, aby wyszukać ten stary wątek i go odświeżyć :) Powtarzasz więc Angruszu kłamstwa, zapewne nie Twoje: np. zapominasz, że pani poseł Leszczyna ukończyła nie tylko polonistykę, ale również inne fakultety. Czytasz przecież te same gazety i strony internetowe co ja, więc o tym wiesz. A jednak o tych innych fakultetach, również ekonomicznym, nie piszesz, czyli pomijasz milczeniem. Nie pasuje Ci do założonej tezy, prawda? Wpisujesz się więc (nauczycielu) w dawny częstochowski wątek pt. "głupia nauczycielka". SLD-owcy grali tym wątkiem w wyborach na prezydenta miasta: nie dość że baba, to jeszcze nauczycielka. A teraz jeszcze jakaś polonistka :) Samodzielnie już sugerujesz, jest więc to Twój indywidualny grzech, że jakieś kredyty czy coś tam innego ... To obrzydliwe i typowe dla pewnego środowiska pomówienia. Właśnie na stronie Wyborczej czytam teraz artykuł, że akurat PO odłożyła już spore pieniądze na zbliżające się wybory (podobnie PiS), żadnych kredytów więc nie muszą spłacać :) Dyskutuj szlachetnie, a nie pomawiaj! Inaczej wszyscy się w tym kraju pozabijamy. I "kochaj bliźniego swego jak siebie samego", mimo że nie musisz zgadzać się z jego poglądami. Jesteśmy wyborcami różnych partii, ale chyba czymś różnimy się od SLD-owców? Pokój z Tobą Angrusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Nie mów fałszywego świadectwa... 08.05.13, 21:19 Gość portalu: Absolwent napisał(a): > "Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu". Ile trzeba mieć zawiśc > i, aby wyszukać ten stary wątek i go odświeżyć :) Powtarzasz więc Angruszu kłam > stwa, zapewne nie Twoje: > > np. zapominasz, że pani poseł Leszczyna ukończyła nie tylko polonistykę, ale ró > wnież inne fakultety. Czytasz przecież te same gazety i strony internetowe co j > a, więc o tym wiesz. A jednak o tych innych fakultetach, również ekonomicznym, > nie piszesz, czyli pomijasz milczeniem." Po pierwsze nie wiedziałem , po drugie konkret - jaka uczelnia i jakie studia ? " A teraz jeszcze jakaś polonistka :)" Koalicjant PSL też mówi o polonistce a nie o ekonomistce . " > Samodzielnie już sugerujesz, jest więc to Twój indywidualny grzech, że jakieś k > redyty czy coś tam innego ... To obrzydliwe i typowe dla pewnego środowiska pom > ówienia. Właśnie na stronie Wyborczej czytam teraz artykuł, że akurat PO odłoży > ła już spore pieniądze na zbliżające się wybory (podobnie PiS), żadnych kredytó > w więc nie muszą spłacać :)" Wiem , że posłowie biorą kredyty na swoje kampanie wyborcze i potem muszą spłacać w trakcie kadencji . Jest to dość powszechne , więc mam prawo przypuszczać , że i w tym przypadku tak może być a jak jest to nikt oprócz wiadomej osoby , nie wie . > "Dyskutuj szlachetnie, a nie pomawiaj! " Staram się ale też nie będę naiwnym . Więc wiem jak może być i wolę tym się kierować a nie zasadami głoszonymi przez polityków do kamery . >" Pokój z Tobą Angrusz :)" I z tobą też . Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Nie mów fałszywego świadectwa... 08.05.13, 21:23 Do absolwenta : Oto na wikipedii : " W 2011 ukończyła w Szkole Głównej Handlowej studia podyplomowe w zakresie audytu wewnętrznego i kontroli zarządczej w jednostkach sektora finansów publicznych ." Studia podyplomowe to nie kolejny fakultet . Drugi fakultet to jam mam . Pierwsze studia to chemia na Pol.Śl a drugie owszem niemagisterskie - 3,5 roku - to studia zawodowe na AE Katowice .Podyplomowe prawnicze na UŚl - prawo w handlu zagranicznym - nie robią ze mnie prawnika , a też skończyłem . Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Nie mów fałszywego świadectwa... 09.05.13, 09:02 Absolwencie! Z Gruszczyńskim jest ten odwieczny problem, że ...on też by chciał. Tylko ma sporo problemów mentalnych. O umiejetnościach nie wspominając. Chemik z niego jak z koziej ..."tromba". "Anglista" dosztukowany na dokształcie głąb, co znajdziesz w archiwum, partyjniak z niego jedynie taki że do klejenia plakatów wyborczych w PiSie sie nadaje. Krótko mówiąc intelektualny kurdupel, który chciałby pograc w ...koszykówkę na poziomie NBA. Będzie kręcił, mędził, wróżył klęski, skowyczał z żalu że to nie on, ze to nie jego wikary, że to nie jego PiS, choć i to nie jest pewne przy jego rozchwianiu umysłowym. A czy na jakims stołku bedzie Leszczyna, czy ktokolwiek inny to w sumie dla niego nie jest istotne, ważne że ktos inny a nie on zyskał fawor. Dawno temu po Alejach chodziła taka Mańka co tez mamrała do siebie. o byle czym i tez jak Gruszczyński była obrażona na cały swiat, ze jej nie docenił. :):) Odpowiedz Link Zgłoś