Gość: Mrówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:46 Ona jest beznadziejna! Wszyscy robią z niej niewiadomo co,a tak na prawde jest do bani! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Churchil Re: Pływanie. Medal za medalem IP: 212.160.108.* 29.07.04, 15:53 I tak Michał "Mleczny Król" Małasiewicz jest de besciak i wymiata...trzeba by na bro isc i oblac to 9.miejsce hehehe pozdro cala "Trojka" i dla bylych plywakow tez(Ujmen,Klemens,Meler,Mynton) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga :) Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.com.pl 29.07.04, 20:42 chyba gościu się trochę nie oriętujesz. Meler nigdy w życiu nie trenował pływania, Klemens trenował na poziomie takim na jakim się uczy, a Anka pracowała ciężko na swoje medale, przypuszczam że mało osób wie jak ciężko. Pływanie dwa razy dziennie przez tyle lat, czasem na otwartym basenie w deszczu i burzy, wysłuchiwanie wrzasków i przekleństw trnera. szkoda że tak mało osób w Częstochowie wie jak smakuje prawdziwy sport i jak smakują łzy zwycięstwa. Zapewniam ciebie "Churchilu" że słodko. Gratuluję Niuni i trzymam za nią kciuki w Krakoiwie! Jest ambitna i silna! Bravo dla Niej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Pływanie. Medal za medalem IP: 212.160.108.* 29.09.04, 17:14 Ty tez sie nie orientujesz, ale Klemens nie byl slaby w plywaniu i gdyby mogl mieć takie warunki jak Kowalczykowa i spolka osiagnal by duzo (przynajmniej w tej kategori wiekowej co Anna Kowalczyk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:11 zazdrosc zżera niektórych co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 17:14 Poczekajmy zobaczymy co będzie dalej,bez prywatnego trenera za klubowa pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:00 widać jak cię zazdrość zżera, wyluzuj. nawet gdybyś się zesrał to i tak nie osiągniesz tego co ten trener ze swoimi zawodnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:59 Do toya :gdyby Anka nie używała mózgu to by nie zaszła tak daleko. Co ty sie w ogóle tak czepiasz rodziców? voni chca jak najlepiej dla dziecka i gdyby nie oni to na pewno dzieci by nie pływały! jest tylko jeden nienormalny tak zreszta jak jego synuś o nich to cała Częstochowa juz wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ful Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:01 do Piotrusia T.:tylko ty mozesz byc najlepszy i nikt wiecej? to dlatego ze Anka jest lepsza wyzywasz ją od suk?pewnie niedlugo bedziesz musial Pawła zwyzywac on już ma rekord Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:20 Ten Gość "od prywatnego trenera za klubowe pieniądze" kogoś mi przypomina - czy to nie aby Trz.... i spółka? Oj zazdrść to niedobre uczucie panowie T..... i spółka.Było trenować jak był ku temu czas , a nie szukać dziury tam, gdzie jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:18 chyba nikt nie rozumie co to znaczy osiagnąć takie wyniki w polsce, co to znaczy tenować pół wakacji żeby osiągnąć na mistrzostwach polski jakis porzadny wynik Ja mysle że jej poszło bardzo dobrze i że jak bedzie tak dalej trzymała to daleko zajdzie w życiu. Życzę jej tego z całego serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.t. Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 17:18 wredna ,kłamliwa ,fałszywa,ale jaki trener taki zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:09 czego się czepiasz trenera i niunki, czego im zazdrościsz. to ty jestes wredny i fałszywy bo raz się logujesz jako "z" raz jako "p.t." a w końcu jako "po...niunia". twoje teksty podszyte są jadem i nienawiścią. mozna sie tylko domyślać kim jesteś . jesteś lepszy od nich tylko w grze na ...keybordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glhf Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:23 Moze czasem Anka dobrze poplynie, ale jest beznadziejna, glupia suka na codzien i ma zielonego zeba haha! Pozdro dla najlepszego zioma na swiecie - Michala Małasiewicza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.T. Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:15 twoj komentarz to jak twoja ksywa - glupi hu.. z fiutem na czole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.com.pl 29.07.04, 20:47 widzę że niektórzy zazdroszczą sukcesu. No cóż- a to Polska właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:46 helga zgadzam sie z Toba calkowicie!!!niunia 3maj tak dalej:*:*POWODZENIA w smsie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Churchil Re: Pływanie. Medal za medalem IP: 212.160.108.* 29.07.04, 22:09 Do Helgi...po pierwsze minus za anonimowosc(i tak wiem kim jestes:P)....po drugie nic zlego o Ance nie napisalem a wrecz przeciwnie podziwiam ja za to co osiagnela...po trzecie Klemens plywal,Meler plywal(w podstawowce ale jednak) Ujma plywal(i to niezle)Mynton tez:P wiec nie napisalem bzdur:]...po czwarte masz kocenie w mojej szkole sesese Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga :) Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.com.pl 29.07.04, 23:20 w podstawówce to każdy pływał, bo basen był obowiązkowy. Nie mam nic do Melera, ale chyba zajmują go inne sporty (nie- pływanie). Mynton i Ujman wiem że nieźle pływali, bo miałam okazję z nimi trenować. O Klemensie nawet nie bede pisac, bo tak jak on to pływało bardzo dużo osób z naszej (juz byłej) szkoły. Czasem jak się o czymś nie wie, nie warto dyskutować na forum. a i napiszę jeszcze że trzymam kciuki za "Niuńkę", bo przyda jej się to przez najbliżesz trzy lata, a kto wie jeszcze przez ile. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa-prawdziwa:)) Re: Pływanie. Medal za medalem IP: 82.160.8.* 29.07.04, 22:26 Na początku to co za zje......... się po demnie podszywa bujaj się głąbie widze że tchórz z Ciebie jak się nie możesz podpisać swoimi inicjałam prawdziwymi no ale cóż tak bywa tchórzem się jest do konca życia... A tak apropos to Ania jest THE BEST i jej z całego serducha gratuluje i życze wszystkiego naj dalej w tym co robi ja wiem ile ona musiała wytrzymać i zrobić by zodbyć te medale.Nie którzy myśla ze to jest tak "pchi" i już mam medal a to nieprawda tam każdy ruch się liczy kazda setna sekunda no ale wam sie tego nie wytłumaczy.Pa i tchórze jeśli macie coś do Ani to się podpisujecie swoimi ksywkami, imionami, a nie podszywajcie sie pod kogoś!!.Pa wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po... niunia Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 17:32 to jest dobry przykład , na zakłamanie Niuni bronią jej osoby przez nią wyśmiewane he,he,he ,ale zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:11 zabawę to masz dobrą jak się naćpasz he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malas&ujmen Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:58 Ejj nie musicie tak jechac na Anke:/.Ona niezle zapier... na treningach i ciezko na swoje sukcesy trenowala!!Do Helgi:nie musisz przezywac tego ze Churchil pozdrowil swoich kolegów i "koleżanke" na forum:)nie badz taka zazdrosna ze ciebie nie pozdrowil:]POzdro dla wszystkich "sportowców".JESTEŚMY THE BEST!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.com.pl 08.08.04, 17:02 Na dzien dobry chcialem powiedziec, ze jestescie tak prymitywni, ze az mi jest wstyd, bo skonczylem ta sama szkole do ktorej wy teraz chodzicie. Mowie oczywiscie o podstawowce, bo o gimnazjum to wtedy nikt jeszcze nie mial pojecia. Znam Anke osobiscie dosc dobrze, znam jej starszego brata i cala rodzine, wiem tez ile ona wklada wysilku, ile poswieca wlasnego, wolnego czasu w to, aby trenowac. Niestety wy tego nie widzicie, bo jestescie jeszcze mlodymi, przepraszam za wyrazenie, gowniarzami, ktorzy kopia sobie najwyzej pilke na bacewicz. Nie mowie oczywiscie o wszystkich, ale moglibyscie powstrzymac troche swoja zazdrosc, bo to jest TYLKO I WYLACZNIE jej zasluga, ze zaszla tak daleko! Na pewno tez na tym nie poprzestanie, a jesli jest wam zle "bo ona ma, a ja nie", to miejcie pretensje tylko do siebie, ze nie potrafiliscie sie zmobilizowac do treningow. Sam trenowalem bardzo dlugo wiec nawet nie piszczie, ze "nie wiem jak to jest". Wiem bardzo dobrze, bo trenowalem w tym czasie tez siatkowke z inna legenda;) Powodzenia Anka! "IIIJ" ^_- BTW. pan co sie podpisal "glhf", nie uzywaj zwrotow, ktorych nie znasz znaczenia ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:35 zazdrość,zawiść jedno wielkie bagno.zamiast się cieszyć że komuś się coś w życiu udało (a pracował na to bardzo ciężko),wg popaprańców lepiej go zniszcyć. trenowałem razem z Anką i nie dawałem sobie rady zresztą tak jak inni ,ale to nie powód abym na nią pluł, ja ją podziwiam , tak jak trenera .Wszyscy byliśmy w finałach MP,byliśmy najlepsi na śląsku i w Polsce.Medale zdobywała nie tylko Kowalczyk, ale również Gbylik,Szymczyńskie ,Walczak,Sypek,Małasiewicz,Ujma, Trzcionka.wielu z nich skończyło pływać przez chore ambicje swoich rodziców . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 13:21 Część osób dlatego skończyło przez chore ambicje rodziców ale tez przez swój zdrowy rozsądek. Nie każdy ma zamiar potem zostać jakimś tam trenerem czy instruktorem zarabiającym marne pieniądze. Drugiej Otylli nie ma i nie będzie patrząc na obecne wyniki. Ci którzy liczą się na arenie Polskiej zajmują naste pozycje na arenie międzynarodowej....Chyba nie ma sensu pływanie na Mistrzostwach Polski a na M Europy zajmować mało znaczące pozycje!! Anka jest dobra i każdy to wie.. jest pracowita i bardzo zawzięta!!!życzę jej jak najlepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toya Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:42 Powiedz, czy Korzeń jest z innej gliny niż Małaś, czy Barzycka gdyby nie praca byłaby lepsza od Gbylika. Nie. Trener zrobił fajną grupę dzieci, zaszczepił w nich ducha rywalizacji i stąd przyszły sukcesy. Bo miał pojęcie jak to się robi. I gdyby nie po...pir...eni rodzice to dzisiaj wszyscy byliby w kadrach polski. Wszyscy. Z jego grupy wszyscy oprócz Woźnej i Cypisa mieli medale MP. Pozostała tylko Anka i Małaś. Ujma - leniwy talent. Trzcionka - rewelacjia lub prochy? Gbylik - dobra technika i warunki, czemu przerwała pływanie to wie tylko ona i mama. Małaś mógłbybyć drugim Korzeniem, ale jest leniwy. Anka - tylko ambicja i praca bez używania mózgu. Szymeks młody - praca, praca, praca i gbyby nie nieszczęście to byłaby super. Szymeks duży - niespełnione nadzieje.Zobacz ilu ich było. Czy dla Ciebie medal MP nie ma znaczenia? To go zdobądź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:33 do doinformowanej- jesteś żałosna ,coś ci się pomyliło , jak chcesz kasę to idź na trasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:31 Pomyliło mi sie hahaha no widać, że za bardzo nie interesujesz się sportem !! myslisz że jak poogladasz Igrzyska Olimpijskie to jesteś expert!!!!! Sadzę,że masz bardzo wyimaginowane spojrzenie na zarabianie pieniędzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:38 do doinformowanej,z obserwacji naszych olimpijczyków wychodzi że w tej chwili tylko opłaca się trenować pływanie , komentarze sprawozdawców pływackich są jednoznaczne -wszystko rozwija się w dobrym kierunku, (a mówi to trener kadry- czyżby był do niczego),a swoją drogą jak Ty zarabiasz na życie, Wrocław - Częstochowa,jutro pewnie Warszawa a pojutrze pewnie Gdańsk lub Bielsko (konduktorką chyba nie jesteś-hihihihihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:45 zmierza owszem ale tych osób jest niewiele.... Jedynie Paulina Barzycka i Paweł Korzeniowski i oczywiście Otylia Jedrzejczak liczą się w Międzynarodowym pływaniu.... do "gościa" haha myslisz,że nie wiem kim jesteś to sie grubo mylisz.. ale nie zamierzam komentować tego bo nie warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:04 według doinformowanej na igrzyska do Aten na 200 motylem powinna jechac tylko otylia, bo inni mieli małe szanse. a w oóle to tylko powinni jechać ci co zdobyli medale. inni po co ? a może medal na olimpiadzie to też za mało, może by niedoinformowaną zadowolił medal w interkosmosie ? może wtedy pozwoliła by córce trenować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:30 Hahaha do mietka : jeszcze nie mam córki !!!! sama jestem duzym dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinfomowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:31 Do mietka : hahaa ja nie mam dziecka sama jestem wyrosniete dziecko !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:14 Przepraszam za pomyłkę. W takim razie doszłaś do wniosku że z taką tłustą dupą ciężko się pływa na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:13 do mietka: nie sądzę zebym miała tlusta dupę bo raczej uważają mnie za szczupła osobe wiec sorry ale chyba pomyliłes osoby hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:55 czytając te wypowiedzi dochodzę do wniosku ze wypowiadają się sami "eksperci"nawet mamy hakera który wie kim jestem, zaczynam się bać tej "inteligentnej "doinformowanej ale w jednym się z nią zgadzam ta cała Anka jest niezła i nalezy się jej szacunek ,spójrzcie na komentarze sukcesów Otylii,styl podobny do tych chorych wypocin powyżej.oto Polska właśnie,kocham ten kraj, Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Pływanie. Medal za medalem 24.08.04, 20:42 Zalosne. Ambicje to jedno, pasja, hobby, checi to drugie. Nauczcie sie to odrozniac. Trenowalem bardzo dlugo (z reszta w tej samej szkole) i robilem to dlatego, ze lubilem, nie po to, aby pozniej z tego zyc. Lepiej sie poruszac niz siedziec jak glab przy komputerze, albo przed TV i nic nie robic, a jedynym ruchem jest ruch reki... po chipsy. Sprawa sportu w Polsce to zupelnie odrebny temat. Polecam artykul, ktory byl ok. 1 miesiaca temu we Wproscie. To media kreuja sport i to media dyktuja wage oraz cene sportu. Banalny przyklad, relacjonowanie naszej nedznej, wrecz podworkowej pilki noznej (podobno to extraliga). Na pytanie dlaczego nie bedziecie transmitowac np. skokow do wody, plywania (MP, MS), kajakarstwa (ostatnio w Polsce) itp. odpowiedz jest jedna "A kto to oglada?! Przeciez to nieoplacalne!" Pozdrawiam J.M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:50 do morning calm - o czym Ty do nich rozmawiasz-ihihihihihhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:11 Masz rację. W częstochowie liczy się tylko złomrex i orzeł kiedrzyn. A gdzie miejsce na orkan gnaszyn, błękitnych aniołow i znicz kłobuck? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:28 kłobuck - nie wiedziałem ze to jest dzielnica Częstochowy, skąd Ty jesteś Marku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiffeu Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:57 do doinformowanej: powiedz szczerze czy ty w ogole trenowalas plywanie?mialas zloty medal mistrzostw polski? albo chociaz jakikolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:15 miałam złoty i kilka innych kolorów medali Mistrzostw Polski nie lubie się chwalić ale zmusiłeś mnie do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.com.pl 26.08.04, 00:09 W takim pozdrawiam Cie Kasiu! No chyba, ze sciemniasz... Pozdrawiam J.M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:05 to nie Kasia , to Agatka lub jej mamusia, prawda "konduktorko" aswoją droga to już jest nudne, każdy ma prawo robić co chce jeżeli nie krzywdzi innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojusznik Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:55 Wy jesteście jacyś popier**** wszyscy wiemy ze Anka to suka z zielonym zebem haha jest wredna i nikt jej nie nawidzi chyba tylko jej " przyjaciółki" które za plecami obrabiaja jej dupe !!!!!!!!! ja zagadzam sie z "doinformowaną" SPORT W POLSCE TO DNO!!! kilka osób się liczy a reszta " DO DOMU" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:06 Popier....ony to ty jesteś, chyba znowu jesteś naćpany.Anka ma więcej przyjaciół,niż jest narkomanów w Cze-wie.A kto jej zazdrości tego co osiągnęła to wszyscy wiedzą, pseudo mistrzowie chorzy z nienawiści.Pozdro pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:02 jaka znowu Agatka? jeżeli nie wiesz kim jestem to łaskawie nie obrażaj mojej najlepszej kumpeli tyle CI POWIEM !! jestes żałosny/a z tymi swoimi słówkami albo sama masz słabość do bycia " konduktorem/ką" albo sam/a preferujesz łatwe zarabianie pieniędzy hehehe IDŻ SIĘ LECZYĆ jedyna najnormalniejsza z tej grupy jest i była AGATA !! a co do osiągniec to własnie jestem dumna z niej że tyle osiagnęła i dlatego napisałam w l.poj( na marginesie za jej zgodną)bo podziwiam ja, że pomimo indywdualnego trenera Anki potrafiła sama tyle zdziałać!! AGATKO-- -> sraj na nich wszytskich :)wiedziałam że zaraz pomyslicie że jestem nia a to tylko ja jej wierna kumpela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój idol Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:11 Ty nie jesteś doinformowana tylko niedoje...ana.Gbylik nigdy nie miał i miał nie będzie żadnej kumpeli.Jej najlepszą kumpelą jest mama i ...wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:08 hmmm chyba coś nie tak.... Bo ja jestem właśnie jej przyjaciółką i ona ma wiecej przyjaciół niz Ci się wydaje !!!! jestem ja i parę innych osób, które widzą w niej super człowieka BO TAKA JEST !!! i KOCHAMY JA ZA TO !!! jedyna w swoim rodzaju : szczera, uczynna, zawsze pomoże, i zawsze jest wtedy kiedy jej potrzebujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:05 Dziekuje C BArdzo!!!! wiem,że zawsze byłaś ze mną :***** udalo nam sie przechytrzyc ich :)) właśnie weszłam na to forum i tak czytam te wasze wypociny ehhh szczerze wam POWIEM : Anka jest dobra i zawzieta i wiem,że wiekoszość pomysli , że teraz kłamie czy cos podobnego ale ŻYCZĘ JEJ DALSZEJ KARIERY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:16 najpierw piszesz że jest beznadziejna , później że jest dobra więc się zdecyduj na ostateczną wersję. słowa uznania za to że się podpisałaś swoim imieniem, szkoda że tak późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:11 a ona ma kumpele(buuhahahahaaha)-chyba je kupuje,manifestacja uczuć godna mamy. ten psychol(sojusznik kilka razy się juz logowałeś)to pewnie nasz były champion nie potrafiący przegrywać.Indywidualny trener i tyle osób zdobyło medale ( dziwne ), a co na to powiedziałaby OTYLIA i jej indywidualny trener. o ile pamietam to była w TV wypowiedź pierwszego trenera Otylii "gdy miała 10 lat podporządkowywał treningi grupy pod nią" bo już wtedy zauważył w niej to czego wy nigdy mieć nie będziecie żałośni zazdrośnicy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:14 nie wiem ja nie mam zamairu toczyć tu wojny !!! a ten " gość" to niech sie zastanowi nad soba jeżeli potrafisz tylko dogryzać widocznie na tym poziomie zostaniesz hahaha każdy ma przyjaciół i nie musi ich kupować może ty nigdy nie miałeś/aś przyjaciół !!!! nie chcę wymieniac ale jednak zmusiliście mnie : Agata Kubik, MArta, Churchil, Karolina , Asia i Meler -----> najlepsze osoby jakiekolwiek znalałam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:20 razem chlejecie? wydaje mi się że znów kupujesz ich przyjaźń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:59 Nie my nie chlejemy poza tym oskarżasz ludzi po pozorach ..... a ty chyba tez taki śiwety nie jesteś !!!! NIE ZNASZ LUDZI NIE OCENIAJ ICH !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:38 do sojusznika- i tak wiem kim jestes (piotrek!) takie slownictwo moze nalezec tylko do ciebie, wielki mistrz ktory upadl na dno taka jest prawda i nie uciekniesz przed nia! A tak na marginesie -naćpoć to sie kazdy potrafi a cieżko trenować NIe! Naucz się przegrywać dupku! Aniu powodzenia W.M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aool Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:11 was to jeszcze bawi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojusznik Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:37 nieee nie jestem akurat Piotrek i nie wiem kim ten człowiek jest ale widze że wam bardzo podpadł.... sorki ale pomyliliście adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.com.pl 28.08.04, 14:16 I pomyslec, ze oni maja po 15 czy 16 lat i takie problemy. Laughin' out loud. Za przeproszeniem - gowno wiecie o treningach! Kiedy ja trenowalem w 48 to wy wchodziliscie na stojaco pod szafe, to byly czasy, po 4 dniach treningu nie wiedzielismy jak sie nazywamy, ale kochalismy to! A teraz niewiadomo czego oczekujecie, pieniedzy, moze jeszcze samochodu?! Eee, lepiej od razu helikopter, wielkie gwiazdy. Plus agatka, wielka gwiazda swiecaca sztucznym swiatlem latarki podswietlanej przez pewna bliska jej osobe. Zazdroscicie Ance? Zalujecie, ze nie potrafiliscie sie zmobilizowac, ze rodzice traktowali was jak potencjalny bank? Przykro mi bardzo, ale przyjmijcie sukcesy kolezanki z honorem i szacunkiem jej naleznym. Wroccie moze do podstawowki, bo nawet do gimnazjum nie dorastacie. A przede wszystkim troche pokory! Powodzenia Anka! Pozdrawiam J.M.C. jjj"j" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:36 swoją drogą ciekawe co Ty trenowałeś i z jakim skutkiem, że porównujesz swój "katorżniczy" trening do naszego (do 8 km pływania na jednym treningu zwykle były dwa , a Ty ile biegałeś dziennie po podwórku). z resztą Twojej wypowiedzi się zgadzam W UCZCIWEJ WALCE DWÓCH WIELKICH SPORTOWCÓW JEST TYLKO SZACUNEK I UZNANIE . Ale tylko ANKA jest wielka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:24 Ma tylko 174 cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.bud.pcz.czest.pl 10.09.04, 14:06 widzieliście co sie dzieje na basenach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoBiK Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:46 A cóż się może dziać na basenach ? Po sukcesach Otylii rodzice myślą, że jak przyprowadzą dziecko na basen, to trenerzy zaraz z niego zrobią mistrza świata. A do tego to droga wyboista i daleka, szczególnie w Częstochowie. Tutaj liczy się tylko jeden klub i jeden trener. Pozostali to oszołomy jak S....k, nieudacznicy jak mysz lub palanty jak B.....i, którzy pod przykrywką pływania nabijają sobie kasę od naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:44 Pokaż co potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoBiK Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:14 My już pokazaliśmy, kolej na Ciebie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:11 W Polsce jest kilkanaście dobrych klubów, na Śląsku kilka a w Częstochowie tylko jeden. TRÓJKAAAAA !!!!!!!!!!!!!! Pozostałe to dno, z nieudanymi instruktorami, bez perspektyw. Rodzice, szkoda Waszego czasu i pieniędzy. Nie róbcie sobie nadziei na cokolwiek. NIC tam nie osiągniecie prócz złudzeń. Masz charakter? Chcesz coś osiągnąć? Nie lubisz marnować czasu? TYLKO TRÓJKA !!! ul.Schillera 5 !!! Trener jacek Gawda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.paged.com.pl / 80.50.168.* 27.09.04, 14:51 taka prawda. Tylko TRÓJKA bawi się w pływanie sportowe. Reszta pod przykrywką sportu nabija sobie kieszenie składkami od niezorientowanych rodziców dzieciaków, które chcą pływać. niestety, niektórzy przekonają się o tym, jak już będzie za późno. Nie można zaczynać pływania w gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:47 słuszna racja co niektórzy pseudo trenerzy nabijają swoją kasę pieniędzmi naiwnych rodziców w zamian dając tylko obietnicę czasami trafi się jakieś zdolne dziecko ale szybko zostaje zniszczone przez pazerność też uważam że tylko w "3" można coś osiągnąć prawie wszyscy zawodnicy Gawdy zdobyli medale MP a byli z jednej klasy jednej szkoły cuda się nie zdarzają czyli gwarancją sukcesu jest praca i kompetencje co tu dużo pisać skoro jeden z instruktorów "pływania" u uks48 umie tylko na treningach dłubać w nosie hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 11:22 brazowonosi przyjaciele pana gawdy każdy ma prawo do wyboru klubu trenera i dyscypliny ,trudno komuś zrozumiec że poprostu wielu rodzicom nie zależy na karierach swoich dzieci i przyprowadzają je do trenerów którzy im odpowiadają,gratuluje medali i osiągnięć ale i tak wolę swoje dzieci trzymać jak najdalej od tego pana z prostej przyczyny nie znosze skomlacych wyrachowanych,zakłamanych panów o bardzo wubujałym poczuciu własnej wartości. co do pieniędzy to moi drodzy wszyscy są po jednych .....pan gawda nie odbiega od tego ani troche.pozdrowienia życze sukcesów mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j*** Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:42 zzz masz jkieś kompleksy czyzbyś był niespełniony sportowo, tzw "środowisko " nie cierpi tego trenera , ciekawe dlaczego ,odpowiedzi jest kilka np.pokazał że w Częstochowie można odnieść spektakularne sukcesy w pływaniu (jesli się chce i umie to zrobić ); zawiść i zazdrość kilku nieudaczników mających się za trenerów ;psuje rynek tym od od komercyjnej nauki pływania; nie pije wódki; nie zawiera kompromisów które przekreslają całą istotę sprawy; traktuje "środowisko" tak jak ono traktuje jego i ma czelność podnosić głowę ; a może nie daje dupy tak jak cała reszta Dziwnym jest ze to "środowisko" zamiast próbować dorównać w sportowej (reguły są proste) rywalizacji i stworzyć w tym mieście podwaliny systemu szkolenia , koncentruje się na zupełnie innych sprawach nie mających nic wspólnego z pływaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:06 kiedy zaczynaliśmy pływać nikt z nas ( poza championem) nie myślał o medalach na MP, chcieliśmy się nauczyc pływać ,spędzić czas na treningu ale i na wspólnej zabawie w soboty czy niedziele,tworzyliśmy zgraną paczkę przyjaciół,było fajnie ktoś miał czas dla nas , był z nami uczył nas nie tylko pływac, tak inni zaczeliśmy jeździć na zawody ,czasami wygrywaliśmy czasami zdarzały się porażki, teraz pływanie jest modne i każdy mały brzdąc chce pływać jak Otylia ,Myślę że Pan Jacek pokolorował nam nasze szare życie, dał nam coś o czym będziemy zawsze pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 11:10 uważasz że dzieci nie trenujace z panem g maja życie nie pokolorowane ,mam nadzieje że nie masz nic przeciwko temu że można mieć oddmienne zdanie o tym wszystkim,i ze ile zwolenników tylu przeciwników waszego trenera.niestety dla czestochowskiego pływania p.gawda jest dobry ,niestety ,bo zamiast starać sie współpracowac z innymi potrafi tylko wszystkich obgadywać ,ilu trenerów przewineło się przez piranie ,znaidz mi jednego który ma miłe wspomnienia ze współpracy.praca z młodzieza to jedno,a z dorosłymi drugie na tym polu, niestety powtarzam nigdy klimatu dobrego nie bedzie i to z prostego powodu wasz trener tego nie potrafi,bo to taki typ człowieka który wszystkich ma za ....szkoda gadac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:12 o ile słyszałem to Otylia nie przyszła w wieku 7 lat na basen robić karierę sportową ale aby nauczyć się pływać i nie mieć kłopotów z kregosłupem, na szczęście trafiła do trenera który nie tylko zauważył jej talent ale potrafił rozwinąć jej zainteresowania. w Częstochowie i jej talent byłby zmarnowany gdyby trafiła do tzw "środowiska". do zzz ("członek środowiska ?")- jedynym trenerem który jest uznawany i szanowany na śląsku jest trener UKS "TRÓJKA" a co z resztą "środowiska".Piszesz o "Piranii" albo nie wiesz wszystkiego, albo celowo wprowadzasz ludzi w błąd ( raczej to drugie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 11:36 chcesz powiedzieć że czego się nie dotkniesz zamieniasz w złoto. w związku z tym odmawiasz innym przyjemności uczęszczania na basen w innym klubie.póki co to od lat równo z wynikami siejesz kompletny ferment,i jeżeli ktos pracuje na to że w czestochowie nie ma klimatu do prowadzenia profesjonalnie klubu to jestes nim ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:55 bardzo go nie lubisz(Zazdrość?Zawiść?- ktoś o tym o tym wcześniej wspominał i chyba miał rację),pewnie dlatego go obmawiasz na tym forum i chyba nie tylko tu .ten facet już kilka razy udowadniał że nie jest wielbłądem, ale nie wiem czy ty (taki "kryształ" -wg twojej autoprezentacji )jesteś to w stanie zrobić "mądralo" . twierdzisz że jest dobry a zaraz obok piszesz że dlatego jest zły. zły dla kogo dla ciebie? jeżeli kogoś można porównać do psa ogrodnika to jesteś nim ty i nie skoml już więcej bo robi się to żenujące . Ciesz się że komuś z tego miasta się udało a że nie trenowała u ciebie - musisz przeboleć -weź sie do roboty . pozdrawiam "Trójkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA Re: DO zzzo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:07 Z takimi poglądami powinni cię zamknąć w zoo.W mówienie że ziemia jest płaska to tylko uwierzy dyrektor SP48 p.Nemsz bo wierzy że UKS 48 osiąga sukcesy sportowe (hahahaha chyba w speddrowerze). Powiedz mi ty jełopie B.i kto z nas zaczynał pływać i myślał że zdobędzie medal na śląsku ? Nikt Kto myślał ty jełopie B.i że ktoś z nas zdobędzie medal na MP. Nikt Ajak wy nie myślicie o sporcie to po co wieszacie te śmieszne dyplomy z mistrzostw częstochowy w pływaniu wypisywane przez was, kupione przez was i dawane na zawodach tylko z waszym udziałem.Żenada. Dlaczego nie jeździcie na mistrzostwa śląska.? Bo się boicie kompromitacji. Dlaczego wasi najlepsi zawodnicy (mistrzowie częstochowy)trenują tylko rano? Bo popołudniu to macie ich w dupie, liczy się tylko kasa.Dlatego są słabi. KESZ>KESZ>KESZ> A po co stoicie na korytarzu jak są treningi PIRANI i TRÓJKI.Żeby zgarnąć rodziców którzy przyprowadzili dzieci do dobrego klubu (nie mylić z piranią). TYLKO KASA. Dlaczego nie lubicie trenera Gawdy. Bo nigdy w życiu nie osiągniecie tego co on.Zazdrość was zżera.Nie wpier....ala. Do Trcionki.Jak dalej będziesz trenował u tego gryzonia to możesz tylko w przyszłości ubić muchę w kiblu. Do PIRANI. Może zatrudnicie znawcę i eksperta pływania pana starego Trzcionkę. Gwarancja sukcesu. Do Siorka. Czemu taki znawca jak ty tak spieprzył robotę i zmarnował rok życia dobrej zawodniczce. Baju baju - to twoja dewiza. baj.baj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoBiK Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:30 tobie zzz to zawiść i zazdrość resztkę mózgu odebrała. zgadzam się z tobą tylko w tym że pan G. czego się dotknie to zamienia w złoto, natomiast czego ty sie dotkniesz to zamieniasz w gówno. taka jest różnica między wami. czy ty znasz jakiegoś trenera pływania w czewie? bo ja tylko jednego. chyba że sam siebie nazywasz trenerem. i to jest dopiero śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:12 pozdrowienia dla kowalczyk gbylik walczak malasiewicza ujmy sypek!to sa ludzie ktorzy naprawde duzo osiagneli z pomoca trenera gawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33333 Re: ZAPRASZAMY DO TRÓJKI !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:49 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PŁYWANIEM SPORTOWYM DO NASZEGO KLUBU UKS "TYLKO TRÓJKA". UWAGA! ACHTUNG! WNIMANIE! UWAŻAJCIE NA PODSZYWAJĄCYCH SIĘ POD NAS PSEUDO TRENERÓW Z BOŻEJ ŁASKI. ŁATWO ICH POZNAĆ. CHODZĄ PO KORYTARZU I AGITUJĄ DO NAUKI PŁYWANIA, TYLKO NIE MÓWIĄ DO JAKIEGO KLUBU. JEDEN ŁYSY, DRUGI WIELKI Z WYGLĄDU NIEZBYT INTELIGENTNY. POZNACIE ICH BEZ TRUDU. MIEJCIE POZOR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33333 Re: ZAPRASZAMY DO TRÓJKI !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:03 ZAPOMNIAŁA(E)M !!! SPRAWDŹ Z KIM MOŻE TWOJA POCIECHA PŁYWAĆ. www.trojkaczestochowa.republika.pl POZDRAWIAM WSZYSTKICH WSPANIAŁYCH ZAWODNIKÓW TRÓJKI KTÓRZY TWORZYLI I TWORZĄ JEJ HISTORIĘ. PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3333 Re: ZAPRASZAMY DO TRÓJKI !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:37 www.trojkaczestochowa.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aool Re: Pływanie. ANKA TRÓJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:37 dla wszystkich wielbicieli talentu i pracowitosci ANKI www.mksjordan.krakow.pl/download/2004/gppkrak/blok1.htm#ref9 zapraszam również malkontentów i nieudaczników - kto tu jest beznadziejny ? HAHAAHAHAHA. ciesze się razem z Tobą "Velonie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. ANKA TRÓJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 11:51 www.mksjordan.krakow.pl/download/2004/gppkrak/blok3.htm i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie.GRAND PRIX POLSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:24 Gratulacje dużego sukcesu częstochowskiego pływania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA Re: GDZIE ONI SĄ !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:24 Przeszukałem całą listę startową GP i nigdzie nie znalazłem mistrzów z Częstochowy z UKS48, PIRANI i ATUTU. Może pomylili imprezy i pojechali na GRAN PRIX Kłobucka ???? ALE PLAMA panowie prezesi !!! Jak można pomylić imprezę. Może za dużo alkoholu??? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoBiK Re: GDZIE ONI SĄ !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:26 Co ty Majka pitolisz o GP Kłobucka. Przecież multimistrz Trzcionka pojechał na Mistrzostwa Świata do Indianinpola albo Koniecpola ze swoim trenerem. Najlepszym. Wcześniej wyjechał tam jego menager Prezes Kazior pozałatwiać wszelkie formalności związane ze startem na MŚ. Ale nie wiem czy zdobył mistrzostwo świata. Sorry. Cała reszta pojechała na zawody plastyczne z cyklu poznajemy niezbadane tereny ziemi kieleckiej, które odbyły się w Wąchocku. Zajęli czołowe miejsca a ich przy wódce wywiesili plakaty w gablotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.paged.com.pl / 213.25.193.* 18.10.04, 11:02 No i Anka pokazuje, czy jest "do bani". Wyniki na GP Polski mówią same za siebie. Jest w czołówce Polski. S_E_N_I_O_R_Ó_W!!! A to dopiero początek sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33333 Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:01 TRÓJKA nie tylko ma Ankę, bo również innych wspaniałych zawodników, którzy dobrze rokują na przyszłość.Wspomnę tylko o Pawle Spadło, który ma rekord polski w żabce, Michale Małasiu - pływa w SMS Oświęcim, Marcie Kocher, która też pływa w finałach A Mistrzostw Polski i wielu młodych zawodników, którzy zdobędą medale na kolejnych imprezach: Magda Drab Wojtek Drab Ania Kołaczyk a jeżeli TY chcesz być wśród nich to przyjdź na trening do TRÓJKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.paged.com.pl / 213.25.193.* 26.10.04, 09:50 w piątek i sobotę w k-cach derby pływackich klubów cz-wy.... a tak wogóle to powodzenia, bo jest WIELU, WIELU lepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-trem Re: DALEKO DO SUKCESU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:02 W Częstochowie jest tylko jeden liczący się klub. Więc jakie derby? Kto ułoży proporcję? 12-zawodników Gawdy = 48 medali Mistrzostw Śląska 200-zawodników UKS48 = ???? medali MŚL 350-zawodników UKS ATUT = ??? medali Wynik = MNIEJ NIŻ ZERO. Gratulacje dla OLGIRDA STĘPNIA. Tylko ile talentów te (p}talenty już zmarnowały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: DALEKO DO SUKCESU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:44 Emocje sięgają zenitu! "Zazdrość to namiętność, szukająca gorliwie tego, co sprawia cierpienie".Dedykuję ten cytat panom T..... i spółce[ a jakiej , to już wy sami wiecie].PRZESTAŃCIE CIERPIEĆ Z POWODU SUKCESÓW INNYCH !!!!!!ŻAL MI WAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-ojciec Re: DALEKO DO SUKCESU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:14 Ponieważ pan Lesnikowski bardzo uważnie śledzi wszystko co ktoś napisał na temat Urzędu i jego urzedników i zawsze ma na podorędziu jakąś odpowiedź, pytam jako rodzić i mam nadzieję, że w/w pan odpowie w imieniu szanownego Wydziału Sportu reprezentowanego w nadobnej osobie pani Górskiej nie tylko mnie , ale i innym rodzicom: dlaczego klub TRÓJKA , mimo swoich niewątpliwych sukcesów, ma przeniesione tory z dotychczasowej pływalni na Sienkiewicza. Jest to kara czy nagroda, bo już się pogubiłem ? Dlaczego tych torów nie dostała Pirania lub UKS 48 - przecież mają takie samo prawo do tego wyróżnienia . O ile mi wiadomo pływalnia nie jest własnością szkoły 48 tylko jest pływalnią miejską. Czyżbym się mylił? Mam jednak niejasne przeczucie,że urok osobisty prezesa Haładusa tak podziałał na panią Góską, że do tej pory nie może się z niego uwolnić i otrząsnąć- z nim choćby do piekła, a po nas choćby potop.Oj te oczy i ten wąsik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: DALEKO DO SUKCESU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:07 z tego co wiem to moda na krasnale przeminęła, wykopano je z ogródków to i z basenu też wykopią - oby jak najprędzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: DALEKO DO SUKCESU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:10 zapomniałem - na gryzonie najlepsza trutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exTrem Re: TYLKO TRÓJKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 18:46 Odpowiedzią na wątpliwości "ojca" czy basen na Sienkiewiczu dla TRÓJKI jest karą czy nagrodą, jednoznacznie stwierdzam, że jest to KARA z powodów: 1. zbyt dużych sukcesów w pływaniu na arenie regionalnej i krajowej ( jakieś rekordy Polski, jakies medale MP, b.dobre wyniki w Grand Prix jakichś juniorów ) 2. kara za zbyt duże sukcesy w porównaniu do innych klubów z tego basenu tj.UKS 48 (pupilków p.dyrektor) i "zdechłej ryby" (dawnej Pirani) ulubieńca p.Górskiej. 3. kara za systematyczność, uczciwość i włożoną ogromną pracę 4. kara za to, że w Częstochowie ktoś chce osiągnąć sukces sportowy inny niż żużel Chętnie zapytam p.Leśnikowskiego { nie liczę na odpowiedź ) jak długo za pieniądze podatników miasto będzie udostępniało basen jakimś dorobkiewiczom, którzy pod przykrywką sportu robią biznes, chwaląc się jeszcze 31 czy 40 miejsem w pływaniu na Śląsku co daje jakieś 600-700 miejsce w Polsce.Żenada. Problem w tym że urzędnicy są bezsilni, nic nie mogą, pozwalają panoszyć się kołtuństwu, prywacie i jakimś układom typu p.dyrektor-Jasiu. Niby basen miejski ale to nie my, to oni... jak powiadają urzędnicy. PERSPEKTYWY NA PRZYSZŁOŚĆ ! 1. Dyrektor 48 w dalszym ciągu będzie starała się eliminować TRÓJKĘ z basenu - małymi kroczkami - byle do przodu. 2. Będzie rosła komitywa dwóch klubów "cieniarzy" w celu eliminowania kogoś komu niedorastają nawet do pięt, pod hasłem TRÓJKA NASZ WSPÓLNY WRÓG. 3. Poplecznik Dyrektor 48 wywodzi się z Pirani i zaczynając od zera zdobył już 2/3 basenu pozostając pod względem sportowym dalej zerem ale walczy o 100% (KASY) To by było chwilowo wszystko. Pozdrowienia dla tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA Re:UWAGA ! ROZBŁYSŁA GWIAZDA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:35 Starszy pan Trzcionka , mąciciel pierwszej klasy dorobił się znakomitego szkoleniowca dla swego utalentowanego syna. Trener, szkoleniowiec znakomitej rasy pokaże dziś co znaczy profesjonalny trening z najbardziej utalentowanym pływakiem w Polsce. Co prawda trener pomylił BPS (bezpośrednie przygotowanie startowe) z BicePSem (kazał mu ćwiczyć sztangielkami) ale i tak nie będzie to miało wpływu na start swego zawodnika. Śledźmy z zainteresowaniem dalszy rozwój Piotrka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re:POWRÓT KRÓLA NA TRON ..... W KIBLU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 07:56 GRATULUJEMY CI PIOTRUSIU POWROTU DO SPORTU. PIRANIA ZACHŁYSTUJE SIĘ TWOIMI SUKCESAMI. NIE WIEM TYLKO CZY OJCIEC SKOPAŁ CI DUPĘ ZA DWIE PORAŻKI. PRZYPOMINAM ŻE W UBIEGŁYCH LATACH NA TEJ IMPREZIE USTALAŁEŚ REKORDY POLSKI LUB ŚLĄSKA A DZIŚ DO TEGO TO BARDZO DUŻO CI BRAKUJE. TWOJĄ FORMĘ ZWERYFIKUJĄ WKRÓTCE MISTRZOSTWA POLSKI. PAMIĘTAJ, TAM ZOSTANIESZ PODDANY DROBIAZGOWEJ KONTROLI ANTYDOPINGOWEJ.UWAŻAJ! PRZYPOMNĘ ŻE DO DZISIAJ NA 20 STARTÓW ZDOBYŁEŚ 18 ZŁOTYCH I TYLKO 2 SREBRNE MEDALE NA MISTRZOSTWACH POLSKI. NIE ZEPSUJ TEJ STATYSTYKI. WYNIKA Z TEGO ŻE TATUŚ WYBRAŁ CI DOBREGO TRENERA. KLUB POWINIEN CI ODPALIĆ JAKĄŚ KASĘ. PRZECIEŻ 2 RAZY WYGRAŁEŚ. MOŻE Z 500.00ZŁ CZEMU NIE DOSTAŁEŚ NAGRODY DLA NAJLEPSZEGO ZAWODNIKA. ZNOWU CIĘ OSZUKALI??? POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re:UWAGA ! ROZBŁYSŁA GWIAZDA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:39 ZAPOMNIAŁEM POGRATULOWAĆ PIRANII WSPANIAŁYCH KIBICÓW Z CZĘSTOCHOWY Z PIERWSZYMI DAMAMI NA CZELE - PANIAMI BRZOSTEK I TRZCIONKA. KLUB KIBICA OGROMNIE SIĘ CIESZYŁ, WSZYSCY BYLI WRĘCZ PRZESZCZĘŚLIWI GDY KTÓRYŚ Z ZAWODNIKÓW "TRÓJKI".......PRZEGRAŁ Z KIMKOLWIEK, NAWET ZE ŚLĄSKA. GRATULUJEMY TAK WSPANIAŁEJ POSTAWY, NADMIENIĘ TYLKO ŻE P.BRZOSTEK JEST PEDAGOGIEM. CHROŃ MNIE PANIE PRZED ZARAZĄ I TAKIMI LUDŹMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re.kibice z kibucu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 09:59 teraz wiem dlaczego mój syn nie pojechał z klegami,podobno nie było miejsca - HAHAHAHAHA,dla kogo były to zawody, dla mamusiek podcierających tyłki i noski swoim rozwydrzonym bachorom, czy dla dzieci nie mających pyskatych i zawziętych rodziców .dla kogo i po co działa ten klub - pytania do trenerów i działaczy z piranii zachowujących się jak "królowie z afrykanskiej wioski" - król boi się czarownika w przypadku piranii - dwóch czarownic rzucajacych uroki hahahahaha PARANOJA a nie klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość inny Re: Re.kibice z kibucu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:11 ludzie do kogo wy oddajecie swoje pociechy pod opiekę ????? prezes krętacz i złodziej, Trzcionka wyciągnie dla mistrza wszystkie pieniądze na nagrody, pani Brzostek będzie jeździć z panią masażystką (Jolą Trzcionką) na zawody kosztem dzieci, trener Mysz ma takie pojęcie o pływaniu jak ja, nowa pani trener Miarka ma jeszcze mniejsze pojęcie o pływaniu jak p.Mysz. dobrała się niezła banda do koryta, ludzi bez ambicji i honoru, ślizgających się kosztem niezorientowanych w temacie rodziców. pirania to juz nie ten klub co dawniej, wraz z nadejściem rządów Haładusa skończyło się to co dobre. w wakacje wasze dzieci pojadą do ośrodka Bachotek jak co roku (pani Brzostek z rodziną za darmo) do zagrzybionych domków, zarażą się grzybicą ale to będzie propozycja nie do odrzucenia. na wyjazd na zawody nie ma miejsca dla zawodników tylko dla klubu kibica( tez za wasze pieniądze), wyniki mierne itd, itp. chcecie aby wasze dzieci coś osiągnęły to pomyślcie i przyjdźcie do dawnej pirani o nazwie TRÓJKA. to nie agitacjia - to prawda. zorientowany w temacie zadowolony rodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exTrem Re: !!!! ZAGADKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:38 Zarząd UKS 48 największego klubu sportowego z Częstochowy (200 członków) zakupił za pieniądze swoich członków laptopa :))) Kto z sympatyków pływania i nie tylko, zgadnie po co ????????????? Rozwiązanie już wkrótce. Dla tego internauty, który pierwszy odgadnie przewidziana jest atrakcyjna nagroda do odbioru u pani szatniarki na basenie w SP48 ul.Schillera 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: !!!! ZAGADKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:36 co wy ludzie bredzicie.przecież pani jola pojechała jako fizioterapeutka a pani brzostek jako psycholog grupy.przecież adam małysz też ma psychologa i fizjologa wiec kogo to dziwi.porządne kluby mają takich porządnych a nie jakichś szamanów.a ty rodzicu jak chciałeś żeby twój syn jechał to se go zawieź i przywieź i nie pchaj się do koryta bo za krótko tam jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.paged.com.pl / 213.25.193.* 02.11.04, 08:47 Odbiło Wam wszystkim! Weźcie się lepiej do roboty! Wszyscy! Trenerzy, działacze, rodzice, a przede wszystkim ZAWODNICY! Najlepsi jesteście niestety tylko w "gębie" (sorry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pływanie. Medal za medalem IP: *.paged.com.pl / 80.51.222.* 03.11.04, 12:14 chcesz wiedzieć więcej? wejdź na www.trojkaczestochowa.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś