Dodaj do ulubionych

USG kręcz szyji

15.07.13, 10:32
Witam serdecznie
Moje dziecko ma kręcz szyji, potrzebuję wykonać Usg szyji pod tym kątem, orientujecie się gdzie mogę cos takiego wykonać gdzie specjaliście potrafią prawidłowo odczytac wyniki badania?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: USG kręcz szyji 16.07.13, 13:06
      O ile się orientuję, to dziadostwo samo przechodzi.
      Wiem, bo miewam od czasu do czasu.
      Jednak warto udać się z tym do lekarza. O ile już nie byłaś.
      Chyba powinnaś mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu.
      Jednak, jak znam życie, - nim do specjalisty się dostaniesz, samo przejdzie.
      Chyba, że prywatnie..........!
      Wtedy jednak oskubią Cię nasi medycy do cna.
      Dyzio.
      • dyziek_o Re: USG kręcz szyji 16.07.13, 13:15
        To jeszcze ja:
        Po googlowałem i........okazuje się, że z tym nie ma żartów.
        Jak najszybciej do lekarza.
        Ja bym nie czekał i pojechał do Kliniki św. Łukasza.
        Tam są nieźli spece od tych spraw. Ale to prywatna klinika.
        Pozdrawiam,
        Dyzio.
    • Gość: gość Re: USG kręcz szyji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.13, 09:40
      Katowice - Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka - LIGOTA
      Tomograf + Rezonans - przeżyliśmy ten koszmar 3 lata temu - pęknięty kręg szyjny - więc dość poważnie
      • Gość: X Re: USG kręcz szyji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 23:22
        Oj przedmówcy! Kazik o Was śpiewał ( ...BO JESTEŚCIE P O J E B A N I...) I TAK dalej...
        Kto rozpoznał kręcz ? Jakiego rodzaju ? Do doktora a nie marudzić bez sensu...
        • Gość: pani_zana Re: USG kręcz szyji IP: *.42.10.36.alfanet24.pl 19.07.13, 09:06
          Bylam u pediatry, krecz sama wyłapałam i dostałam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej, chodzimy na masaze, sama tez syna masuje w domu, ma ledwie 3 miesiące, byliśmy tez u neurologa, pod tym kątem jest wszystko ok, chce przeswietlic tą jego szyje żeby sprawdzić co tam siedzi w srodku, dziekuje za odpowidzi
    • Gość: matka Re: USG kręcz szyji IP: *.42.13.226.alfanet24.pl 19.07.13, 18:17

skorzystaj najpierw z porady neurolog dr Minkner. Poszukaj na necie kontakt, polecam prywatnie, inaczej długo czekania. Jest super specjalistą i poleci co dalej.
      • pani_zana Re: USG kręcz szyji 20.07.13, 08:29
        Bylam już u niej, stwierdzila ze wszystko jest ok jeśli chodzi o rozwój neurologiczny, ale ja się pytam gdzie zrobić USG a nie do kogo teraz iść, mimo wszystko dziękuje za odpowiedz.
        • Gość: skutki uboczne Re: USG kręcz szyji IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.07.13, 10:47
          Po kazdym leczeniu trzeba sie leczyc, bez konca !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka