Dodaj do ulubionych

Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s...

16.10.13, 21:53
Kiedy w Częstochowie otworzyli ZOO z małpą jako główną atrakcją?
I otworzyli ZOO a Krzysiu M. nie przeciął wstęgi?... niemożliwe.
Obserwuj wątek
    • marsoni1967 Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 16.10.13, 21:59
      Ta Pani ma "troszkę" nie tak z głową! Polecam jej wizytę u psychiatry w trybie natychmiastowym!
      • Gość: gość Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:08
        Sam pokaż swoje badania psychiatryczne !
        Ta pani jest profesorem prawa i nigdy jej nie dorównasz !
        • medalik111 Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 16.10.13, 22:11
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Sam pokaż swoje badania psychiatryczne !
          > Ta pani jest profesorem prawa i nigdy jej nie dorównasz !

Pawłowicz nie ma tytułu profesora tylko doktora.
          • Gość: maniek Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.13, 22:15
            Dla ścisłości.... Doktora hab. i tytuł profesora ze swojego macierzystego uniwersytetu. A nie nadanego przez prezydenta...
        • Gość: Q Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:24
          O, Hans Frank był doktorem prawa , czy mamy mu dorównać ?
        • zgred_stiopa Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 17.10.13, 00:16
          srorem a nie profesorem
          profesor nadzwyczajny to funkcja - taki "pełniący obowiązki" tylko yntelygenci-tytułomani musieli sobie ładniej nazwać.
          Ale burakom takim jak ty - wszystko jedno
        • Gość: pierre_dollinsky Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 16:08
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Sam pokaż swoje badania psychiatryczne !
          > Ta pani jest profesorem prawa i nigdy jej nie dorównasz !
          -------------------

U nich same profesory i doktory od para-prawa i para-sprawiedliwości.

I od para-rozumu.
          • Gość: gość Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.13, 16:14
            Przypuszczam, że powiedzenie częstochowskie - "pierdoła z Kłobucka" -
            wzięło się od "pierre_dollinsky" . - nie obrażając oczywiście Kłobucka .
            • Gość: pierre_dollinsky Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.180.164.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.13, 19:02
              Twoje przypuszczenia to nic innego jak popuszczanie, wiec pora zebys udal sie do lekarza, najlepiej takiego od glowy. To wlasciwie rada dla wszystkich zaczadzonych przerazliwa glupota PiSowskich koltunow.
        • Gość: X Re: do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 22:37
          Masz miejsce na 05 w Lublińcu razem ze swą mentorką zaklepane ( Ostre psychozy)
      • Gość: Psychiatra Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 22:17
        Moze ty juz podlegasz pod obowiązkowe konsultacje psychiatryczme.? Zbędnie sie podniecasz i żyłka Ci pęknie. Pan Mamoń razem z Tobą....Nie byc na sali wypisywac bzdury albo jątrzyc jak ten z Gazety wybiórczej- manipulator dziennikarzyna:)
        • Gość: pizi Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: 212.59.252.* 16.10.13, 22:29
          Oby tylko nikt z kolesi tej pani nie rządził tym miastem bo znów będziemy doklejką do "rakiety"stojącej w parku, a tak coś sie zaczyna dziać w tym mieście . Oczywiście najpierw troche bałaganu remontowego jest, ale wkrótce będzie ładnie...
          • Gość: gosc Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.play-internet.pl 16.10.13, 22:41
            Na mój gust, na sali było ok.200 osób, anie,jak wyborcza pisze ok.100.Pani Pawłowicz ma rację, nie czytać GW
            • Gość: Ann Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.play-internet.pl 16.10.13, 23:00
              Po zdjęciach jasno widać, że było "pińcet", a może nawet tysiąc.
              Sama "intelektualna" śmietanka miasta.
            • zygfrydczwa Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 16.10.13, 23:02
              A sam kmieciu czytasz. Won.
            • Gość: jasiek Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 21:07
              to co tu robisz?
            • Gość: xyz do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 22:41
              jaka ona to pani , ot pisowski tłumok
              • Gość: gość Re: do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 23:42
                "xyz" , nie wiem jakim "tłumokiem" Ty jesteś , ale wiem, że każdy sądzi według siebie !
                Pani profesor jest doktorem habilitowanym prawa i mogę Cię zapewnić, że w swoim wystąpieniu
                nikogo nie obraziła, nawet tych kochających inaczej .Mówiła o Polsce itd. .....
                Czy wiesz "tłumoku" jaki procent banków w Polsce jest własnością Polski ?
                Czy wiesz "tłumoku"jaki procent banków w Republice Federalnej Niemiec należy do obcego kapitału?
                To są proste pytania i .....dyskusja z "tłumokiem xyz" jest próżna !
                Natomiast ja uważam, że pedała należy nazwać pedałem, a nie inaczej kochającym, gejem, czy też sceptykiem vaginy .
      • Gość: czewa Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 23:09
        hehehehe to straszydło chore na głowe to niech do wawy wraca a nas w spokoju zostawi :)) no śmiać mi się z tego czegoś chce :))
      • toberson Re:Marsoni1967 wracaj do Domu Wariatow,bo Cie 17.10.13, 09:08
        juz szukaja!!Albo jestes komuchem albo jestes nacpany!!
    • kzet69 Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 16.10.13, 22:56
      Pani Pawłowicz powinna swoje "mądrości" głosić nie w Częstochowie, a w Lublińcu, w pewnym budynku przy ul. Grunwaldzkiej, tam są do takich "napoleonków" przyzwyczajeni, najwyżej dają im jeden zastrzyk więcej...
      • Gość: Janu Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.13, 23:18
        Nawet Pani Wiśniewska się śmieje z tej Pawłowicz!
        Jarek Polskę Zbaw!!!
        • Gość: wiśnia Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 21:21
          to bardzo nieładnie ze pani Wiśniewska wyśmiewa się z Pani Pawłowicz powinna być zaszczycona ,że mogła siedzieć przy jednym stole z taką osobowością Ponieważ własnie zdolności pięknej wymowy i ogromu wiedzy na kazdy temat powinna się od niej uczyć ....... i ją podziwiać ....
      • Gość: Pik Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.as13285.net 17.10.13, 00:41
        widze kolega stały bywalec tego przybytku?
      • angrusz1 Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 17.10.13, 07:21
        kzet69 napisał:

>" Pani Pawłowicz powinna swoje "mądrości" głosić nie w Częstochowie, a w Lublińcu
        > , w pewnym budynku przy ul. Grunwaldzkiej, tam są do takich "napoleonków" przyz
        > wyczajeni, najwyżej dają im jeden zastrzyk więcej..."

Taak, na sali też było kilku " napoleonków " . Widać to było po zadawanych pytaniach i poseł Sz.G. znając tych " napoleonków " nie powinien im dawać do ręki mikrofonu , bo to ośmiesza PiS i denerwuje zebranych .
        • Gość: x do angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 22:45
          angrusz długą przepustkę z ul. Grunwaldzkiej dostałeś ?
      • toberson Re:Kzet69 napewno tam byles bo szczegoly 17.10.13, 09:10
        opowiadasz!!
      • Gość: gość Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.13, 09:39
        Rozumiem "kzet69" , - że byłeś na leczeniu w Lublińcu i brałeś tam zastrzyki
        / przy ul. Grunwaldzkiej -
        -jak to określiłeś / i polecasz tę "placówkę ".
        Według mojej opinii musisz koniecznie tam wrócić- adres już znasz, -
        poproś lekarzy psychiatrów o podwójną dawkę, - bo te wcześniejsze zastrzyki już nie działają !
    • han-ss Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 16.10.13, 23:13
      moi drodzy,
      można tą panią lubić, lub jej nienawidzić, ale czy tak pani nie ma racji??????
      tak plujecie na nią że do psychiatry że taka owaka, bo z PISu,
      czy nie ma racji jak mówi o PSL??? bo ja pod tym co mówi o tych ścierwach z tej partii podpisuję się bez dwóch zdań,
      jaki jest w Czewie przemysł ?? oczywiście ten w polskich rękach ??? zakłady które był łakomym kąskiem dla obcego kapitału, sprzedali, a resztę doprowadzili do upadku - np. stocznie, w Niemczech stocznie radzą sobie całkiem nieźle a u nas ???
      przy mądrych rządach przemysł można odbudować, ale ta banda sprzedaje ziemię !!!,
      sprzedadzą ziemię i chyba naprawdę będziemy żreć mirableki,
      zanim ktoś coś tu napisze to niech się zastanowi czy ta baba nie ma RACJI ?????
      chcecie pracować do 67 roku życia ???
      a co do rządów Krzysia i ferajny w naszym mieście ????
      no chyba mi nie powiecie że jest dobrze????
      taki fajny filmik znalazłem, ci co go jeszcze nie oglądali polecam
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=
      • Gość: Janu Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.13, 23:22
        Jarek dojdzie do władzy i będziemy pracować do 45!

Jarek Polskę Zbaw!!!
        • Gość: Pik Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.as13285.net 17.10.13, 00:39
          Zapytaj pni Haliny R jak łape dzwigała? Czy jak Polacy czy jak Hans Frnk?
      • Gość: Pik Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.as13285.net 17.10.13, 00:36
        Nie mieszkam w PL więc mam mało do gadania wiem jedno ta Pani ma niestety raacje!!!!!!!!!!!
        Jestem na pierwszym miejscu częstochowiakiem i mimo a polityzności tej pani racje przyznaje!
      • angrusz1 Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 17.10.13, 07:09
        Han-ss tak napisał :

"chcecie pracować do 67 roku życia ??? "

Nie, nie chcemy ale jako przyzwoici ludzie musimy , bo inaczej ZUS będzie miał deficyt w wysokości ok 40 mld zł rocznie , budżet będzie dotował ZUS , żeby wypłacić emerytury i jednocześnie zadłużał się a długi zostawi naszym dzieciom i wnukom w spadku .

To niemoralne .

Przypominam : nasi rodzice zaczęli zadłużać kraj od początku Gierka , robili to za czasów Jaruzela i my też to robimy za czasów rządów styropianowców i postkomuny ( z peeselem w koalicji ) .

A tak się nie da robić w nieskończoność .

Do wielu to nie dociera , chociaż mienią się " prawdziwymi Polakami " .
        • Gość: Pik Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.as13285.net 17.10.13, 17:57
          No toś odkrył Ameryke Angruszu!
          Tylko czemu robol w fabryce ma tyrać 50 lat na zmiany a policjantowi wystarczy 15?
          I takich przykładów jest wiele niestety!
          Ile ludzi zapie... po 10- 12 godzin na śmieciówkach po kilka lat?Zamiast podnosić wiek emerytalny wystarczy emeryture uzależnić od ilości lat składkowych np.po 40 latach bez względu na wiek,tylko poco?Niech zapie...ją na śmieciówkach bez składek emerytalnych bez urlopów bo biznes musi się kręcić jak zabraknie kasy w ZUS-ie to podniosą wiek do 70 lat,ukradną kase z OFE albo inny przekręt wymyślą te głupole z ryjem w korycie i dupskiem do fotela przyklejonym.
          • angrusz1 Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 17.10.13, 19:21
            Pik napisał :

"Tylko czemu robol w fabryce ma tyrać 50 lat na zmiany a policjantowi wystarczy 15? "

Bo takie jest prawo . Uważasz , że złe to naciskaj na swoich posłów , na swoją partię .
            Różne partie i koalicje rządziły a dopiero niedawno zmieniono zasadę, że policjant ( ten , co się dopiero przyjął do pracy ) będzie musiał pracować co najmniej 25 lat , żeby nabyć prawa emerytalne .
            A czy ty wiesz ilu policjantów idzie na emeryturę po 15 latach ?
            Niewiele , bo po 15 latach ma się niską pensję , stanowisko itp .
            To idzie tylko ten , kto by wyleciał z policji za jakieś przewinienie .
            Zdecydowana większość idzie znacznie później , a chcieliby jeszcze później , gdyby nie koledzy, którzy naciskają , żeby X zrobił miejsce Y-owi .
            Z głupoty to powielasz czy z niewiedzy ?
            • Gość: Pik Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.as13285.net 17.10.13, 22:15
              Z głupoty powiadasz,więc cię może troszkę oświece.
              Idzie taki z tyrany po 15 latach pracy na emeryture,(fakt niską) do byle agencji ochrony gdzie dostaje robote od ręki,ma układy ze starej pracy,ma pozwolenie na broń i jakieś doświadczenie.Z naszych podatków emeryturka leci dla zdrowego chłopa i to nazywasz głupotą czy powielaniem bzdur?
              Osobiście znam kilku takich cwaniaczków i dlatego postanowiłem sobie już ani złotówki do ZUS-u nie wpłacić,przepracowałem te 25 lat i starczy,skoro policjant,wojak czy strażak tyle pracują to i ja nie mam zamiaru więcej.
    • Gość: FR Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 23:43
      Jak to się stało? ANO KOLAICJA SLD I PO I PiS WŁAŚNIE RZĄDZĄ MIASTEM TO PZRECIEŻ TAKEI WYSTĄPIENIA TO HUCPA
      • Gość: sanderus Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: 212.59.252.* 17.10.13, 00:42
        Pogadała,popaplała,namąciła ludziom w głowach,
        zgarnęła kasę za "wykład",zabrała d... w troki i ...
        I pojechała.
        W siną dal.
    • imaman.pl Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 17.10.13, 01:24
      Czy superposel Krystyna zrobila zakupy w Czestochowie,dala zarobic? Czy tak na krzywy ryj?
    • angrusz1 Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytania 17.10.13, 06:54
      i na moje : czy emeryci mogą liczyć - kiedy PiS dojdzie do władzy - na podwyżkę emerytur w sytuacji deficytu w ZUS 40 mld zł rocznie ?

A odpowiedź taka :

Nie , i J.Kaczyński nie nadrukuje pieniędzy .

I to jest bardzo ważne .
      • Gość: Gość Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 07:22
        Chocby nie wiem jak, nie lubić PiS-u, to ta Pani ma 100procent racji.Ktos tu bardzo cierpi z tego powodu,ze musiał usłyszeć prawdę. Niestety, prawda jest straszna, tak nam obecny rząd pokiereszowal umysły,ze przestajemy być dumnymi Polakami,jesteśmy europejczykami, z tym, ze na samym końcu tej listy. Jesteśmy tylko wykorzystywani.Za każdy grosz z Unii cieżko płacimy: utrata polskości. I to jest największy problem.
        • dyziek_o Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan 17.10.13, 08:16
          Tak jest!
          Ale jak tylko waaaadzę obejmie PIS, - kraj natychmiast stanie się krajem mlekiem i miodem płynącym............................!
          Zwłaszcza, jak "u steru" stanie Jarek I Wielki a u boku zobaczymy Maciarewicza, Kempę,
          Stobecką ........może nawet ojca Tadeusza!
          Hura!!!!!!
          Dyzio.

p.s
          Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem, Jarek będzie Fihrer, a Polska.........
          żebrakiem.
          • angrusz1 Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan 17.10.13, 08:38
            dyziek_o napisał:

>" Tak jest!
            > Ale jak tylko waaaadzę obejmie PIS, - kraj natychmiast stanie się krajem mlek
            > iem i miodem płynącym............................!"

Taak, tak może być ale po słowach prof. Pawłowicz wynika, że nie od razu .

Nie słyszałeś Dyźku ?

" Zwłaszcza, jak "u steru" stanie Jarek I Wielki a u boku zobaczymy Maciarewic
            > za, Kempę,
            > Stobecką ........może nawet ojca Tadeusza!
            > Hura!!!!!! "

Nie słyszałeś Dyźku , że prof. Pawłowicz jednak negatywnie oceniła panią Kempę .
            Owszem doceniła ona panią Kempę , kiedy ta pani była jeszcze członkiem PiS-u ale od kilku lat nie jest . I pani prof. bardzo skrytykowała taką jej ( Kempy ) działalność i zaapelowała o skupienie się na PiS , żeby nie rozpraszać głosów i w ten sposób zwiększyć szanse wyborcze PiS .
            >" Dyzio.
            >
            > p.s
            Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem, Jarek będzie Fihrer, a Polska.
            > ........
            > żebrakiem. "

A to także jest możliwe , dlatego zawsze trzeba władzy patrzeć na ręce i pilnować , żeby się nie zdegenerowała .
            I RP tak piękny , wielki , silny i bogaty kraj a jednak jej elity uległy degeneracji i kraj zniknął .
        • angrusz1 Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan 17.10.13, 08:26
          Gość napisał :

"Za każdy grosz z Unii cieżko płacimy: utrata polskości. I to jest największy problem. "

Taak, to jest problem .
          Kiedy wychodzi się za mąż albo żeni także traci część suwerenności a jednak ludzie zawierają związki małżeńskie . I na początku takiego związku nie ma pewności jaki ten związek będzie i te związki są różne .
          Unię europejską także można zmienić .
          Prof. Pawłowicz wspomniała , że jeszcze po Europie pałętają się ci z 1968 roku i próbują narzucać swoje poglądy . Można to zmienić - już na wiosnę będzie okazja .
          • Gość: Ja Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 09:57
            Utrata Polskości? jeśli na rzecz zachodu to ja popieram w 100%. Ja nie jestem dumny że się urodziłem w Polsce. Za to jestem dumny z Niemieckich korzeni. Ja i moja rodzina! Przez błąd dziadka który po wojnie wrócił zamiast ściągnąć rodzinę do Hamburga gdzie pracował w czasie wojny.
            • Gość: gosc Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.13, 18:58
              To co ty tu jeszcze robisz? Masz dobra pracę, czy Niemcy cię nie chcą?
              • Gość: qaz Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan IP: *.web.vodafone.de 17.10.13, 19:51
                A co zmieni odpowiedź na takie pytanie? Prywatna sprawa, facet może być dumny z czego chce i mieszkać może też gdzie chce. I zapewniam, że z domieszki niemieckiej krwi można być dumnym. Sporo porządkuje w chaotycznej polskiej głowie. Z perspektywy Niemiec widać to wyraźniej.
        • Gość: szxvb Re: Krystyna Pawłowicz także odpowiadała na pytan IP: *.gre.pl 17.10.13, 18:13
          częściowo na pewno ma. Ale po takim wystąpieniu cieszę się jeszcze bardziej, że to SLD u nas rządzi...
      • Gość: yaro_XL Ale minej ukradnie co też jest ważne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 22:05
    • Gość: Biały Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.pl 17.10.13, 08:44
      Pani Pawłowicz i jej chceściańskie teorie to jakies mózgowe łamańce psychicznie corego. W Polsce wszystko co w nazwie nosi słow ,, chrześcijańskie,, po teewizyjnych kolejnych kompromitujących wystąpieniach wodzów KK w Polsce typu p.Michalik p. Kloch p.Oko, powinno się wypaliż żeazem do żywego aby się więcj nie odrodziło. Ta Pani zapomniała gdzie przyjechała, nie jakś zabitą ciasną mózgowo wieś w okolicach Totunia ale do miasta które widzi ile kośćiókowy Wrona przekazał kasy miejskiej do Jasej Góry, ile kasy idzie na zapewnienie porządku i bezpiczeństwa dla pielgrzymów???.Kto za sprzątanie po nich płąci- organizatr, czy masto tzn. my???A czy arcybiskupstwo na czele z "dyskotekowym człowiekiem "zwraca do kasy miejskiej jakiś grosz??? Bardzo doby pomysł z wprowadzeniem tzw ,,myta" dla pielgzymkowych autokarów etc. Kościół grzmi o zakazie handlu w niedzielę i święta a za Jasną górą handel i wszelk działalnośc w Domu Pielgrzyma czy Claramotanie ma się w najlepsze że hej. Obłuda, podwójna moralność i zakłamanie- tak było i jest w kościele i ta pani najpierw niech przyjrzy się funkcjonariuszom KK a potem szybko do lekarza okulisty i innych specjaistów . W Częstochowie nie trafiła na przygłupów i ciemnych tłumoków. Ludzie widzą dużo szerzej i więcej niż ta pani- niby profesor sobie wyobraża.. Poglądy mohera po 3 klasach szkoł podstawowej. Nam tu takich pań nie ptrzeba, wystarczył kośiółkowy prezydent miastaa wczśniej premier co sprzedała za srebrtniki -Polskę moją ojczyznę -Watykanowi. I teraz mająna ziemi polskiej eldolado jakich na ziemi nie ma .
      • Gość: Maciej Max Kolanko Odpowiadam na pytanie pani poseł Pawłowicz IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.13, 08:50
        Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się stało, że tu rządzą komuniści?

Odpowiedź jest prosta jak budowa cepa - bo kupili sobie poparcie między innymi części częstochowskiego PiS-u. Oczywiście nieformalnie i na gębę, bo nikt tego chyba na papierze nie podpisał. Ale wszyscy wiemy kto za tym stoi - duży pan poseł Sz.G, organizator spotkania z panią poseł Pawłowicz. Szkoda, że na spotkaniu nikt jej prawdy prosto z mostu nie powiedział. Że za parę marnych stanowisk w zarządach miejskich spolek PiS w Cz-wie sprzedal się komunistom. Komu się wydaje ze tak nie jest, niech poczyta Gazete Czestochowską, którą wydaje zona pana posla - zero krytyki Matyjaszczyka, reklamy i zapowiedzi miejskich imprez...
        • Gość: Opozycja Re: Odpowiadam na pytanie pani poseł Pawłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 10:10
          SLD+ PIS+ PO stanowiska to jest koalicja rządząca Częstochowa. Teraz musza odstawić teatr. Całe miasto już wie że PIS nie jest żadną opozycją do SLD i PO w Częstochowie. Ludzie spójrzcie na składy zarządów i rad nadzorczych czestchowskich komunalnych firm . Tam jest gro ludzi z PIS i PO i oczywiście SLD. Oni was wszyscy oszukują, że sa dla siebie opozycją.
      • Gość: gość Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.13, 09:53
        "Biały" , - nie bierz już tych różowych tabletek, idź do psychiatry i poproś o zmianę leków !
    • Gość: oko zapomniała Pani Krystyna dodać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 09:06
      zapomniała Pani Krystyna dodać, że są parlamenty gdzie do posła mówi się spi-aj !
      • Gość: gość Re: zapomniała Pani Krystyna dodać IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.13, 09:56
        Tak "oko" , - do takiego parlamentu się Ty nadajesz !
    • Gość: niezależny Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.pl 17.10.13, 09:54
      Kościół został zbudowany na kłamstwie, zbrodni oszustwie i mistyfikacji

Drodzy łatwowierni rodacy drogie owieczki żeby nikogo nie obrazić i nie napisać barany choć w stadzie owieczek zawsze jakiś baran się znajdzie. Jesteście oszukiwani przez waszych pasterzy . Jesteście od wieków bezczelnie ... rozwiń całośćoszukiwani przez Kościół. Oszukiwani ogłupiani i poddawani ciągłej manipulacji i mistyfikacji, cel oszustwa jest jeden i ciągle ten sam niezmienny od wieków władza, przywileje i pieniądze dla ?bogów? czytaj urzędników kościelnych, tak dla Bogów bo za takich się uważają. Jezus Chrystus na którego urzędnicy kościelni się powołują to postać fikcyjna nigdy nikt taki nie istniał. Postać ta została stworzona na potrzeby nowej Religii a Bogiem został w wyniku głosowania na Soborze w Nicei w 325 roku przed tym Soborem legendy o Jezusie mówiły o nim, jako o dobrym człowieku, ale nie o Bogu. Jezus został Bogiem z inicjatywy cesarza Konstantyna, który upaństwowił wierzenia ówczesnych ?chrześcijan? pisze w cudzysłowiu bo wówczas jeszcze ta nazwa nie istniała ale dla uproszczenia nazywam ich ?chrześcijanami? . Biblia w kształcie, którą obecnie znamy to również dzieło urzędników cesarza Konstantyna zebrali oni i uporządkowali liczne żydowskie mity i legendy, których było znacznie więcej niż te, które obecnie znamy z biblii podobnie było z ewangeliami również było ich znacznie więcej niż cztery biblijne, pozostałe zwane apokryficznymi nie nadawały się do świętej księgi nowej religii, bo albo się nawzajem wykluczały albo były tam treści, które nie nadawały się do biblii. To urzędnicy Konstantyna oceniali teksty i to oni decydowali, co jest ?natchnione? przez Boga a co nie i tak naprawdę to oni sa twórcami biblii. Na istnienie takiej postaci jak opisywany w ewangeliach Jezus Chrystus kompletnie brak dowodów historycznych osoba opisywana w ewangeliach naprawdę nigdy nie istniała, a same Ewangelie to zwykłe wyznania wiary, które powstały w II wieku napisane przez nieznanych autorów i niemające nic wspólnego z prawdą historyczną. Wasze trudy drogi krzyżowe modlitwy koronki litanie Jerycha, procesje jęki, zawodzenia prośby różańce, posty, ofiary pieniężne są daremne. Wszystko to strata czasu i pieniędzy. Nie ma żadnego nieba i piekła. Nie ma żadnego czyśćca. Nie ma żadnego Jezusa i Maryi, którzy cokolwiek u kogokolwiek dla was wyproszą. Wszystko to lipa fikcja jak mówią młodzi ludzie ściema. Wiara katolicka oparta jest na tradycji i ma niewiele wspólnego z rzeczywistości a często nawet i z sama biblia. To wszystko to są mity, zabobony tradycja i kościelna gigantyczna mistyfikacja. Stare egipskie mity i legendy zresztą nawet nie Egipskie a sumeryjskie przetransponowane do nowej religii. Księża o tym wiedzą i sami nie wierzą w te bajki, ale wam nie powiedzą, bo nie jest to w ich interesie, bo niby, co mieliby zrobić iść do fabryki na taśmę produkcyjną? Taką drogę życiową wybrali. Zanim się zorientowali, jaka jest prawda weszli w to tak głęboko ze teraz nie mają już wyjścia muszą pchać ten karawan za wszelką cenę. Ksiądz po 6 letnim seminarium potrafi tylko odprawiać mszę i spowiadać nic innego nie umie i do żadnej roboty go nikt nie przyjmie chyba ze na budowę jako pomocnik murarza albo do sprzątania a tak jak są łatwowierni to pomacha taki rękami poplecie coś w niedzielę często na kacu po sobocie i te 20 tyś na miesiąc wyciągnie na taśmie w fabryce musiałby z 10 etatów mieć żeby tyle zarobić. Zresztą 20 tys. to żadne cudo sa parafie bogate gdzie można i 50 tys. zarobić a jak jest jakaś inwestycja np. budowa nowego kościoła, remont dachu czy odnawianie ołtarza to dużo więcej jest pretekst do zbierania kasy księdza przecież nikt nie rozlicza nikt mu rachunków nie sprawdza co powie to jest traktowane za dobrą monetę a to z reguły zawsze kłamstwa. Księża twierdzą że sa pośrednikami pomiędzy Bogiem a ludźmi i że to właśnie sam Bóg powołuje człowieka do tej misji tak się tłumaczy wam owieczkom że ksiądz ma powołanie aby nim być a otrzymał to powołanie bezpośrednio od Boga bo to Bóg wybiera sobie sam współpracowników do pośrednictwa. Skoro tak jest a wy w to wierzycie że tak jest to dlaczego Bóg wybiera sobie na pośredników pedofilii, homoseksualistów choć sam jest przeciwny homoseksualizmowi , dlaczego wybiera sobie na pośredników naciągaczy, cudzołożników, czyżby nie wiedział kogo wybiera do współpracy ?
      Wszak podobno jest wszechwiedzący. A może prawda jest inna nikt nikogo nie wybiera a może nie ma żadnych pośredników może to tylko zwykła ściema ? Może to tylko zwykła mistyfikacja zwykłe oszustwo. Nie dajcie się nabierać na Egipskie bajki, zacznijcie myśleć samodzielnie. Popatrzcie na postępowanie księży czy oni boją się jakiegoś Boga? Czy gdyby się bali to ich życie by tak wyglądało? Nie boją się bo w niego nie wierzą.
      Życie katolickiego księdza to ciągłe udawanie, ciągłe kłamstwa, mataczenie lawirowanie i gigantyczna hipokryzja. Czy gdyby byli uczciwymi ludźmi ukrywaliby pedofilów w swoich szeregach? Zwykły przeciętny Kowalski jest dużo poczciwszym człowiekiem od niejednego księdza. Ludzie nie dajcie się robić w jajo, społeczeństwa w europie zachodniej już dawno to zrozumiały Polska jest ostatnim bastionem katolickiej ciemnoty i panowania Watykanu. Zastraszyli was i żerują teraz na tych waszych lękach. Wmówili wam, że jak nie będziecie w niedzielę na mszy to spotka was kara od Boga teraz na ziemi i potem po śmierci. Wodzą was za nos zamieniając wasze lęki na gotówkę. Każda religia katolicka również to manipulacja strachem i winą. Wmówili wam, że kościół jest wam niezbędny do życia, ale prawda jest inna to wy jesteście potrzebni kościołowi do życia. Bez waszych pieniędzy kościół padnie i nawet trójca święta i wszyscy święci na czele z JP II go nie uratują. Kościół bez waszych pieniędzy nie istnieje. Kościół istnieje tylko po to by żywić się waszymi lękami i zamieniać je na gotówkę. Cała instytucja kościelna pasożytuje na społeczeństwie oraz na państwie Polskim. Ciągnie pieniądze skąd się tylko da. I zawsze im mało i ciągle trzeba jeszcze trochę więcej. Katolicki Bóg jak twierdzą księża jest wszechmocny wszystko potrafi ale z kasa mu jakoś nie idzie ma z tym problem i żąda jej od was. Aż trudno uwierzyć ze taka prosta manipulacja jest tak skuteczna i działa.

Często spotykam się z opinią że kościół katolicki nikogo nie zmusza do praktyk religijnych co jest wierutnym kłamstwem. Nikt z nas nie został katolikiem z własnej woli. Ochrzczeni zostaliśmy jako niemowlaki przez naszych z indoktrynowanych już rodziców następnie od najmłodszych lat wpaja się w młodego człowieka egipskie mity i zaszczepia strach po wielu latach takiego prania mózgu młody człowiek wchodzący w dorosłe życie sam już nie wie co jest prawdą a co mitem
    • bombadilwlocie Odpowiadam na pytanie posłanki Pawłowicz: 17.10.13, 10:17
      Wygrali wybory. Wystarczy? Czy ograniczenia umysłowe posłanki wymagają dodatkowych informacji?
    • anty-pisda Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 17.10.13, 10:49
      Jak to się stało, że tu rządzą komuniści... A jak to się stało, że ktoś do mojego miasta zaprasza takiego koczkodana albo lepiej babochłopa! I nie mówcie mi, że ona jest jakimś tam profesorem czy doktorem. Ja też skończyłem studia i studiowałem z takimi debilami, że mnie nawet nie dziwi, że takim prostakom nadają jakiś tytuł. P.S. Powinno się jeszcze robić testy na inteligencję a TO COŚ ma IQ na poziomie mojego szczura domowego...
    • gad_z_rakowa Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 17.10.13, 11:53
      Odpowiedz na tytulowe pytanie pani pozal sie boze poslanki jest prosta - "lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć"
      • Gość: Ja Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 12:26
        Pani? Pawłowicz jest panną. Pan Kaczyński kawalerem. Mimo że w tej samej grupie wagowej nie chodzą widziałbym w nich parę. Pustkę w ich sercach jaką do tej pory wypełniła wściekłość na cały świat wypełniła by miłość. Czy ktoś ma podobne zdanie??
        • dyziek_o Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 17.10.13, 13:22
          Hi!hi! hi!
          Pawłowicz i Jareczek........+ kot.
          Toć ona by go zagryzła w miesiąc.
          Zresztą, - nie musiała by nawet gryźć. Wystarczyło by go do piersi mocno przytuliła i trochu przytrzymała.
          W tym wieku i "panienka" coś musi być na rzeczy.......!
          Ale jaja!
          Dyzio.
          • Gość: Goguś Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.10.13, 13:31
            Czy tu chodzi o "Kołtuna"?
          • Gość: Ja Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 15:51
            dyziek_o napisał:
            > Toć ona by go zagryzła w miesiąc.
            Dyziek, kota????:O
    • hesusso Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 17.10.13, 15:07
      Odpowiedź jest bardzo prosta: nie chcemy mieć u siebie takich oszołomów jak ta pani i jej koledzy.I mam nadzieję że w kolejnych wyborach też wygra prezydent Matyjaszczyk!
      • Gość: Pobożny Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 16:21
        Lepsi "komuniści" od idiotów nazywających ich komunistami.

O ile wiem, obecny prezydent miasta tak samo płaci haracz watykańskim okupantom, jak robił to podnóżek Kościoła, Tadzio Wrona.
        • angrusz1 Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 17.10.13, 16:35
          Gość portalu: Pobożny napisał(a):

>" Lepsi "komuniści" od idiotów nazywających ich komunistami.
          >
          > O ile wiem, obecny prezydent miasta tak samo płaci haracz watykańskim okupantom
          > , jak robił to podnóżek Kościoła, Tadzio Wrona."

Teraz to możemy sobie prężyć muskuły ale zobaczymy za rok o tej porze .
      • lester15 Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się 17.10.13, 19:28
        hesusso napisał:

> Odpowiedź jest bardzo prosta: nie chcemy mieć u siebie takich oszołomów jak ta
        > pani i jej koledzy.I mam nadzieję że w kolejnych wyborach też wygra prezydent M
        > atyjaszczyk!
        A skąd się biorą komuchi...?
      • Gość: kolo Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.96.234.51.tvksmp.pl 17.10.13, 21:41
        No tak .... ech biedna ta Częstochowa albo oszołomy albo partyjniackie rozdawnictwo stołków. A dziury w drogach nadal jak były tak są, ba doszły do tego korki, rozwałka szkół, śmietnisko i muchy ...
    • Gość: pierre_dollinsky Pani (p)oślico na Sejm: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 16:05
      w Częstochowie nie ma komuchów, oni tu tylko przyjeżdżają co jakiś czas z pani gensekiem i Rydzykiem na czele - na ple,ple,plenum na Jasnej Górze.
      • Gość: Pobożny "Komuniści" też płacą haracz czarnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 16:18
        Lepsi "komuniści" od idiotów nazywajacych ich komunistami.

O ile wiem, obecny prezydent miasta tak samo płaci haracz watykańskim okupantom, jak płacił podnóżek Kościoła, Tadzio Wrona.
        • Gość: pierre_dollinsky Re: "Komuniści" też płacą haracz czarnym IP: *.180.164.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.13, 19:08
          Ten haracz wszyscy placa w tym konkordatowym raju, (takze - o zgrozo - ofiary kleszej "nadwrazliwosci" wobec dzieci), lecz prawdziwa przyjemnosc sprawia to tylko dewiantom pokroju PiSowcow.
    • kicha3 Pawłowicz zostanie matką boską i królową Polski! 17.10.13, 19:50
      A to że ma do tego predyspozycje ,jest nieskalaną dziewicą.O jej rękę starał się nieskazitelny Jarosław,a ona odmówiła.Na pewno czeka na zwiastowanie przez samego boga w osobie łojca Tadeusza świętego który to stworzył TV Trwam i pozostałe dzieła.Jak tak się stanie to ona pocznie i porodzi wielkiego gluta,który zbawi moherów.Amen.
    • Gość: marian Dlaczego w Częstochowie rządzą komuniści? IP: *.204.140.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.13, 20:57
      Bo, być może są to cyniczni kombinatorzy, ale przynajmniej nie pie...lą tak jak pani posłanka Pawłowicz i jej koledzy z PiS-u. A wyborcy słusznie czują, że lepiej mieć za szefa cwaniaka niż dogmatycznego kretyna.
    • lehoo Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 18.10.13, 07:53
      Jak to się stało, że tu rządzą komuniści?

Bo wygrali wybory.
    • magdalenamagdalena10 Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się s... 18.10.13, 08:21
      Koszmar. Cyrk na kółkach.
      • Gość: ja Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: 109.95.30.* 18.10.13, 09:37
        Jaki mądry młody człowiek na zdjęciu nr.11, ze wstydu zapewne zakrył buzię gazetą.A tytuł profesora nie czyni nikogo mądrym a w tym przypadku stanowi jedynie powód do refleksji na jakim poziomie jest w Polsce wyższe wykształcenie :(
        • Gość: ej Re: Krystyna Pawłowicz w Częstochowie: Jak to się IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.10.13, 10:12
          To babsko aby weszło miedzy ludzi powinno pokazac badania psychiatryczne !!!
          Nie widziałem jak zyje takiej drugiej wsciekłej idiotki .
    • kicha3 Sami widzicie co się dzieje z ludźmi,gdy 18.10.13, 11:42
      się sexu nie uprawia.Same zboczenia i głupie pomysły.W jednym zdaniu:WALI JEJ W DEKIEL.A ta niby pani profesor normalnie od słuchania radia maryji zbaraniała.Spójrzcie na 11 zdjęcie jakie mordy tam siędzą-same wredniaki.
      • speleus Re: Sami widzicie co się dzieje z ludźmi,gdy 18.10.13, 12:30
        A pragnę zapytać jaką kasę ta pani pobrała za swoje wystąpienie?
        • angrusz1 Re: Sami widzicie co się dzieje z ludźmi,gdy 18.10.13, 13:13
          speleus napisała:

>" A pragnę zapytać jaką kasę ta pani pobrała za swoje wystąpienie? "

Pragnąć możesz . Ale żeby uzyskać odpowiedź na to pytanie , to musisz je skierować do organizatora tego spotkania , czyli do lokalnej organizacji PiS .

A czy masz w tym jakiś interes prawny - speleusie - czy to tylko taka niepohamowana ciekawość ?
          Czy jak byłeś nauczycielem, to także pytałeś innych nauczycieli , na co wydają swoje pieniądze ?
          • Gość: Gienek emeryt Re: Sami widzicie co się dzieje z ludźmi,gdy IP: *.net.stream.pl 18.10.13, 15:24
            Ja mam schizofrenię paranoidalną przez te gady żyjące na Rakowie. Myślałem ,że wszyscy znajomi znają moje wszystkie sekrety ,że czytają moje rozmowy na gadu itp. Myślałem, że taki gad z Rakowa, to znajomy i że jestem w mafii i on też tam jest i zostaje później zabity. Przedstawiłem go w swojej głowie, jako kogoś dobrego, a nie był to wcale dobry człowiek, byłem jego sponsorem – bo babol mu nie dawał na świeże truskawki – a jak już chciał sobie kupić serek do pracy, to żonie te trzy złote kazał natychmiast sobie zwrócić. Teraz minął rok, biorę leki i jest dobrze, tylko brakuje mi szaleństwa i marzeń , miałem kiedyś marzenie, że będę gwiazdą, to przez tą schizofrenię. A ten gad walczy dalej, bo teraz kaskę jego żona robi i on może prosić o te kilka złotych na truskawki, żeby sobie zeżreć i jest od tej żony całkowicie zależny.
          • speleus Re: Sami widzicie co się dzieje z ludźmi,gdy 18.10.13, 17:43
            Ależ oczywiście Angruszu, przez zwykłą ciekawość. A nauczycielem jestem w dalszym ciągu. I niejednokrotnie rozmawialiśmy z kolegami i koleżankami o wydawaniu pieniędzy . Pozdrawiam serdecznie i nie denerwuj się, bo szkoda zdrowia.
            • taniarada Re: Sami widzicie co się dzieje z ludźmi,gdy 10.06.14, 23:06
              Nigdy się nie ujawniłeś Speleusie a szkoda.Do tej pory angrusz zachodzi w głowę.Ale czy pani Pawłowicz nie miała racji .Pytając o komunę .
        • Gość: gość Do nauczyciela "spelus" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 19:06
          "spelus", czego Ty dzieci uczysz ?
          Nie wstydzisz się swojego pytania ?

Są jeszcze w Polsce ludzie, którzy krwi nie poskąpią dla OJCZYZNY !
          "ta pani " - jak określiłeś Panią profesor nie wzięła złamanego grosza i w swoim prywatnym czasie przyjechała na nasze zaproszenie !
          NA NASZE ZAPROSZENIE za swoje pieniądze !

Moim zdaniem jesteś nauczycielu "spelus" do zwolnienia w najbliższym możliwym czasie,
          Takich bezmyślnych nauczycieli, którzy nie wiedzą - co to jest patriotyzm i umiłowanie ojczyzny
          - nie potrzebujemy !
          Czy wiesz nauczycielu "spelus", - które powstanie było najtragiczniejsze w Polsce ?

Moim zdaniem / i nie tylko moim/, - powstanie gazety wyborczej !
          • speleus Re: Do nauczyciela "spelus" ! 19.10.13, 13:05
            Bardzo dziękuję za poradę. Całkowicie się zgadza. Ale muszę Cię rozczarować, że akurat do zwolnienia nie jestem. Pozdrawiam. Czyli skończmy głupkowate rozmowy na forum GW.
            • angrusz1 Re: Do nauczyciela "spelus" ! 19.10.13, 17:23
              speleus napisała:

> "Bardzo dziękuję za poradę. Całkowicie się zgadza. Ale muszę Cię rozczarować, że
              > akurat do zwolnienia nie jestem. Pozdrawiam. Czyli skończmy głupkowate rozmowy
              > na forum GW."

Należało ci się speleusie .
              To za to głupie pytanie .
              Pani profesor jest posłem PiS , dostaje dietę , ma prawo podróżować pociągiem za darmo więc nie jest dla niej problemem przyjechać do Częstochowy na takie spotkanie a może potem na Jasną Górę . Była wtedy jakaś uroczystość różańcowa .
              Trudno byłoby się spodziewać , żeby lokalne władze PiS płaciły posłowi PiS za przyjazd do Częstochowy .
              A rozmów głupich tutaj pełno i lepiej zastanowić się dwa razy zanim coś się napisze .
              Ale tragedii nie ma . I mi się zdarza coś nie tak napisać .
              • speleus Re: Do nauczyciela "spelus" ! 19.10.13, 21:36
                angrusz1 napisał:

> Trudno byłoby się spodziewać , żeby lokalne władze PiS płaciły posłowi PiS za p
                > rzyjazd do Częstochowy .
                > A rozmów głupich tutaj pełno i lepiej zastanowić się dwa razy zanim coś się nap
                > isze .
                > Ale tragedii nie ma . I mi się zdarza coś nie tak napisać .
                Angruszu zawsze mam Cię za mądrego faceta, to tak po fachu. Doceniam pracę nauczycieli i pozdrawiam serdecznie. Jeszcze trochę to ujawnię swoje imię i nazwisko i dopiero będzie zdziwienie. Pa , pa
                • Gość: gość Re: Do nauczyciela "spelus" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 23:48
                  Oczekuję zatem "spelus" publicznych przeprosin / na tym forum/- za to , co napisałeś .
                  Dla Ciebie to jest nic, wszak to forum gazety wyborczej czyta margines społeczeństwa !
                  To co napisałeś, to jest niedopuszczalne dla nauczyciela w szkole publicznej !!!

A ,- tak na marginesie, czego uczysz moich dzieci ?

Wiesz, - że nie jesteś anonimowy, - albo jesteś głupi !
          • Gość: zwyczajny "ta pani" IP: *.apus-net.pl 19.10.13, 18:16
            Jeśli tą panią kojarzysz z "Ojczyzną" to straszliwie biedna musiałby być taka Ojczyzna.
            Dzięki Bogu jesteście w mniejszości.
            • Gość: gość Re: "ta pani" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 00:04
              Co to znaczy "musiałby być " ?
              Popatrz "zwyczajny " na to, co napisałeś !

"Straszliwie biedna jest taka /nasza/ Ojczyzna" przez takich nieuków -jak Ty !

Napiszę Ci pełną prawdę, pełną i niepodważalną !
              TEJ PANI NAWET DO PIĘT NIE SIĘGASZ !
              • Gość: zwyczajny Re: "ta pani" IP: *.apus-net.pl 20.10.13, 08:40
                Co to znaczy "musiałby być " ?

Na szczęście nie jest.
                Nie macie monopolu na Ojczyznę, a my zrobimy wszystko by chronić ją od psychopatów (tek).
                Ot i wszystko.
                • angrusz1 Re: "ta pani" 20.10.13, 09:34
                  Gość portalu: zwyczajny napisał(a):

>" Co to znaczy "musiałby być " ?
                  >
                  > Na szczęście nie jest.
                  > Nie macie monopolu na Ojczyznę, a my zrobimy wszystko by chronić ją od psychopa
                  > tów (tek).
                  > Ot i wszystko.
                  "

Taak, ja też chcę chronić Polskę od psychopatów , dewiantów ale i od złodziei i zdrajców też.

• Gość: gość Re: "ta pani" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 20:07
                  Ty "zwyczajny" musisz powtórzyć szkołę podstawową, - każdy to widzi na podstawie
                  Twoich wpisów !
                  Później dopiero pójdziesz do gimnazjum !

Jak dostaniesz świadectwo z trzeciej klasy - to może przyjmą Cię do .......
                  Zobaczymy do czego się nadajesz !
                  • Gość: zwyczajny Re: "ta pani" IP: *.apus-net.pl 20.10.13, 20:51
                    gościu mój drogi, ja przynajmniej potrafię odróżnić Magiel od patriotyzmu.
                    Z całym szacunkiem dla Pań maglarek.

• Gość: gość Re: "ta pani" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 21:01
                      Odróżniaj sobie po swojemu dalej, ale przynajmniej szkołę podstawową skończyć powinieneś !
                      • Gość: student magiel IP: *.wip.pcz.pl 21.10.13, 09:27
                        Pięknie Cię podsumował niejaki "zwyczajny".
                        Magiel w 100% jesteś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka