loppe 13.07.06, 15:29 Nowojorski Julius Baer Investment Management dokupił pod koniec czerwca akcji Agory (wydawca "Gazety Wyborczej") i poinformował, że ma 5,14 proc. głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joli_cyc Re: spokojnie 13.07.06, 15:30 Julius Baer Investment Management ... czyli KTO? I to jest dzis interesujace. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: spokojnie 13.07.06, 15:30 nie wiem kto dziś akcje Agory jako jedyne nie spadają Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: spokojnie 13.07.06, 15:36 to jest wielka grupa szwajcarska o aktywach ponad 304 miliardy frankow./wiecej niz PKB Polski/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: spokojnie 13.07.06, 15:38 Jednym słowem na pewno żydzi i masoni. Skoro inwestują w Agorę? Poczekaj, zaraz się dowiemy, tylko forumowi interpretatorzy muszą tu zajrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: spokojnie 13.07.06, 15:48 kotek.filemon napisał: > Jednym słowem na pewno żydzi i masoni. Skoro inwestują w Agorę? Poczekaj, zaraz > się dowiemy, tylko forumowi interpretatorzy muszą tu zajrzeć... > David Solo CEO Asset Management and member of the Group Executive Board of Julius Baer Holding Ltd. he he he... kurcze kotek jestes blisko ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: spokojnie 13.07.06, 15:48 > David Solo > CEO Asset Management > and member of the Group Executive Board of Julius Baer Holding Ltd. > Zaginiony brat Hana Solo??? Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: spokojnie 13.07.06, 15:47 forum-i-ja napisała: > to jest wielka grupa szwajcarska o aktywach ponad 304 miliardy frankow./wiecej > niz PKB Polski/ No dobrze. To znaczy, ze ot tak kupuja dla siebie? Akcje Agory siegnely dna - to fakt. Ale czy tylko dlatego, ze z technicznego punktu widzenia "musi teraz zaczac rosnac", czy ktos np. kupuje te akcje przez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: spokojnie 13.07.06, 15:50 ewidentnie inwestuja.Juz mieli te akcje a teraz dokupili.Mimo ze maja juz kilka milionow,to wciaz b. malo,zaledwie 6,2 % Koncern /agora/ ma wciaz ogromna ilosc pieniedzy i planuje dalsze przejecia i inwestycje.Akcjonariat Agory jest juz rozdrobniony i trudno jest kupic wieksza ilosc. Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: spokojnie 13.07.06, 15:59 forum-i-ja napisała: > ewidentnie inwestuja.Juz mieli te akcje a teraz dokupili.Mimo ze maja juz kilka > > milionow,to wciaz b. malo,zaledwie 6,2 % > Koncern /agora/ ma wciaz ogromna ilosc pieniedzy i planuje dalsze przejecia i > inwestycje.Akcjonariat Agory jest juz rozdrobniony i trudno jest kupic wieksza > ilosc. No wlasciwie to trudno sie dziwic, bo akcje "leza" i chyba jest dobry moment, zeby je podniesc. W drugiej strony co mnie interesuje to czy po skupieniu wiekszej ilosci papierow przez nich np. moznaby sie spodziewac zmian w sposobie redagowania Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś