Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz

10.05.14, 20:11
Szukam dobrego weterynarza proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • chantal13 Re: dobry weterynarz 10.05.14, 21:33
      Lecznica Puszek na Rakowie i dr Zosia.Nie ma lepszego weterynarza.
      • gniot3 Re: dobry weterynarz 10.05.14, 23:20
        No i po co wprowadzać kogoś w błąd ...Dla mnie bardzo przeciętna.Sterylizowała moją sznaucerkę,zrobiła to bardzo niechlujnie ,paprało się w nieskończoność.
    • poprostu69 Re: dobry weterynarz 11.05.14, 20:26
      magdalena zatoń lecznica na orkana zajmuje się i zajmowała wszystkimi moimi pupilami i nigdy nie miałam zastrzeżeń
    • 31mkm Re: dobry weterynarz 12.05.14, 10:06
      Ja pół roku temu przerobiłam ze swoim psem kilka częstochowskich lecznic...nikt nam nie pomógł,potrafili tylko brac duże pieniądze(np 150 zł za badanie moczu i na tej podstawie diagnozę,że psu już nie można pomóc-najlepiej uśpic,bo i tak juz po nim)Inni tez nie byli lepsi -zlecali badania z góry zakładając,że to i tak pewnie nie to.Na szczęscie trafiliśmy do Wrocławia i tam po trudnej walce udało się psiaka uratowac. Najbardziej uważajcie na Golca na Krakowskiej-najlepiej omijac z daleka
      • elf46 Re: dobry weterynarz 12.05.14, 13:42
        Ja z moimi pupilkami chodzę do PRO-MED na ul. Mireckiego 31. Znam ich od 14-tu lat i nigdy nie czułam się zawiedziona. Zawsze pomogli moim psiakom. Mają rentgen, usg, robią badania krwi, leczą zęby,leczą schorzenia dermatologiczne, a co najważniejsze delikatnie obchodzą się ze zwierzakami i nie są zdziercami. Lekarze to dr Edyta Żygulska i dr Michał Janikowski. Polecam.
        • aga-aga87 Re: dobry weterynarz 12.05.14, 16:02
          Do pro-vet chodzę zawsze raczej nie narzekam na nich, ale w tym przypadku leczenie nie przynosi rezultatów dlatego chcę spróbować gdzie indziej.
          • jacekciepiela Re: dobry weterynarz 13.05.14, 12:35
            Przychodnia Animal
            42-217 Częstochowa
            ul. POW 33 (róg z ul. Focha, za sklepem "Żabka")
            • anit85 Re: dobry weterynarz 20.05.14, 14:23
              Przychodnia godna polecania to dla mnie numer 1 - 4 łapy na Dunikowskiego osiedle Trzech Wieszczy i jej właścicielka wet. Wypych Ścigała,
              numer 2 - skrzyżowanie POW z Focha - Pan Olgierd
              • elf40 Re: dobry weterynarz 24.05.14, 22:30
                Jarosław Mika przyjmuje na ul Belchatowskiej ale przyjeżdża też do domu. Mądry inteligentny lekarz z podejściem do zwierza, nie wyciąga kasy zawsze stawia sprawę jasno
                Tel 604774787
                Od 20 lat leczę u niego swoje zwierzaki i nie narzekam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka