Dodaj do ulubionych

przebierańce

07.01.15, 14:00
Wczoraj odbyła się parada przebierańców w Alejach.
Skład był fajny,
wielbłąd importowany z Pyrlandii szt 1
owce importowane z Mirowa stado 1
pajace z cenzusem rektorskim szt 3

brakło tylko biskupa Wesołowskiego na ośle z dziecięciem w oryginale.
Obserwuj wątek
    • koyod Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twarzy 07.01.15, 16:30
      bliźniego.
      Dla wielu wczorajszy radosny korowód był okazją aby rodzinnie i aktywnie spędzić część dnia. Myślę, że wszyscy uczestnicy byli zadowoleni a najbardziej jak zwykle dzieci.
      I to właśnie ta radość na twarzy bliźniego tak zdenerwowała naszego "tolerancyjnego i niezaściankowego" kolegę, że musiał tu dokonać ten złośliwy wpis, żeby "dokopać" tym co nie wstydzą się manifestować swej wiary i radości.
      I co pluto, poczułeś się już lepiej po tym wpisie, czy może musisz jeszcze bardziej zaatakować aby ci się samopoczucie polepszyło.
      • pluto37 Re: Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twar 07.01.15, 17:29
        koyod.
        I co się czepiasz?
        Sam szedłeś w stadzie owiec, czy jako dodatek do tych trzech głównych przebierańców, bo na dziecię w górnych kończynach biskupa Wesołowskiego tos chyba za duży:):)
        A dzieci? pewnie że się cieszą, bo dzieci zawsze ciesza się jak widza przebierańców.
        obojętnie czy to cyrk, czy objazdowe wesołe miasteczko, albo inny Halloween.
        Powiem więcej...dzieci nawet na widok gejowskich parad też się cieszą. Bo taka jest natura dzieci. Dotąd aż które z nich z bliska nie zazna dobroci od sponsorów mitycznych czarowników dla zmyły zwanych 3-ma królami.
        Właśnie podali, że jednemu takiemu w sutannie prokurator zaproponował 9 lat za wywoływanie radości nieletnich.
        Pewnie mniej byłoby gdyby on te owieczki z Mirowa radości uczył.:):)
        Albo wielbłąda:):):)
        • taniarada Re: Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twar 07.01.15, 19:12
          pluto37 napisał: To Wesołowski też w tej grupie szedł ? Co ci się robi pluto ?I nie 3 -ma królami .Tylko Trzech Króli .Tak dla odprężenia wpadłeś z pewnego bloga puścić tu bąka .Też tam zaglądam ,ale strasznie nudzicie .Tradycyjnie nie pozdrawiam.
          • dyziek_o Re: Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twar 08.01.15, 14:06
            No! - cóś takiego!
            Taniocha uczy Plucińskiego gramatyki, stylistyki,etc,etc - z pisowni języka polskiego.
            Jestem w szoku.
            Taniocha! - słyszysz ten spontaniczny wybuch śmiechu na forum?!
            Toć ludziska kładą się od śmiechu.
            Ty se jaj nie rób, bo ktoś na pompkę odjedzie.........!
            Dyzio.

p.s
            Witojcie Pluciński!
            To mówisz, że koyoda w stadzie owiec widziałeś?!
            Za baranka "bożego" robił?
            • koyod Re: Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twar 08.01.15, 18:56
              dyziek, zapewne chciałeś aby twój wpis był śmieszny ale wyszedł nader prostacki.
              • taniarada Re: Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twar 08.01.15, 20:10
                dyziek, zapewne chciałeś aby twój wpis był śmieszny ale wyszedł nader prostacki.<<<<<<<<<<< Jak napiszesz cham też będzie dobrze.Widzisz dyzma ,szybko się uczę ,dużo mam wrogów i garstkę przyjaciół.Ale szczerych .Jako starszyzna tego forum podziwiam wentę drugiego starszego pana Plucińskiego zwanego Pluto 35.Czytam nawet jego wszystkie wypowiedzi na pewnym bloku .Sam tam jestem zarejestrowany .Na tym forum to bym umarł już dawno,przekomarzając się z gó...arzami na forach GW.Strasznie mnie martwi ,że Pluto 35 nie idzie z duchem czasu i zatrzymał się na tych 35 .Klepie ciągłą modlitwę ,której mu braknie przed śmiercią .I ma tak nędznego obrońcę wiary i nie wiary.Uważaj tylko na księży po chodzą po kolędzie .Siema.
            • pluto37 Re: Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twar 08.01.15, 21:15
              Napisać Ci miałem "Pokłon w 3-ch króli" ale żem doszedł do wniosku, ze nie uchodzi.
              Więc Niech ci się wiedzie z Nowem Godem:):)

A co do koyoda, to miałem wątpliwości. W pierwszem odruchu miłości do bliźniego uznałem, że za dziecię obświęcone przez biskupa Wesołowskiego mógłby w szopie leżeć i cieszyć się radością żywota, ale wyszło mi na to, że na dziecię pasterskie [czyt. biskupie] zbyt wyrośnięty, a baranka to jak się zastanowić z powodzeniem mógłby dorabiać, bo ogłosy daje jakby z Mirowa.
              Ale co będziemy chłopakowi żałować w ten radości czas!!!!
              Dyźku! Ja obstawiam WIELBŁĄDA.
              I nie sądzę, żebyś to przebił.:):)
              • taniarada Re: Oj, boli niektórych gdy widzą uśmiech na twar 08.01.15, 21:50
                Było by miło .Para na parę jak w związkach homoseksualnych .Tylko zaraz dyzio oooooo musiał zepsuć atmosferę.Mówisz Pluto ,że owieczki z Mirowa .To gdzieś od Ciebie.Ale wy zawsze hodowaliście tam barany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka