dyziek_o 19.04.15, 06:55 ............np. nie zagłosuję na Komorowskiego! Ja np. - nie zagłosuję na gajowego z tego powodu, że nie zapobiegł pracom rządu nad próbą przetiurmanienia naszych lasów a wręcz przeciwnie jak by, A Ty?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praktykant.lulek Re: Dlaczego....... 19.04.15, 09:50 fakty.interia.pl/felietony/news-jego-murzynskosc-bronislaw-komorowski,nId,1718423 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dlaczego....... 19.04.15, 12:22 Ciekawostką jest jak zawsze pisze dyzio .Że nie ma rządu .Gdzie się wszyscy pochowali.Bronkobusem z Bronkiem nie jeżdżą .Gdzie jest Siemoniak,Schetyna ,Błońska szczekaczka rządowa ,ministra Piotrowska.Gdzie są ministrowie Grabarczyk, Sawicki, Kluzik, Szczurek itd. Odlecieli do Madagaskaru.Ministra Wasiak .Mądra, pracowita, asertywna - jak sama premiera Kopacz jest i o niej się wyrażała - ministrę można porównać tylko do Wi-Fi w Pendolinie.Co jest grane - gdzie jest rząd i co robi gdy go nie ma?Jego Majestat Suweren - Naród Polski ma prawo pytać , gdzie są dziś ci wybrani by mu służyć ! Kto ich wybrał - Smerfy, gąski sierotki Marysi, Marsjanie czy ruski serwer, to jest nieistotne ! Wybrani zostali by służyć Państwu Polskiemu i Jego Obywatelom za ich pieniądze ! Tych pieniędzy nie ma, żadnych pieniędzy nie ma ! Tych z podatków, z zagrabionych przez rząd OFE też nie ma. Nie ma pieniędzy z UE. I rządu też nie ma !Jest tylko prezydent Komorowski .Gdzie się nie pojawi to zaraz jakaś katastrofa. Ostatnio był na Narodowym i zawodów nie ukończono. Odpowiedz Link Zgłoś
ku-tz Re: Dlaczego....... 19.04.15, 18:12 Miglanc, Naród to Ty zostaw w spokoju. Jesteś malutką cząsteczką tego Narodu, bardzo malutką. A taka malutka cząsteczka może wypowiadać się tylko w swoim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Dlaczego....... 19.04.15, 16:55 Dyźku Prezydent -jaki by nie był - ma tyle do prac rządu co my obaj do odprawiania mszy w miejsce biskupa. To pierwsze primo A drugie to - o ile mnie pamięć nie myli - były niedawno próby żeby nietykalność Lasów wpisać w konstytucję, ale brakło kworum do poparcia tego wniosku. A po trzecie primo to okazuje się, że ostatnio powierzchnia lasów w RP wzrosła. A jedyną zmiana jaka zdarzyła się firmie pt LASYPaństwowe to pdzielenie się z budżetem państwa zyskiem jaki wpływał do ich kasy i tam zostawał ku chwale kas leśniczych. Jeśli zostaniesz przy swym postanowieniu, to możesz obudzić się i zobaczyć o poranku, że miejsce Komorowskiego zajął marionetek prezesa ksywa Duda. A na Anioł Pański doprowadzać cię będa bojówki Rydzyka :):) Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Dlaczego....... 19.04.15, 18:50 Witam - drogi Pluciński. O tym wszystkim o czym piszesz, to ja akurat dobrze wiem. Jak również o możliwościach strażnika żyrandola. Ale nie mogę darować osobnikowi, usiłującemu opylić jedyne nasze dobro narodowe które jeszcze nam zostało a które to wypracowały pokolenia naszych ojców i pewnie nasze - również. Oczywiście zdaję sobie również sprawę, że wybór jest jak między dżumą a cholerą ale tych lasów to ja gajowemu nie daruję. W najgorszym wypadku zostaną mi te anioły pańskie pod eskortą tych moherowych pododdziałów............ale coś za coś. A lasów, - kur......na, - nie daruję. Pozdrówki, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Dlaczego....... 19.04.15, 19:33 No dobra Dyźku! Tylko podaj mi z łaski swojej gdzieś tą cenną wiadomość znalazł, albo kto Cię w tej materii uświadomił. Nie lubię żyć w nieświadomości:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Dlaczego....... 19.04.15, 22:47 Chyba zbyt wiele ode mnie wymagasz. Winę ponosi w tym przypadku ten Niemiec który mi co dzień kapcie chowa........ ale.........coś było w telewizji. Nim zakojarzyłem o czym mówią, program się skończył. Nastepnie, przeglądając forum NIE, znalazłem jakiegoś linka odnoszącego si do tematu. Również Maź Kolonko w którymś z wywiadów ujawnił ten fakt.........! Jak znajdę te linki, - podam Ci. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
koyod pluto37 ze strachu przed "mocherami" odda głos 19.04.15, 20:31 na Komorowskiego. Biedak nie zauważył jednakże, że ten jego kandydat również uczestniczy w życiu kościoła katolickiego, tego samego który tak "zagraża" egzystencji pluta. Tego samego kościoła, który również jest hojnie wspierany finansowo przez tak uwielbianą przez pluta Platformę Obywatelską. A może do tego biedaka jeszcze nie dotarło, że 16 mln zł przekazanych w 2014r. na budowę Świątyni Opatrzności przekazano głosami PO, PSL i PiS na wniosek złożony jednocześnie przez Izabelę Mrzygłodzką (PO) i Jana Burego (PSL). Zapewne nie dotarło, tak samo jak to, że w latach 2005-2007 władzę w Polsce sprawował PiS przy wsparciu prezydenta Kaczyńskiego i plucie żyło się identycznie jak i dzisiaj. pozdrowienia dla dyźka i pluty, antyklerykalnych oszołomów tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: pluto37 ze strachu przed "mocherami" odda gło 20.04.15, 14:53 koyod! ja w przeciwieństwie do ciebie do procesu jakim są wybory używam rozumu i kalkuję co mi się opłaci, bądź nie. I z kim poszedłbym na wódkę a kogo ominąłbym przez Srocko nawet gdyby mi beczkę okowity oferował. O tym jak mi się żyło za PiSslandu, to niech ci starczy ta opinia że jakby to nie było wspaniale, to nie życzę sobie powtórki. Zestaw palmusów w postaci bliźniaków dwóch rasy Kaczyńskich z dodatkiem Kamińskiego Giertycha i Leppera jest wystarczająco obrzydliwym doświadczeniem obywatelskim, żeby na samo ich wspomnienie dostać odruchów wymiotnych. I choć składkę na wilanowskie jajco uważam za błąd to i tak on nie zmieni moich wyborczych zamierzeń. Po kiego grzyba mi marionetek machający kończynami w rytm drgawek Kaczyńskiego? Żeby znowu Polska kojarzyła jako pajac wśród europejskich narodów? A fe!!!! Apage Dudy!!!! A z resztą samo nazwisko Duda jakoś wrednie mi się kojarzy. A tego akurat z kretactwem, mędzeniem i bajzlem urzędniczym. No i PiSsem cuchnie na odległość. A to rozstrzga. I koyod! Mnie serdecznie wali czy kto chodzi i do jakiej swiątyni. Katolik Duda klepiący głupoty przez komórke w czasie mszy katolickiej poświęconej katastroficznemu Kaczyńskiemu, który był jego szefem, to dla mnie jest zupełnie obrzydliwym zjawiskiem. Ale chrakterystycznym dla PiSuaru, bo dokładnie pokazuje do czego Dudzie, Kaczyńskiemu i reszcie tych błaznów religia służy. psst. Kościół mojej egzystencji nie zagraża. jedynie mówiąc krótko powoduje stany wk...wienne, kiedy zakłóca mój niedzielny wypoczynek, albo pakuje swe członki tam gdzie - w mojej i nie tylko mojej opnii - nie powinien. Ja koscielnym funkcjonariuszom i i ich takim jak ty ochotniczym rezerwom pod sutanny nie zaglądam. Niech się z biskupami mnożą do oporu 24/24 x na dobę. I niech wam dzieci zdrowe rosną! A od reszty wara. A ty jak sobie chcesz to możesz dorabiać za kuryjnego ormowca w moherku. Wolno ci. Wszak mamy demokrację ..........jeszcze. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
koyod coś cienko pluto kalkulujesz skoro popierasz 20.04.15, 19:43 partię, która finansuje tak nielubianą przez ciebie instytucję. No ale stara prawda powiada, że gra się na tyle na ile przeciwnik pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: coś cienko pluto kalkulujesz skoro popierasz 20.04.15, 23:27 koyod! Specjalnie wolno pisałem bo wiem że wolno myślisz, a ty dalej pusty jesteś jak beretka Kaczyńskiego. O moje kalkulacje się nie martw. Chcesz sobie krzywdę zrobić? Nadwyrężysz się i żaden wikary na ministranta cię nie weźmie. Nawet po to, żebyś mu świcę potrzymał. I dzieci z podwórka będą się z ciebie smiały. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: coś cienko pluto kalkulujesz skoro popierasz 21.04.15, 05:45 No i winniście mi Pluciński za czyszczenie monitora.......! Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: coś cienko pluto kalkulujesz skoro popierasz 21.04.15, 06:54 Jakże się nie martwić o ciebie pluto skoro chłopie zrozumieć nie możesz, że wybór któregoś dokonał jest iluzoryczny a efekt końcowy w kwestii finansowania kościoła przez partię, której zwolennikiem jesteś jest identyczny z tym gdyby wygrała partia przez ciebie nie lubiana. Czyli w kwestii tej jesteś przegrany i twoje silenie się na inwektywy nic tu nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: coś cienko pluto kalkulujesz skoro popierasz 21.04.15, 08:46 Dyźku! Znowu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: coś cienko pluto kalkulujesz skoro popierasz 21.04.15, 09:04 koyod napisał: ... > Czyli w kwestii tej jesteś przegrany i twoje silenie się na inwektywy nic tu ni > e zmieni. > koyod! Przegrany? Wbij sobie do głowy raz na jutro, że razem z tobą wygrać to jedyną formą okazania radości z wygranej to bałaby gałąź i sznur. Albo SKOK z wieży .....może być jasnogórska. Jakie inwektywy? Nie pochlebiaj sobie. Inwektywą można traktować kogoś kto cokolwiek rozumie z otaczającej rzeczywistości. A w omawianym przypadku równie dobrze można stanąć przy słupie energetycznym I .......obrzucać. Tak że nie rób sobie żartów z poważnych ludzi. I miej wzgląd na to, że kol. Dyziek nadwyręża się okrutnie przy czyszczeniu ekranu. Ale wracając do sedna, to to co uznajesz za inwektywę, to prawdy biblijne zgodne z nauką papieską zawartą w przesłaniu "PRAWDA WAS [koyod] WYZWOLI." Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
koyod biedny zatraceńcze, co ty wypisujesz 21.04.15, 16:10 ... Wbij sobie do głowy raz na jutro, że razem z tobą wygrać to jedyną formą okazania radości z wygranej to bałaby gałąź i sznur. Albo SKOK z wieży ... może być jasnogórska.... Gdybym nie wiedział, że ty pluto masz coś z głową tobym pomyślał, że w 2005 r. spękałeś i jakoś słowa rzeczonego powyżej w czyn nie obróciłeś. A może jednak wtedy spękałeś? Piszesz dalej, że dyskutować ze mną to jak ze słupem a to niestety źle o tobie świadczy, no bo kto normalny dyskutuje z rzeczami. A ty kolejne wypowiedzi do mnie jednak kierujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: biedny zatraceńcze, co ty wypisujesz 21.04.15, 16:40 Pytałeś Pluciński, - gdzie ja o tych lasach....?! A choćby tu: Niewygodne.info.pl Oczywiście prócz źródeł o których pisałem wcześniej............! p.s I dobrze Ci tak! A prosiłem, - z koyodem nie dyskutuj. Bo sprowadzi Cie na swój poziom................etc,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: biedny zatraceńcze, co ty wypisujesz 23.04.15, 20:33 No to kolejny argument: Prezent rzondów Tuska i Kopoczowej o czym się nie chwalą to - każdy obywatel RP otrzymujący nowy DO będzie za każde wydane "ZAŚWIADCZENIA O MIEJSCU ZAMELDOWANIA/ZAMIESZKANIA" przez UM, UG, UDz . potrzebnego do wykonania czynności prawnych np. w banku, sądzie, notarialnych itd. płacił 17 PLN . Czy takie informacje znane są powszechnie w polskim narodzie ? Ale urzendasy wiedząc o tym zrobiły polskich włatców w przysłowiowego ch...a , a polega to na tym że sobie i swoim krewnym oraz znajomkom dali cynk, DO wymienić do końca lutego 2015 r. i otrzymuje się nowy DO starego wzoru z wpisanym adresem zameldowania ważny do 2025 roku, czyli na taki sam okres jak te najnowsze wymyślone przez tuskowych badziewiarzy z MSW, bez wpisanego adresu zameldowania. Mała rzecz a cieszy nieprawdaż ? To przyjazne działanie rzondów Tuska i Kopoczowej w stosunku do swoich ziomkóf z kato-polandu. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: biedny zatraceńcze, co ty wypisujesz 24.04.15, 22:19 Dyźku Wybacz mu albowiem nie wie biedactwo co czyni... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada @dyzma 24.04.15, 23:36 Załóż sobie "waćpan "prywatnego bloga ,na którym będziesz gonił swoich adwersarzy.I nawijał aż do "bulu " i oczywiście spamował.Wraz z drogim włodkiem mundo plutem .Który onego roku był zakochany w PIS .Ale mu się odmieniło na stare lata .Wraz z ciotką storimą .Tam powspominacie stare lata i żeglowanie po Poraju.To forum nadal jest publiczne.I nic mi nie wiadomo ,żeby coś się zmieniło .Serdecznie nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś