Dodaj do ulubionych

Bez uchodzcow...

28.03.16, 14:33
...nie bedzie Wolski.
Niemcy wiedza, ze czeka ich to samo i juz sobie ucza niemieckiego ordnungu 2 000 000 uchodzcow.

Demograf z Uniwersytetu Łódzkiego podkreśla, że najnowsze dostępne prognozy wskazują, iż w perspektywie najbliższych ponad 30 lat liczba ludności Polski zmniejszy się przynajmniej o 1/9, a w niektórych regionach czy powiatach ten spadek sięgnie aż 30 proc. Skutki depopulacji będą znaczące zwłaszcza w skali lokalnej i regionalnej.

wiadomosci.onet.pl/kraj/demograf-w-nadchodzacych-dekadach-polska-bedzie-sie-coraz-szybciej-wyludniac/y57wpb
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Bez uchodzcow... 28.03.16, 18:51
      I czemu się tu dziwić?
      Jeśli Państwo Polskie nadal będzie tak "szło" na rękę rodzinom/kobietom w kwestii wychowania a następnie zagwarantowania przyszłości / praca, kupno mieszkania....etc,etc. / - to masz rację.
      Z tym, że napływ emigrantów nie ma z tym nic wspólnego.
      Oni tez będą mieć w ...............jeśli im się tego wszystkiego nie zapewni.
      A z obserwacji zachowań tych nacji jakie dochodzą do nas z krajów, które już się tym problemem zaraziły, - wynika, - że może być z nimi jeszcze większy problem.
      Znaczy, - pilnie obserwujemy rozwój wypadków.
      Dyzio.
    • obserwator1-2013 Re: Bez uchodzcow... 29.03.16, 19:06

Nie zamartwiaj się! Już ich mamy!
      www.fakt.pl/politycy/codziennie-dziesiatki-uchodzcow-przechodza-z-niemiec-do-polski,artykuly,621233.html
    • dyziek_o Re: Bez uchodzcow... 31.03.16, 20:04
      Ja tam się nie martwię.
      Mnie nie zgwałcą. A jak by nawet któryś miał ochotę,
      zawsze mam pod ręką coś, co mu to z głowy wybije.
      Kobitek mi jeno zal.
      Bo im to nibypaństwo ochrony nie zagwarantuje.
      Tym bardziej, że już kościół postanowił / a rzond przyklepie / - że wyskrobać się po
      "wizycie" emigranta nie będzie można...........!
      Znaczy, - idzie "dobra zmiana".........curwa.
      Dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka