Dodaj do ulubionych

Finał PP Raków-Znicz !!!!!

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 11:12
Co prawda to tylko na szczeblu częstochowskim ale chyba każdy kibic wie, że na
naszą ukochaną druzyne trzeba pojsc. Zapraszam wszystkich - środa 17.04 stadion
Wiktorii godz. 16.00 Kto może dawaj na stadion !!!! Pozdrowionka!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jontek Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: 192.168.1.* 14.04.02, 14:09
      Na pewno o 16.00 ja słyszałem że mecz jest o 12.00
    • Gość: Przemo23 Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 22:52
      podobno mecz na stadionie Olimpii Huta Stara. Szczerze mówiąc to nie wiem nawet
      gdzie to jest u chyba nie pojde. A tak apropo to miał byc na Wiktorii. Ciekawe
      czemu zmienili. Szkoda.
    • Gość: szcz Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.czes.gazeta.pl 16.04.02, 22:11
      Wszystkoo się zgadza poza stadionem. Mecz
      przeniesiono na booisko Olimpii Huta Stara
      • Gość: jacek Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.czes.gazeta.pl 17.04.02, 21:13
        No i Znicz wygrał 2:1, brawo. Natomiast krechę mają
        kibice Rakowa, bo po meczu zrobili zadymę i nie można
        było wręczyć pucharu dla zwycięzców. Coś mi się
        wydaje, że piłkarze może kidyś odbiją się od dna, ale
        wielu kibiców na zawsze pozostanie w czwartej lidze.
        • Gość: Discus Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 21:21
          To prawda. Dla przykładu ja bardzo chętnie poszedłbym na mecz, choć nie jestem
          wielkim wielbicielem piłki nożnej, ale... Jak gra drużyna z mojego miasta to
          chętnie popatrzę jak mam wolny czas.
          Niestety po prostu nie mam ochoty na uchylanie się przed lecącymi butelkami i
          przemykanie pod murkiem po meczu żeby nie oberwać.
          No i te "kulturalne" okrzyki mające zdopingować piłkarzy i zdyskredytować
          przeciwników... :(

Coś mi się
          > wydaje, że piłkarze może kidyś odbiją się od dna, ale
          > wielu kibiców na zawsze pozostanie w czwartej lidze.

• Gość: Marcin Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 23:39
            Gość portalu: Discus napisał(a):

> To prawda.

Nie prawda. Jesli masz pisac tylko po to by wylozyc tu swoje urojone fantazje, to
            jaki jest tego cel? Nie byles ani razu na meczu Rakowa, a osadzasz.

> Dla przykładu ja bardzo chętnie poszedłbym na mecz, choć nie jestem
            > wielkim wielbicielem piłki nożnej,

Troche zaprzeczasz sam sobie. Reszte dopowiedz sobie sam.

> Niestety po prostu nie mam ochoty na uchylanie się przed lecącymi butelkami i
            > przemykanie pod murkiem po meczu żeby nie oberwać.

Troche za duzo ogladasz filmow sensacyjnych i 997.
            Bylem na Rakowie kilkaset razy i ani razu nie "oberwalem".
            Nie pamietam ani jednej okazji do tego, by miala stac mi sie jakas krzywda.
            Co innego jesli ktos szuka draki, ok, jego sprawa. Przecietny kibic w moim
            odczuciu i doswiadczeniu jest nie do ruszenia.

> No i te "kulturalne" okrzyki mające zdopingować piłkarzy i zdyskredytować
            > przeciwników... :(
            >

Na szczescie okrzyki jeszcze nikomu krzywdy nie zrobily. Pilka nozna wywoluje
            spore emocje i jak widac nawet kibice zachodnich klubow potrafia obrazac
            przeciwnikow (mam na uwadze ostatni mecz Realu z Bayernem w LM).
            Nie trzeba chodzic na Rakow albo inny stadion by uslyszec ta "kulture".
            Wystarczy wyjsc na ulice, albo chociazby wlaczyc telewizje.

• Gość: postac Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: 193.162.16.* 18.04.02, 09:29
              swieta prawda marcinie zgadzam sie z toba w 100%
              discus nigdy nie byl na meczu pilkarskim a za duzo sie nasluchal glupot i
              naogladal tv (prawdopodobnie tvn)buahahahah
              przyjdz zobacz potem osadz
              nie wypowiadaj sie na temat na ktory nie masz zielonego pojecia
            • Gość: jacuziel Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: 194.204.180.* 18.04.02, 20:32
              Nigdy nie zgodzę się z tymi, którzy twierdzą, że nie chodzą na mecze bo boją się
              oberwać butelką. Prawdopodobnie w życiu nie byli na żadnym meczu, nie chce im
              się ruszyć tyłka a nasłuchali się bzdur w TV, która zamiast meczu pokazuje
              grupkę pseudokibiców, która się tłucze (tłucze się bo chce i akurat oni chodzą
              żeby oberwać, takie mają prawo). Chodzę na mecze od 1982 roku i nigdy niczym nie
              oberwałem natomiast w kinie raz dostałem korkiem od szampana w związku z tym
              stanowczo odradzam chodzenie do kina - to grozi śmiercią lub kalectwem !!!
          • Gość: Przemo23 Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 10:39
            Gość portalu: Discus napisał(a):

> Niestety po prostu nie mam ochoty na uchylanie się przed lecącymi butelkami i
            > przemykanie pod murkiem po meczu żeby nie oberwać.

Chciałes sie Ciebie spytac Discus przed jakimi butelkami Ty sie chcesz uchylać co?
            Kto Ci takich bzdur naopowiadał ?
            Bo Ty chyba nie myslisz, że na meczach to nasi kibice rzucają w swoich albo
            jeszcze lepiej w piłkarzy Rakowa. W IV lidze kibice druzyn przyjezdnych pojawiają
            sie na stadionie sporadycznie. Nic sie nie dzieje.A Ty tu z jakimis butelakmi
            wyskakujesz... Podobnie jak chłopaki zaliczyłem kilkaset meczy na Rakowie i nigdy
            nic mi na głowie nie wyladowało. Radze Ci lepiej przyjdz na mecz to zobaczysz jak
            jest a jest spoko. I w gazecie ostatnio przeczytałem, ze ilosc kibiców na meczach
            Rakowa w IV lidze to ewenement na skale swiatową !!! Bo sporo ludzi zaczeło
            przychodzić. Ostatnio znowu 2000. Tak trzymać !!!! Częstochowa na Raków !!!!!
            Pozdrowionka!!!!
            PS. Niewazne że nasze chłopaki przegrali o puchar. Przeciez nie będą stale
            wygrywali. Ale chwała im za to że podejmuja walke z o wiele wyzej notowanymi
            przeciwnikami. I z tej walki wychodzą coraz częściej zwycięsko. Chocby dlatego na
            mecze w Czestochowie trzeba przychodzić.
            • Gość: AZSiak Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 19:22
              Kibice Rakowa to prymitywy. My jak przegralismy w polfinale TTC na finale
              dopingowalismy inne druzyny. NIe bylo zadnych kradziez pucharu ze nie wspomne o
              kradziezy flag. Zastanowci esie palanty co robicie.
              • kuchar1 Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! 18.04.02, 19:41
                Nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz ja chodze na mecze wszystkich
                częstochowskich drużyn i ani na stadionie przy Limanowskiego ani na stadionie
                przy Olsztyńskiej ani w hali polonia nie miałem doczynienia z chamstwem , a ty
                zajmij się kibicowaniem a nie ocenianiem bo przed nami wielki finał i każdy
                prawdziwy kibic powinien w hali sie pojawić Pozdrowienia dla kibiców AZS
                Włókniarza i Rakowa (w szczególności) ponieważ podziwiam ich za to bo gdy by
                AZS graj nawet w serie B to nie wiem kto by chodził do hali polonia
                • Gość: Jontek Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: 192.168.1.* 19.04.02, 09:29
                  kuchar1 napisał(a):

gdy by
                  > AZS graj nawet w serie B to nie wiem kto by chodził do hali polonia

Gdyby grał w serie B to by w Hali Polonia nie grał :) tylko w jakieś obskórnej
                  hali np: Politechnik.
                  I znowu widze że panowie z Azsu mają jakąś manię wyższości na nami kibicami
                  Rakowa.Część z nich powinna się jednak udać do psychiatry bo zamiast kibicować
                  tylko obczerniają nas.Aha no i przecierz wasza ekipa Desperados czy coś takiego
                  to też niby chuligani.
              • Gość: postac Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: 193.162.16.* 19.04.02, 09:12
                przypomniec ci inteligentny wyksztalcony kibicu azs jak twoi wspaniali dobrze
                wychowani kibice azs obrzucili autobus koktajlami molotowa
                zaznacze jeszcze ze w autobusie tym prymitywow z rakowa byla garstka reszta to
                normalni ludzie
                tak wiec uczcie nas dalej dobrego wychowania madrale
              • Gość: Marcin Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: 213.17.157.* 19.04.02, 09:20
                Gość portalu: AZSiak napisał(a):

> Kibice Rakowa to prymitywy.

Nie generalizuj. Nie chodzisz na mecze Rakowa, wiec nie oceniaj co sie tam dzieje.
                Zajmij sie kibicowaniem AZS. Jest mnostwo osob ktore kibicuja i AZS i Rakowowi.
                Nie raz bedac na Rakowie na meczu, slyszalem jak ludzie umawiali sie na mecz w
                Hali Polonia. Mowiac, ze to prymitywy oskarzasz niejako swoich kibicow.

> My jak przegralismy w polfinale TTC na finale
                > dopingowalismy inne druzyny.

Rok temu jak Mostostal wygral 3 mecz w finale tez biliscie im brawo i
                gratulowaliscie tytulu mistrza, prawda? ;)
              • Gość: Przemo23 Re: Finał PP Raków-Znicz !!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 10:04
                Ciekawe na jakiej podstawie to wysuwasz co? Byłes kiedys na meczu Rakowa? Jakie
                prymitywy? A na AZS to co szlachta przychodzi? Po prostu głupoty piszesz kolego
                i tyle. Zresztą to chyba prawda co mówia wszyscy, że kibice AZS-u maja jakis
                kompleks wyzszości i traktuja inne kluby jak nie wiem co. Zreszta jak cały
                Urząd Miasta.
                • Gość: rtq Re: tylko sie ... nie zesrajcie IP: 141.48.157.* 19.04.02, 18:49
                  tylko sie ... nie zesrajcie kibice za...i
                  • Gość: Jontek Re: tylko sie ... nie zesrajcie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 09:15
                    Gość portalu: rtq napisał(a):

> tylko sie ... nie zesrajcie kibice za...i

Czemu sie kryjesz pod różnymi ksywami szpiegu z krainy deszczowców?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka