a.g.g.a 28.05.16, 14:15 Mój pies ma podejrzenie choroby nerek, konkretnie niewydolności. Byłam u dwóch weterynarzy i każdy mówi coś innego.Szukam bardzo dobrego, z dużą wiedzą, doswiadczonego.Ktos coś wie na ten temat? Z góry dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniot3 Re: Bardzo dobry weterynarz dla psa, nerki 28.05.16, 18:21 Bardzo dobrego,z dużą wiedzą,doświadczonego w Częstochowie nie znajdziesz .Tylko klinika -Wrocław ,Warszawa lub Lublin. Dopiero tam możesz liczyć na konkretną diagnozę i napewno taniej Cię to wyniesie niż u częstochowskich wetów.Ja ze swoimi psami w razie potrzeby jeżdżę najczęściej do Wrocławia a alergologa psiego mam w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Bardzo dobry weterynarz dla psa, nerki 28.05.16, 20:07 Oczywiście można do Wrocka, można i do Warszawy. Ja bym spróbował na ul. Mireckiego w PRO-WET. Już drugiego mojego psa mi prowadzą i jestem zadowolony. Poza tym wiem, że obydwoje lekarze właśnie są" po Wrocławiu". Pewnie moja opinia nie będzie obiektywna ale ja bym spróbował. Kilka osób juz tam skierowałem i jak dotąd są zadowoleni. Pozdrawiam, Dyzio. P.S Jeśli się zdecydujesz, - podam Ci tel. do pani doktor. Dobrze się wcześniej umówić bo jak trafisz na operację, będziesz musiała czekać. Edyta Żygulska tel: 362/ 47 35 lub 606/ 712 132. Odpowiedz Link Zgłoś