Dodaj do ulubionych

Mało chcą...:-):-):-)

14.07.16, 22:51
Hakerzy twierdzą, że zdobyli dostęp do danych z wewnętrznej sieci MON
? Grupa podająca się za Prawy Sektor chce od polskiego rządu 50 tys. dolarów
? "GW" potwierdziła autentyczność opublikowanego już dokumentu

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20401532,hakerzy-wykradli-dane-ministerstwa-obrony-stawiaja-ultimatum.html#MT
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Mało chcą...:-):-):-) 15.07.16, 08:48
      A nie wykradli - co na to polski rząd ?!
      Bo przecież od tego zależy, co my na to ! - nieprawdaż?!
      Ja na miejscu "polskiego rządu" wysłał bym im odpowiedź w kopercie.......
      z dodatkiem wąglika.
      Dyzio.
    • pluto37 Re: Mało chcą...:-):-):-) 15.07.16, 09:54
      Dyźku!
      Nawołujesz do aktów terroru biologicznego co podpada pod paragrafy. Nie idź tą drogą.

Mnie natomiast zadziwia sam akt hakerski. Wszak juz Antek M. kilkanascie tygodni temu ex catedra oznajmił, że armia nasza jest zwycięska ale dopiero pod komendą tegoż Antoniego.
      Zauważ że są ku temu twierdzeniu rozliczne przesłanki. Sam bohaterski akt zwalczenia wrażego drona we Warszawie jest tego najlepszym przykładem.
      A przecież na koncie dzielnego ministra Antoniego są jeszcze takie heroiczne akty jak zdobycie jakiejś placówki NATO, czy zwycięstwo w propagandowej wojnie o wojskowe apele smoleńskie w Poznaniu.
      I nie ma co wzbijać tumanów kurzu nad jakims wybrykiem gó...arzy z Ukrainy i to za marny szmal.
    • dyziek_o Re: Mało chcą...:-):-):-) 15.07.16, 15:08
      Wiecie kol. Pluciński:
      Ja tam wolę na zimne dmuchać............!
      Albowiem jak uczy Historia, my zawsze byliśmy zwarci i gotowi a jak przyszło co do czego, - wtedy okazywało się, że znowu nas zaskoczono, nikt nas nie uprzedził że o pomocy nawet wspominać nie warto.
      Albowiem już nam raz powiedziano, że nikt nie ma zamiaru za Gdańsk umierać.
      Więc jak by co, to może powinniśmy wyprzedzającym uderzeniem/gardą dać do zrozumienia, że mamy zupełnie inne podejście do problemu. ?!
      Bo jak rozumiem, wojsko nasze w razie czego...........ciekawe, czy kompania honorowa ma te karabiny prawdziwe czy może to atrapy ?!
      No bo Grom i Agat na misjach, ci co zostali po 15-ej w domu............Antkowe bataliony jeszcze w planach - więc kto ma tu tej "ojczyzny" bronić ?!
      System antyrakietowy ma być sprawny dopiero koło roku 2020, nasze wszystkie cztery "jaszczembie w Iraku.
      Poniemieckie leopardy.........cholera ich wie, w jakim są stanie.
      Poza tym te zabawki są drogie jak nieszczęście a wąglik i tani i gabarytowo do przyjęcia i radar tego nie wykryje.........same pozytywy.
      No i nie potrzeba do przenoszenia drogich bombowców ani rakiet. Wystarczy listonosz........
      i po kłopocie. Co zaś w kwestii nawoływania do aktów...........:
      Do niczego nie nawołuję!
      Podpowiadam jedynie, co zrobić, by hasło " ani guzika" - miało podstaw do realizmu.
      W przeciwnym razie - ponownie jak w 1939, obudzimy się z ręką w nocniku.
    • pluto37 Re: Mało chcą...:-):-):-) 15.07.16, 16:52

Podpowiadam jedynie, co zrobić, by hasło " ani guzika" - miało podstaw do realizmu.
      W przeciwnym razie - ponownie jak w 1939, obudzimy się z ręką w nocniku.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      No! Dyziek! Bądź poważny! Przed wojną nr 2 to -smy bili bidne multikulti a tera to my som z chrześcijańsko zwartymi zwieraczami. I te brygady z błogosławieństwem ePiSkopatu dadzą radę. Imaginuj sobie Waćpan, że te dzielne brygady uzbrojone w baldachimy, pastorały i bojowe kropielnice pójda na wroga czwórkami, a potem do nieba sprawdzić walory aniołków płci obojga.
      W końcu "dał na przykład Jar Kaczyński jak zwyciężać mamy!!!"
      W końcu wieszcz orzekł proroczo, że państwo to" ...j d...a i kamieni kupa gdy nie słucha biskupa".

A Ty zdajesz się nie wierzyc w siłę narodu w przeciwpancernych beretkach z włóczki specjalnego przeznaczenia. Powiem, że to wstyd.....jezd.
    • dyziek_o Re: Mało chcą...:-):-):-) 17.07.16, 09:36
      Przemyślałem Twoją ostatnią odpowiedź i po zastanowieniu doszedłem do wniosków dziwnych acz ciekawych:
      Albowiem Ty możesz mieć rację, że dzięki tym berecikom, kropidłom ........etc,etc
      to ja chyba naprawdę mogę spać spokojnie. Przynajmniej na razie.........?!
      Bo zastanowiwszy się w brzuchu, - co za idiota atakował by tak poj.......ne
      społeczeństwo i w następstwie brał sobie na głowę problemy z utrzymaniem tego elementu w ryzach..........?!
      Ropy u nas niet, diamentów toże, miedź ostatnio staniała więc .........bez sensu
      wydawać kasę na naboje do armat...........choć prawdą a bokiem, wystarczyło by paru zuchów z szablami a,la konnica Budionnego by te bataliony Antonia M rozpędzić w p.......du!
      Wiecie ci, - Pluciński ? - macie rację.
      Powinienem się wstydzić............/ stoi i wstydzi się ! /
      Dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka