Dodaj do ulubionych

Zrobili nas jak chcieli.

06.08.16, 10:12
Zrobili nas jak chcieli. Nie dotrzymali obietnicy, zaproponowali coś, co jest wymysłem pracowników kancelarii, a co w żaden sposób nie uwzględnia postulatów strony społecznej. Prezydent? Zachował się jak Pinokio. Smutne to, przykre bardzo, ale prawdziwe.:-):-):-)

biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/frankowicze-komentuja-propozycje-kancelarii-prezydenta/5rc35d
Obserwuj wątek
    • storima Re: Zrobili nas jak chcieli. 06.08.16, 10:29
      Gdyby zachował się tak jak obiecywał w kampanii wyborczej to dobił by nadwyrężone przez inne pisowskie "ulepszenia" finanse państwa.
    • pluto37 Re: Zrobili nas jak chcieli. 06.08.16, 11:47
      :))))
      Chcieli od początku i .....zrobili. Na chama i na rympał.
      I was może zrobili -choc ostrzegałem i mam swiadków:):), ale może to i dobrze, bo jest nadzieja, że nauka nie pójdzie w las i więcej na plewy z PiSuaru sie nie dacie nabrać.
      Dyziek [:):):)] juz się wyleczył kiedy obejrzał sie i ...zobaczył co narobił.
      I nie on jeden. :)
    • koyod Re: Zrobili nas jak chcieli. 06.08.16, 22:42
      I napisz jeszcze pluto37 jak to "liczne" są te wasze pochody demonstrujących przeciw obecnej władzy.
      I nie zapomnij wspomnieć o tych co się już wykruszyli, posłance Izabeli, wiceprezydencie Andrzeju, ..
    • pluto37 Re: Zrobili nas jak chcieli. 18.08.16, 13:10
      koyod!
      czy pustelnik już zalecał ci pajacyka przed dotknięciem klawiatury?
      jesli nie to zrób to. Pomoże.
    • dyziek_o Re: Zrobili nas jak chcieli. 19.08.16, 08:22
      Nie pomoże.
      Próżna Twa nadzieja.
      W pewnym wieku już łeb jest tak zapleśniały i skostniały że żadnych innowacji nie przyjmuje.
      I jesli nawet mu ten "pajacyk" pomoże, - to jedynie na zdrowie.
      Na pewno nie na rozum.
      Pozdrówki,
      Dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka