Dodaj do ulubionych

Najlepszy program...:-)

13.10.16, 07:48
"Nie boję się was, tylko przełożonych" - powiedział ksiądz Paweł Kania z Wrocławia, gdy policja złapała go po raz pierwszy 11 lat temu przed sklepem, jak nagabywał chłopców. W komputerze duchownego policjanci znaleźli też pedofilskie zdjęcia.

Znaleźliśmy dowody na wieloletnie ukrywanie księży pedofilów, świadome dopuszczanie ich do dzieci. Na uchylanie się od pomocy ofiarom molestowania lub na działania pozorne. Wreszcie - na namawianie ofiar, by zrzekły się roszczeń w zamian za iluzoryczną, w świetle doznanej krzywdy, pomoc.

Duzy Format.

apostazja.pl/jak.html
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Najlepszy program...:-) 13.10.16, 08:02
      No to przez 11 lat musiał sporo chłopców przelecieć.
      Ja się tylko zastanawiam, gdzie byli rodzice tych dzieciaków ?!
      Przecież oni są współodpowiedzialni za "wtykanie" tych dzieci w brudne łapska kleszych pedofili.
      I w/g mnie powinni ponieść współodpowiedzialność.
      A klechę wymiśkować.
      Dyzio.
    • asia-loi Re: Najlepszy program...:-) 13.10.16, 18:38
      A ja przeczytałam, że ten wątek założył taniarada, i ze zdumienia nie mogłam uwierzyć w to, co przeczytam. Dopiero teraz dokładnie spojrzałam na autora wątku, że nie taniarada założył ten wątek, a taniazdrada. Widać z moim oczami coraz gorzej. :(
      "Toć?" mi nie pasował temat wątku do taniarady, bo dla niego pedofilia w Krk jest ok. :>
    • pluto37 Re: Najlepszy program...:-) 15.10.16, 11:49
      Dyźku!
      gdyby pójść za Twoim śladem i miśkować każdego amatora seminaryjnego i podobnego, to i PAN na niebiesiech miałby o wiele spokojniejszy żywot, sądy powszechne i kanoniczne mniej roboty a nieletni byliby zdrowsi na ciele i umyśle.
      Same korzyści.
    • taniarada Re: Najlepszy program...:-) 15.10.16, 14:55
      apostazja.Co tam są za wpisy.Nędza umysłową podszywać się pod cudzy nick.Nawet Asia słodka idiotka . Wybacz Asiu .Dobrze ,że mój zastrzeżony.Spadaj dziecko specjalnej troski spamerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka