20.12.16, 13:36
Metropolita częstochowski abp Wacław Depo zaleca wiernym, by aż do Trzech Króli, na zakończenie każdej mszy, we wszystkich kościołach archidiecezji odmawiali modlitwę za Ojczyznę ks. Piotra Skargi.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kurde!!!!
A gdzie apel smoleński?????

Dyźku!!!
Będziesz miał przerombane!!!! Dasz radę spamietać????
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Apel 20.12.16, 18:10
      W dupie mam wszelkie apele kościelnych pajacy a Depo w szczególności.
      Pewnie byś był ciekaw dlaczego akurat Depo.....?!
      No bo mnie oszukał taki syn .........!
      Przyjmując fuchę związaną z "firmą" - obiecał "pochylić" się nad dzieciakami potrzebującymi
      pomocy. No to mu podpowiedziałem gdzie ma interweniować i na co szczególną zwrócić
      uwagę. Co oczywiście było wołaniem na puszczy czy pisaniem na Berdyczów.
      Nawet złamanej złotówki na konto ośrodka nie wpłacił klecha przebrzydły.
      No to obiecałem sobie, dokuczać takiemu synowi do końca dni jego ostatnich.
      Nawet diabłu duszę zapisać jestem gotów by tylko klecha nie miał spokoju.
      To co ?! - usprawiedliwiony jestem ?!
    • taniarada Re: Apel 20.12.16, 22:05
      W dupie mam wszelkie apele kościelnych pajacy a Depo w szczególności.Napisał dyzio zwany dyzmą marynarzem.Zdrowia życzę i wesołych Świąt.
    • pluto37 Re: Apel 21.12.16, 09:57
      dyziek_o 20.12.16, 18:10
      W dupie mam wszelkie apele kościelnych pajacy a Depo w szczególności.
      Pewnie byś był ciekaw dlaczego akurat Depo.....?!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Jak Dyźku możesz bepa tak postponować jak on z całem PiSem pod komendą KACZYŃSKIM wczoraj tajnie o PRAWDĘ się wymadlał????

Chociaż ja sądzę, że te modły jakieś parszywe być muszą skoro one ciągle o ta PRAWDĘ się modlą i modlą i efekta są takie jak zawartość PiSuaru wraz z tą z muszli klozetowej:):):)

to cuś musi być niekaman:)

W związku z tem sądzę, że ADRESAT takich niekoshernych faryzeuszy nie respektuje zgodnie z regułą modlą się pod figurą a diabła ma za skórą, czy ...Kaczyński ogonem na mszę dzwoni:):)
      • dyziek_o Re: Apel 21.12.16, 10:12
        O! - w necie znalazłem i zachwycony celnością oraz bystrością z jaką
        autor ujawnia błędy i wypaczenia obecnej władzy , zamieścić postanowiłem:

Cyt:
        Pozwoliłem sobie zajumać Jankowi Pluszkiewiczowi i tutaj zamieścić:
        "
        PRAWDA O WŁADZY PIS

Do bezmyślnych ludzi z PiS. Bez złośliwości. Wygrane wybory, to nie to samo co podarowanie państwa, co prawo budowania państwa od nowa, wg widzimisię wgranych. Szkody jakie wyrządził nam PiS swoimi rządami na dziś, są większe niż realizacja ich wyborczych obietnic. Po kolei. Narzucany kult Lecha Kaczyńskiego nie tylko ośmiesza jego pamięć, ten kult denerwuje. Lech Kaczyński był bezbarwny, nijaki, był politykiem nastej klasy bez jakiejkolwiek charyzmy, dosłownie polityczny NIKT. Organizowane miesięcznice katastrofy smoleńskiej ośmieszają uczestników tych miesięcznic. Narodowe święta podczas których odczytywane są nazwiska narodowych bohaterów, stały się kloacznym spektaklem w momencie, kiedy do nazwisk bohaterów II wojny, bohaterów Warszawy, ofiar strajków w Poznaniu, etc, etc odczytane jest nazwisko prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Jaki ma związek katastrofa smoleńska z II wojną, wydarzeniami Poznania lub z jakimikolwiek innymi wydarzeniami poza miejscem katastrofy? Transparent z napisem Smoleńsk- pamiętamy, ośmiesza nas jako Polaków, ośmiesza cały nasz naród! Co pamiętamy? Wycieczkę pijanych cwaniaków co polecieli do Rosji. Co mamy pamiętać? Kogo mamy pamiętać? Jedynymi ofiarami tej wycieczki których żal, to obsługa tej wycieczki; piloci, stewardesy BOR, reszta obłowiła się na śmierci tej wycieczki. Jestem przekonany, że gdyby sieroty po tych ofiarach wiedzieli ile zdołają wyrwać z kasy państwa za śmierć bliskich, to sami spowodowaliby katastrofę, a co najmniej siłą by ich zagnali do samolotu! Wysokość wyłudzonych odszkodowań jest dowodem prawdy moich słów! Kolejna sprawa, to mianowanie naszych ludobójców swoimi bohaterami narodowymi. Kilka tysięcy cudem ocalałych ofiar z rąk tzw. żołnierzy wyklętych żyje, oni są świadectwem ich ludobójstwa, ich zbrodniczych czynów. Nie da się ukryć, że przed mordercami z pod znaku żołnierzy wyklętych, obecnych bohaterów władzy III RP, ocalili nas ci z KBW, z WOP, UB , to oni ocalili nasze życie. Opluwanie naszych obrońców przez rząd PiS, jest opluwaniem nas wszystkich. Wszystkie bandy zbrojne razem wzięte nie były w stanie się zjednoczyć a co dopiero stworzyć władze, stworzyć rząd. Zajęciem zbrojnych band był rabunek połączony z ludobójstwem tych, którzy nie chcieli oddać swojego mienia. I tych zbrodniarzy PiS mianowało swoimi bohaterami, uczy nasze dzieci szacunku wobec ludobójców naszych przodków! Idioci nie powinni sprawować żadnej władzy. Rozwiązanie AK 19 stycznia 1945 roku, po klęsce wywołanego wbrew aliantom powstania warszawskiego, było tym samym co zerwaniem wszystkich związków z rządem w Londynie. Zbrojne bandy podlegały swoimi hersztom i nikomu więcej, nie były wstanie stworzyć nawet władzy powiatowej. W oparciu o jakie materiały historyczne zbudowano mit walki bandziorów o demokracje? Kolejne sprawa. Całkowity zakaz aborcji to chamska ingerencja w intymne sprawy narodu. Chamska dewocja władzy narzucona narodowi nazywa się dyktaturą. Wyborcy nie wybrali prymasa prezydentem tylko Dudę, który okazał się cuchnącym substytutem prymasa. Bełkot karła by rodzić dzieci nawet niezdolne do życia, byle tylko je ochrzcić jest czymś bardzo groźnym dla narodu, tylko nawiedzony zbrodniarz jest zdolny cos tak ohydnego powiedzieć. W dziejach ludzkości, powtarzam w dziejach ludzkości, rząd PiS jest jedyny który promuje rodzenie dzieci niezdolnych do samodzielnego życia premią 4 tysiące złotych. Dewocja karła stała się obowiązującym prawem. Rozliczanie historii od roku 1918 do dziś, to nie jest sprawą władzy tylko nauki. Propaganda zrodzona w głowach idiotów, robi za historię. Degradacja Jaruzelskiego i innych oficerów jest aktem zbrodniczym, aktem podłym plugawym i niegodnym narodu. Większość z nas uważa stan wojenny za ratunek przed wojną domową. Przypomnę. Podczas zjazdu Solidarności w Radomiu w grudniu 1981 roku zapadła decyzja o strajku generalnym w dniu 15 grudnia 1981 roku. Po tej decyzji, bohatersko zawył rzecznik prasowy Solidarności Karol Modzelewski „bój to ich będzie ostatni”. Czemu nikt nie mówi o tej decyzji Solidarności? Faszystowskie metody rozliczania życiorysów ludzi, którzy żyli, pracowali, robili kariery w PRL jest czymś ohydnym. Wyborcy nie dali prawa PiS, do budowania faszystowsko klerykalnego państwa na swoje potrzeby i swoje wyobrażenie. Karzeł i jego ferajna albo zmieni front, zmieni bohaterów, usunie swojego generalissimusa z ministra, albo karzeł zostanie usunięty siłą i osadzony za zbrodnie przeciw naszemu narodowi. Kolejna sprawa to tchórzliwość w działaniu. Rozpętana histeria afer i ani jednej osoby skazanej za te afery do dziś. Afery w Warszawie mają się dobrze, wyrzuceniu z mieszkań przez złodziejów nie odzyskali dachu nad głową. Gronkiewicz jak była tak jest prezydentem Warszawy. Niczego nie zmienia knajacki styl- rzucanie barami Ziobry, podczas dochodzenia do mikrofonu na konferencjach prasowych. Lewa noga prawy bark, tak chodzą więzienne urki, knajacy. Aresztowanie Józefa Piniora i wypuszczenie go jest dowodem słabości nie siły. Kilku kryminalistów wyje w obronie kompana unurzanego po szyję w szemrane interesy i Ziobro ogon pod siebie, uszy po sobie i morda w kubeł. Co to za władza, którą lada moment przewróci alimenciarz? PiS nie może liczyć na obronę swoich wyborców, bo tych wyborców totalnie zawiódł, oszukał. Wyborcy nie darowali karłowi Polski jako folwarku, karzeł niech da dupie siana i niech zaprzestanie robić z Polski swojego gó...anego folwarku. Niech przestanie raz i na zawsze mianować naszych ludobójców bohaterami. Niech natychmiast pozbędzie się idioty generalissimusa, który samym swoim wyglądem gwarantuje szaleństwo. Na koniec. Usprawiedliwianie swojej głupoty, chamstwa, podłości, kłamstw, analogicznymi zachowaniami PO- PSL, jest szczytem idiotyzmu. Właśnie dlatego koalicja PO- PSL nie ma władzy, że robiła to co robiła. Po jaka cholerę wybory jak wybrany jest takim samym ścierwem jak przegrany! Nie wyczerpałem wyczynów PiS, tego się nie da wyczerpać. Dodam tylko, religia jest indywidualną sprawą każdego z nas, demonstracyjne obnoszenie się swoją dewocją władzy, jest obelgą wobec tych wszystkich którzy dewotami nie są. W państwie, w którym obowiązuje rozdział kościoła od państwa polityk obnoszący się ze swoją dewocją jest idiotą, jest prymitywnym durnym chamem. Czy to tak trudno zrozumieć?

Jak by ktoś się pytał;
        Zgadzam sie z w/w zarzutami w pełni.
        Dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka