Dodaj do ulubionych

Wacek Berczyński ,,uwalił'' drona?:-):

28.04.17, 16:32
Nie ma śmigłowców, na razie nie będzie też dronów.

Jakoś mnie nie dziwi tą informacja... Nawet średnio rozgarnięty gimnazjalista po przeanalizowaniu działań tego pana, doszedłby do wniosku, że to ruski szpion.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21729358,macierewicz-zapowiadal-setki-dronow-dla-armii-teraz-anulowano.html#BoxNewsImgZ34&a=66&c=61
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: Wacek Berczyński ,,uwalił'' drona?:-): 30.04.17, 13:50
      a ja kiedy już jakies te helikoptery -się pojawią i będą latać - bo kiedyś muszą - ciekaw będę ile MON za nie zapłacą łącznie.

Dziś do ceny tych śmigłowców- jaka by nie była- trzeba doliczyć coś w rodzaju kar umownych jakie wojsko powinno wystawić rządowi PiSu za brak zamówionego towaru.
    • dyziek_o Re: Wacek Berczyński ,,uwalił'' drona?:-): 04.05.17, 12:43
      A ja twierdzę, że Wacuś Berczyński to se może uwalić ale konia. A z dronów Antoś zrezygnował jedynie chwilowo.
      Chodzi bowiem o to, że tera sezon na komunie jest i st ad ceny dronów są stosunkowo wysokie. Po "okresie komunijnym"
      ceny tych zabawek spadną i wtedy Antonio zakupu dokona.
      Zastanawia mnie jedno.
      Na ch..j nam drony czy nawet helikoptery.....?!
      Wystarczy zakupić parę tysięcy kropideł średniego i dalekiego zasięgu a wróg nie będzie miał szans.
      Dzizus królem, mamusia królową, JP2 w zarządzie.........i wszelakie wraże armie mogą nam naskoczyć.......!
      A koszt minimalny..........no! może pomijając ojca derektora. Bo ten nas kosztuje że się w pale nie mieści........!
      Dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka