Gość: girl14 IP: *.bis.czestochowa.pl 29.10.04, 15:50 Co sądzicie o Rakowie- cudownej i najstraszniejszej dzielnicy Częstochowy? O jego młodzieży? O tym co się tam dzieje? O gimnazjum 7 i o klubie piłkarskim Raków. ?? Co o tym wszystkim sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagu Re: RAKÓW IP: *.bis.czestochowa.pl 29.10.04, 15:53 ja kocham tą dzielnicę. pomimo że wiem że lepiej by było dla mnie gdybym mieszkała w porządniejszej dzielnicy, bo może nie byłabym taka jaka jestem to i tak w życiu się stąd nie wyprowadzę. chociaż chciałabym wyje.. stąd parę osób to i tak jest ZAJEBIŚCIE !!!!!! I love Raków !!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: RAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:34 bardzo lubie stary rakow gdyby ktos sie nim zajał wycieczki zwiedzały by to stare fabryczne osiedle wraz ze zwiedzaniem huty poza tym jest całkiem inaczej na starym rakowie klimatycznie w roznych miejscach jeszcze kostka bardzo przyjemnie a jesli chodzi o rks to kawał dobrej historii wspaniałej piłki mam nadzieje że klub szybko sie odrodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: RAKÓW IP: *.prenet.pl 29.10.04, 23:08 Wejdź na wątek "Na starym Rakowie", założony przez Storimę, który mieszkał ongiś w tej dzielnicy, wiele ciekawych rzeczy przeczytasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: RAKÓW 29.04.13, 18:57 Gość portalu: Ala napisał(a): > Wejdź na wątek "Na starym Rakowie", założony przez Storimę, który mieszkał > ongiś w tej dzielnicy, wiele ciekawych rzeczy przeczytasz. Pozdrawiam No Alu, dziękuje! Watek jak dobre wino starzeje się smakując przedniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław Re: RAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:00 gdyby nie Wrona toby stadion i klub zaorali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: RAKÓW IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.10.04, 08:34 taaaaa..... a na Włókniarzu od 3 lat mamy oświetlenie dofinansowane przez UM :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabun Re: RAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:31 Z tego co wiem to Raków nie jest najstarszą dzielnicą ale w sumie nie wiele to zmienia. Gwoli jasności mam niewątpliwy "zaszczyt" mieszkać tutaj więc moje refleksje są z pierwszej ręki.Chociaż szczerz mówiąc to nie są one długie - jest to beznadziejna dzielnica przysklepowych alkoholików zasranych chodników i wszystkiego co najgorsze ale tak chyba cała wieś Częstochowa jest więc nie ma się czym martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: RAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 00:37 wszystkiego co najgorsze ale tak chyba cała wieś Częstochowa jest więc nie ma > się czym martwić... jejednak jest się czym martwić skoro w Częstochowie mieszkaja tacy ludzie jak ty i mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi p.s.więcej pozytywów i dostrzegania tego co sie ma a nie narzekania gwoli wyjaśnienia prawa miejskie mamy już od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: RAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:24 Tez mieszkam tu od swoich pierwszych dni i mam nadzieje ze zostane tu do ostatnich... Bardzo przyjemna dzielnica ,mnostwo zieleni ,ogolnie cisza i spokoj.Ludzie zyczliwi w stosunku jeden do drugiego,panuje jakas wiez miedzy sasiadami,ktorej nie zauwazam w innych miejscach.Klub Rakow... co tu duzo mowic ,duma Czestochowy i odradza sie szybko,mam nadzieje ze juz niebawem 3 a potem 2 liga. Pozdrawiam wszystkich Rakowiakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
gad_z_rakowa Re: RAKÓW 29.04.13, 21:09 kocham Rakow, zwlaszcza okolice ul. Okrzei, Limanowskiego, Perla, Towianskiego, al. Pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś