IP: *.bis.czestochowa.pl 29.10.04, 15:50
Co sądzicie o Rakowie- cudownej i najstraszniejszej dzielnicy Częstochowy? O
jego młodzieży? O tym co się tam dzieje? O gimnazjum 7 i o klubie piłkarskim
Raków. ?? Co o tym wszystkim sądzicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: jagu Re: RAKÓW IP: *.bis.czestochowa.pl 29.10.04, 15:53
      ja kocham tą dzielnicę. pomimo że wiem że lepiej by było dla mnie gdybym
      mieszkała w porządniejszej dzielnicy, bo może nie byłabym taka jaka jestem to i
      tak w życiu się stąd nie wyprowadzę. chociaż chciałabym wyje.. stąd parę osób
      to i tak jest ZAJEBIŚCIE !!!!!! I love Raków !!!!!1
    • Gość: norbert Re: RAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:34
      bardzo lubie stary rakow gdyby ktos sie nim zajał wycieczki zwiedzały by to
      stare fabryczne osiedle wraz ze zwiedzaniem huty poza tym jest całkiem inaczej
      na starym rakowie klimatycznie w roznych miejscach jeszcze kostka bardzo
      przyjemnie a jesli chodzi o rks to kawał dobrej historii wspaniałej piłki mam
      nadzieje że klub szybko sie odrodzi
    • Gość: Ala Re: RAKÓW IP: *.prenet.pl 29.10.04, 23:08
      Wejdź na wątek "Na starym Rakowie", założony przez Storimę, który mieszkał
      ongiś w tej dzielnicy, wiele ciekawych rzeczy przeczytasz. Pozdrawiam
      • storima Re: RAKÓW 29.04.13, 18:57
        Gość portalu: Ala napisał(a):

> Wejdź na wątek "Na starym Rakowie", założony przez Storimę, który mieszkał
        > ongiś w tej dzielnicy, wiele ciekawych rzeczy przeczytasz. Pozdrawiam

No Alu, dziękuje!
        Watek jak dobre wino starzeje się smakując przedniej.
    • Gość: wiesław Re: RAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:00
      gdyby nie Wrona toby stadion i klub zaorali
      • Gość: gość Re: RAKÓW IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.10.04, 08:34
        taaaaa..... a na Włókniarzu od 3 lat mamy oświetlenie dofinansowane przez UM :P
    • Gość: Tabun Re: RAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:31
      Z tego co wiem to Raków nie jest najstarszą dzielnicą ale w sumie nie wiele to
      zmienia. Gwoli jasności mam niewątpliwy "zaszczyt" mieszkać tutaj więc moje
      refleksje są z pierwszej ręki.Chociaż szczerz mówiąc to nie są one długie -
      jest to beznadziejna dzielnica przysklepowych alkoholików zasranych chodników i
      wszystkiego co najgorsze ale tak chyba cała wieś Częstochowa jest więc nie ma
      się czym martwić...
      • Gość: norbert Re: RAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 00:37
        wszystkiego co najgorsze ale tak chyba cała wieś Częstochowa jest więc nie ma
        > się czym martwić...

jejednak jest się czym martwić skoro w Częstochowie mieszkaja tacy ludzie jak
        ty i mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi
        p.s.więcej pozytywów i dostrzegania tego co sie ma a nie narzekania gwoli
        wyjaśnienia prawa miejskie mamy już od dawna
        • Gość: leo Re: RAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:24
          Tez mieszkam tu od swoich pierwszych dni i mam nadzieje ze zostane tu do
          ostatnich... Bardzo przyjemna dzielnica ,mnostwo zieleni ,ogolnie cisza i
          spokoj.Ludzie zyczliwi w stosunku jeden do drugiego,panuje jakas wiez miedzy
          sasiadami,ktorej nie zauwazam w innych miejscach.Klub Rakow... co tu duzo
          mowic ,duma Czestochowy i odradza sie szybko,mam nadzieje ze juz niebawem 3 a
          potem 2 liga. Pozdrawiam wszystkich Rakowiakow:)
    • gad_z_rakowa Re: RAKÓW 29.04.13, 21:09
      kocham Rakow, zwlaszcza okolice ul. Okrzei, Limanowskiego, Perla, Towianskiego, al. Pokoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka