mona23 04.11.04, 15:48 Piszcie o dzieciakach kiedy dajecie pierwsze posiłki mój ma 3.5 miesiąca i waży 7.5 kilo jest na sztucznym pije sok march-jabł-burak i je kleik ryżowy i kukurydziany. Co wy na to jak wasze pociechy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tr Re: Niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:54 super temat na forum czestochowskie... masiakra ... kolejna neodurna baba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mona23 Re: Niemowlaki 13.11.04, 13:23 Sory dla mnie to temat ok. ja po prostu chce znależć mamy z Częstochowy to gdzie mam je szukać ??A baby są w nosie ja jestem kobietą !! Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Niemowlaki 04.11.04, 22:38 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=567 Polecam to forum.Tu możesz pytać dziewczyny, które mają dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa do tr 04.11.04, 22:38 Mógłbyś się pofatygować i pomóc dziewczynie a nie pisać swoje głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: do tr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:39 A co tu pomagać ? Przecież mona23 chwali się jak dobrze przybywa na wadze jej pociecha i tyle. ;) To tylko innym matkom będzie przykro, że ich dzieci mając 6 miesięcy nie ważą jeszcze tyle, co 3,5 miesięczne dziecko mony23. Odpowiedz Link Zgłoś
mona23 Re: do tr 13.11.04, 13:25 Jeżeli jesteś takim ekspertem to mogłeś doradzić a nie krytykować może to wychodzi ci najlepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: do tr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:26 Za to tobie rozumienie czytanego tekstu nie wychodzi najlepiej. Bo co to ja niby krytykuję ? Mój post był właśnie obroną tr przed krytyką mayessy. P.S. A doradzam za darmo tylko wtedy, gdy mam na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
mona23 Re: do tr 28.11.04, 10:17 Wiesz jak masz pisać takie głupoty to nie pisz na moje posty !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxPayne23 Re: Niemowlaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:48 Piszcie jaki olej przekłądniowy dolewacie do przekładni paki skretu wzwyzki gównej,do zbiornika przy reduktorze.Mój Kamaz ma już 5000 przebiegu,8 miesiecy od powstania,czy aby dobrze go docieram skorosilnik przy najwyzszych obrotach nie wykorzystuje całego momentu obrotowego?Leje gó..e Mixol i smaruje Tawotem zimowym,co wy na to jak wasze dzwigi-wzwyżki?? Odpowiedz Link Zgłoś
lika.m Re: Niemowlaki 28.11.04, 21:38 Mona jak masz ochotę pogadać o dziecikaczkach to napiszz do mnie:) ja jestem mamą rocznej córeczki. Na tym forum chyba nie ma sensu (jak widać) poruszać takich tematów. Moj nr gg 6607515 Pozdrawiam:) Lika Odpowiedz Link Zgłoś