Dodaj do ulubionych

Cinema City startuje w poniedziałek

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.12.04, 23:45
Pomijajac to ze wszyscy z wyzszych stanowisk sa spoza czestochowy (mozna to
zrozumiec - sa znani firmie CC) to ten artykul w ostatniej czesci pokazuje
jak nasz kraj jest chory. Rozpisanie sie na temat wyksztalcenia tych ludzi
sklania do refleksji, jaka to jest w Polsce praca po studiach i do czego sie
one przydaja. Menedzer po geotermii ? A moze po budownictwie ? Wazne jest to
zeby miec wyzsze wyksztalecenie, a jakie to jest to juz nieistotne. Stad
pozniej poziom naszych uczelni. Jest jeszcze to prawdopodobienstwo, ze
wszyscy sa zatrudnieni modnym ostatnio sposobem, czyli po znajomosci.
Pozdrawiam wszystkich magistrow w kasach biletowych !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lew Rywin Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.12.04, 02:35
      ciekawe kto bedzie mial 20zł na seans jesli zeby byc cieciem i papieru w kiblu
      pilonować trzeba miec wyższe wykształcenie :P
      • Gość: szanti Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 10:31
        ja tam i taknie pojde bo to zdierstwo mamutów pozdrawiam :):):)
    • Gość: gosc Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neting.com.pl 16.12.04, 09:36
      A Pan od projekcji nie ma wyzszego wykształcenia. Skonczyl tak chlubna szkola
      jak ja, czyli TZN :-)
    • Gość: COOLiBEER Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.mofnet.gov.pl 16.12.04, 10:18
      zgadzam sie z wypowiedzia naszego kolegi i ten temat o ktorym sie teraz czesto
      mowi nigdy nie pojdzie w zapomnienie. Czy masz wyksztalcenie czy nie zawsze
      mozesz dorobic sie fortuny i zyc na poziomie. Sa ludzie bez wyksztalcenia a
      maja duzo pomyslow ktore realizuja i sa tacy co szkole skonczyli zeby tylko
      skonczyc i nic nie umieja. Wnioski wyciagnijcie sami. Studiujcie dalej dla
      papieru. Takze pozdrawiam wielkich uczonych pracujacych w CC na stanowisku
      popcornika i kasjera :)
    • Gość: P!otr Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:22
      Ja mam jednak nadzieje ze cena biletow spadnie jakie sa dotychczas... nio sory
      ale w innych mistach wejsciowka w tyg wynosi 10 max 12z a w weekend nie
      przekracza 14...(ulgowy) i mam nadziej ze i unas tak bedzie!
      • Gość: COOLiBEER CENY BILETOW IP: *.mofnet.gov.pl 16.12.04, 10:31
        Bilety beda kosztowaly od piatku do niedzieli ulgowy 16 i normalny 20. W
        tygodniu okolo 14 zl za ulgowy i 17 za normalny. Ceny sa podobne we wszystkich
        CC w Polsce. Moim zdaniem to normalna cena biletow i warto bedzie sie wybrac na
        jakies dobre filmy a nie jezdzic do Katowic. Szkoda tylko ze nie postarali sie
        o IMAXa bo na te filmy 3d trzeba jezdzic do katowic Krakowa lub warszawy :(
        Pozdrawiam
        • Gość: Temur Re: CENY BILETOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:36
          To Ministerstwo Finansów ustaliło te ceny? ;)
          • Gość: COOLiBEER Re: CENY BILETOW IP: *.mofnet.gov.pl 16.12.04, 11:37
            Pozyjemy zobaczymy w poniedzzialek :)
    • Gość: xxx Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.ids.czest.pl 16.12.04, 12:32
      W OKF-ie będą napewno tańsze bilety. Tam są najliższe ceny, na jakie zgodził
      się dystrybutor (najczęściej nie przekraczają 12 zł)
      • Gość: LEX Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:12
        Ceny które podał ten "Gość" są nieprawdziwe!
        Zobaczcie sami: www.cinema-city.pl/kino.php?cid=1075&t=10

• Gość: COOLiBEER Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:21
          ceny sa poprawne tylko w roznych kinach w polsce roznia sie gora o 2 zl lub 1
          wiecej - LEX sprawdz dokladnie a nie siej gupoty
      • Gość: jackie_B Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:29
        Nie wiem czy można CC porównywać z OKFem. Owszem często to kino odwiedzam, ale mają wpadki typu napisy są przez jakiś czas w połowie ekranu, siedzenia są niewygodne. Poza tym ja jestem niska i jak nie siąde w pierwszym rzędzie to nie będę widzieć pół ekranu jak ktoś siądzie przede mną. Więc osobiście wolę wyłożyc więcej pieniędzy i obejrzeć film w dogodnych warunkach...
        • Gość: xx Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.icis.pcz.pl 16.12.04, 14:35
          W OKF prawie zawsze sa miejsca w pierwszym rzedzie wiec problemu nie widze.

Akurat nigdy nie bylem swiadkiem problemow z wyswietlaniem.

Sala jest ladna i moze tylko fotele rzeczywiscie sa troche niewygodne.
          Ale mi to absolutnie nie przeszkadza.

Generalnie w OKF sa inne filmy niz w kinach komercyjnych, no i poza tym tam
          jest troche inna publicznosc - na pewno nikt tutaj nie je popcornu, a mnie ten
          zapach po prostu mdli i potrafi zepsuc caly nastroj podczas ogladania.

Pozdrawiam,

• Gość: szcz Re: Cinema City podała ceny biletów IP: *.czestochowa.agora.pl 16.12.04, 14:43
            Na oficjalnej stronie Cinema City są już ceny biletów do Częstochowy. Na seanse
            od poniedziałku do czwartku i w piątek do godz. 17 kosztować mają 16 i 13 zł
            (te tańsze dla dzieci, młodzieży, studentów i seniorów), a wieczorem w piątek
            oraz w soboty i niedziele bilety są po 18 i 15 zł (zniżki dla tych samych grup).
            Szczegóły:
            www.cinema-city.pl/indexa.php?cid=1075
            • Gość: Piter Re: Cinema City podała ceny biletów IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 18:42
              www.cinema-city.pl/kino.php?cid=1075&t=10 na tej stronie macie ceny
              biletów. Bilety od poniedziałku do czwartku i piątku do 17.00 są po 13 zł a od
              piątku od 17.00 do niedzieli po 15 zł dla dzieci, seniorów, studentów i
              młodzieży szkolenj a dla dorosłych po 16(pn.-pt.) i 18(pt.-nd.) zł
          • Gość: zły Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:48
            jak się wam nie podoba to miłej zabawy w okf dobrych pare lat nie było kina w
            cz-wie a jak nam wybudowali to jeszcze z dupy strzelacie,jak Ci szkoda kasy na
            wyjscie do kina to sobie sieć na tyłku i czekaj az cos w tv poleci,nagłośnienie
            w okf jest takie ze na moim kasprzaku efekt wbija mnie bardziej w siedzenie
    • Gość: lovanek Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.veranet.pl 16.12.04, 21:30
      gratulacje Częstochowo!!!!!!!!!!!! Ile to lat temu na budynku przy Kościuszki
      wisiał baner "Otwarcie luty 2001"?
      • Gość: ellsterre Co na pierwszy seans? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 23:43
        Czy wiadomo już co będzie na premierowym seansie?
        • lookas.prv.pl Re: Co na pierwszy seans? 16.12.04, 23:47
          Poniedziałek 20 Grudnia 2004

Bridget Jones: W pogoni za rozumem, ang., 2004 ( Wielka Brytania 2004, l. 15 ,
          min. 100)
          Cinema City Wolność 14:15 , 16:30 , 18:45 , 21:00

Ekspres polarny, USA, 2004 ( USA 2004, l. b.o , min. 105)
          Cinema City Wolność 10:15 , 12:30 , 14:45 , 17:00

Garfield, USA, 2004 ( USA 2004, l. b.o. , min. 80)
          Cinema City Wolność 10:30

Immortal - Kobieta pułapka, 2004, fr.-wł.-ang. ( Francja-Włochy-Wielka Brytania
          2004, l. 15 , min. 100)
          Cinema City Wolność 15:15 , 19:15 , 21:30

Iniemamocni, USA, 2004 ( USA 2004, l. 6 , min. 105)
          Cinema City Wolność 10:00 , 12:30 , 15:00 , 17:30 , 20:00

Komórka, 2004, USA ( USA 2004, l. 15 , min. 95)
          Cinema City Wolność 16:15 , 20:30 , 22:30

New York Taxi, USA-fr., 2004 ( USA-Francja 2004, l. 15 , min. 100)
          Cinema City Wolność 13:30 , 17:45 , 19:45 , 22:00

Pamiętniki księżniczki 2: Królewskie zaręczyny, 2004, USA ( USA 2004, l. , min.
          95)
          Cinema City Wolność 10:00 , 12:15 , 14:30 , 16:45 , 19:00 , 21:15

Pasja, wł.-USA, 2003 ( Włochy-USA 2003, l. 15 , min. 125)
          DKF RUMCAJS 18:00

Powrót do Garden State, USA, 2004 ( USA 2004, l. 15 , min. 110)
          Cinema City Wolność 12:15 , 14:15 , 18:30

Rybki z ferajny, USA, 2003 ( USA 2003, l. b.o. , min. 95)
          Cinema City Wolność 10:45 , 13:00

Sky Kapitan i świat jutra, USA, ( USA 2004, l. 15 , min. 110)
          Cinema City Wolność 10:45 , 16:00 , 22:30

Upadek, niem., 2004 ( Niemcy 2004, l. 15 , min. 150)
          Cinema City Wolność 18:15 , 21:15

W 80 dni dookoła świata, USA, 2004 ( USA 2004, l. 12 , min. 125)
          Cinema City Wolność 10:30

Zły Mikołaj, USA, 2003 ( USA 2004, l. 15 , min. 95)
          Cinema City Wolność 14:00 , 17:15 , 19:30 , 21:30

Święta Last Minute, USA, 2004 ( USA 2004, l. 15 , min. 95)
          Cinema City Wolność 11:15 , 15:30

------------------------------------------
          www.lookas.prv.pl
          • Gość: ellsterre Re: Co na pierwszy seans? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 23:50
            gapa ze mnie ;((
            to mnie tylko tłumaczy, że przez tyle lat bez kina się człowiek nauczył nie
            szukać na afiszach i innych googlach ;))
            dziękuję
            • Gość: baba Re: Co na pierwszy seans? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 05:35
              Kochani napiszcie jeszcze dla kogo to kino?????????? Pójść w dwójkę? Dzieci też
              chcą, więc RAZ W MIESIĄCU Z RODZINĄ, policzcie sobie ile za to można kupić
              jedzenia. Coś nie tak. Albo ceny, albo zarobki do d..y.Dla kogo więc to kino???
              • jamajca Re: Co na pierwszy seans? 17.12.04, 06:30
                dla ludzi

zarobki do d-y, zmien prace
      • Gość: COOLiBEER Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:24
        Ja pamietam napis Marzec 2000 jesli dobrze pamietam
    • Gość: Jackie_B Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:00
      Widzieliscie fotki na oficjalnej stronce?:) zapowiada sie baaaaaaaardzo ladnie i fajnie;) Zobaczymy w poniedziałek na żywo :]. Doczekać sie już nie mogę. Pozdrówki :)
    • Gość: Ten taki Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: 80.51.222.* 17.12.04, 18:11
      Różnica jest taka ze ansze częstochowskie CC będzie dużo mniejsze niż np. CC w
      Katowicach lub Multikino w Zabrzu.
      • Gość: Jackie_B Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:13
        Ja myślę, że Częstochowie taka wielkość starczy :). Pozdrówki
        • Gość: buba Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.pl / 80.48.252.* 17.12.04, 18:38
          OKF też by wystarczył, miał drugą salę. W jednej to co teraz, w drugiej
          odmiennie - komercję.
          • Gość: Jackie_B Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:41
            OKF?;/Już wcześniej pisałam, że warunki w OKFie nie wszystkim odpowiadają! Szcególnie jakby wszyscy do niego chodzili, wtedy mogłabym sie pożegnać z pierwszym rzędem, a w pozostałych ze względu na mój niski wzrost nie widzę niestety pół ekranu! pozdrówki
      • Gość: COOLiBEER Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:29
        Co masz na mysli mowiac wieksze? to ze jest 12 sal w katowicach? albo to ze w
        warszawie albo katowicach jest kregielnia dyskoteka itp? Sale sa roznej
        wielkosci. Pojdziecie zobaczycie i nie bedziecie widzieli roznicy
    • Gość: Sceptyk Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.04, 17:13
      Z tym Pop cornem to niezły pomysł bo jego smród jest straszny, przydałyby się
      chociaż rzędy bez pop cornu bo chodź zapach się rozejdzie to przynajmniej nic
      nie będzie chrupać za uchem.
      Druga sprawa to cena , ciekawe czy tak jak z benzyną będzie u nas najdrożej i
      z ceną biletów, na razie chyba na to się zanosi.
      • Gość: Piter Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 17:37
        Ceny biletów juz były podane i nie są drogie, wręcz przeciwnie.
        • Gość: COOLiBEER Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:32
          Nie wiem co wy sie ciagle wszystkiego czepiacie. Ceny biletow, Popcornu, malych
          sal malego kina itp. 8 sal wam nie wystarczy. Moze najpierw pojdziecie
          zobaczycie i dopiero bedziecie komentowali.
          • Gość: Poldek Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:09
            Dawno nie byłem w kinie, może czasy się wtedy zmieniły ale jakoś nie potrafię
            sobie wyobrazić tego chrupania, gulgania coli (choć może go nie usłyszę), smrodu
            (ten z pewnością poczuję)....
            Wydaje mi się że że nie do tego ma służyć kino.
            Ciekawe czy po takim seansie ktoś potrafi powiedzieć czy mu się np podobała
            muzyka albo jak odbierał scenografię lub role drugoplanowe. I nie mam tu na
            myśli kina ambitnego. Takie cechy ma KAŻDY film.

Pójdę sobie tam gdy będzie naprawdę dobry, głośny film, na amerykańską komercję
            na pewno braknie mi kasy...

Uważam że w Częstochowie powinno być kino, może nawet kilka z salami nawet jak w
            CC od 100 do xxx osób, jednak nie muszą być one w jakimś hamerykańskim lub
            izraelskim stylu - nie wszystkie w jednym miejscu.

Nie ma się co zachłystywać - CC zabija prawdziwe kino.
            Amerykanizacja naszego społeczeństwa ZABIJE polskie zwyczaje.
            • lookas.prv.pl Re: Cinema City startuje w poniedziałek 18.12.04, 22:18
              Mój Boże.... to nie chodź do tego kina... <ściana>

Rozkoszować się muzyką, scenografią i rolami drugoplanowymi można już w domowym
              zaciszu za 200zł miesięcznie przez 10 miesięcy biorąc kino domowe z Media
              Marktu....

------------------------------------------
              www.lookas.prv.pl
              • Gość: Mateusz Czok Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:03
                czytam, czytam, czytam i co raz bardziej dochodze do wniosku ze Czestochowa to
                jedna wielka wioska nie tylko ze wzgledu na geograficzno-polityczno-ekonomiczne
                polozenie ale takze pod wzgledem mieszkancow :| i mi wstyd ze takie brednie jak
                Wy piszecie czytac moze cala Polska :( i niestety ale wyjatkami sa ludzie
                zdrowo myslacy

czytajac ten temat mozna znalezc praktycznie same narzekania a wrecz
                stwierdzenie ze OKF jest lepszy od Cinema City, litosci, nie robcie z siebie
                idiotow, w CC zamontowane beda najlepsze ekrany z wypukleniem do wewnatrz,
                najlepsze na chwile obecna urzadzenia naglosnienia a standard foteli bedzie
                wyzszy niz jest w Katowicach czy Krakowie i wlasnie te kompleksy w Katowicach i
                Krakowie moga nam pozazdroscic wyposazanie tego kina, smutne ale niestety
                prawdziwe ze nie potraficie doceniac tego co sie Wam daje

ktos tu cos pisze o popcornie jego smrodzie itd, chyba faktycznie bardzo dlugo
                nie byles w kinie - takim prawdziwym kinie a nie tej prowizorce czestochowskiej
                typu dawna Wolnosc ktora dzieki odrobinie wysilkowi ludzi tam pracujacych
                wygladalo jak kino czy tez tego co przez ostatni okres bylo w filharmoni

o to ze rzucie popcornu nie zagluszy Ci muzyki mozesz byc pewien, jak gosc od
                projekcji przesadzi to moze byc nawet dla Ciebie zbyt glosno w sali

ja zamierzam bywac raz w tygodniu jak czas pozwoli i ogladac roznego rodzaju
                filmy, jak sie okazuje te bardziej ambitne tez maja byc puszczane w sali
                kameralnej (najmniejszej bodaj na 96 osob)

pozdrawiam
                • yo_soy_rubia Re: Cinema City startuje w poniedziałek 19.12.04, 02:29
                  o matko1 alez niektórzy forumowicze są........ Czepiacie się, ze ludzie z
                  wyzszym praża popcorn i siedzą w kasach. Panie manager'ki tez od tego
                  zaczynały, nie tak dawno nawet, a wy ludzie pewnie chcielibyście od razu
                  wskoczyć na "ciepły i wygodny stołeczek", hmm? Nie ma tak dobrze, najpierw
                  trzeba sobie zasłużyc, wykazac się pewnymi cechami ,zapracować na tzw. opinie.
                  Dziwie się waszym wypowiedziom. Jesli nie odpowiadaja wam ceny,albo repertuar,
                  to przecież nie musicie przychodzic. Jednak, jak znam życie, znakomita
                  większość tych marudzących przyjdzie do Cinema City nie jeden raz. I bardzo
                  dobrze, może wtedy przestaną utyskiwać na wyimaginowane wady tego
                  kina.Pozdrawiam i zycze udanych seansów.
                • Gość: xx Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.icis.pcz.pl 19.12.04, 14:19
                  Kolego - to jest normalna dyskusja ktora nie upowaznia do takich wnioskow.

Na miano wioski moglibysmy zasluzyc gdybysmy pzryjmowali wszystko bezkrytycznie.

Ciesze sie bardzo ze jest kino z prawdziwego zdarzenia bo bylo bardzo potrzebne.
                  Nie raz o tym pisalem.

Ale naprawde kazdy ma prawo do wyboru w momencie na przyklada gdy jest OKF i
                  Cinema City.

Cale szczescie ze jest i bedzie OKF - tam liczy sie inny repertuar, inna
                  atmosfera, no i brak popcornu tez :)) Wbrew pozorom ten ostatni czynnik jest
                  bardzo wazny dla niektorych :))

Mam zamiar chodzic w miare mozliwosci i tu i tam - podkreslam dobrze ze
                  bedziemy mieli mozliwosc wyboru w Czestochowie.

Jednym najlepiej jest w palacu, a innym w sqlocie.

Pozdrawiam,
    • Gość: jacek Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 10:37
      jaka orientacyja cena za bilet na pierwszy seans
      • jamajca Re: Cinema City startuje w poniedziałek 19.12.04, 12:39
        nie badz zalosny

umiesz czytac ??

w poprzednich watkach masz ceny

eh
        • Gość: Mateusz Czok Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:55
          w OKF bywam od czasu do czasu (zwykle raz w miesiacu, czasem rzadziej) i
          rowniez bardzo sie ciesze ze te kino pozostanie przy zyciu, dobrze ze bedzie
          prawo wyboru

jeszcze lepiej by bylo gdyby w niedlugiej perspektywie (3-4 lata) na
          czestochowski rynek wszedl jeszcze jeden potentat kinowy, chocby dla
          zwiekszenia konkurencyjnosci tych kin :) OKF i tak sie ostanie a ceny w tych
          komercyjnych placowkach zmniejszylyby sie w przeciwienstwie do standardu jaki
          bylby oferowany :)

jeszcze odniose sie slowem do tych ktorzy tak krytykuje menadzerow po nie
          menadzerskim kierunku...

osobiscie gdybym mial na takie stanowisku przyjac osobe to wybralbym kogos kogo
          znam i kogo juz sprawdzilem we wlasnej firmie, kogos kto jest do niej w jakis
          sposob przywiazany a nie czlowieka z ulicy, to czy Ci ludzie beda odpowiednio
          ze swoich obowiazkow sie wywiazywac sprawdzi samo CC i jesli beda problemy to
          beda mialy miejsce takze zmiany

w kraju gdzie demokracja i kapitalizm, wolny rynek sa najdojrzalsze (USA) swoja
          prace zaczyna sie od bycia goncem czy tez innych najniszych stanowisk i tak sie
          czlowiek pnie w gore tej drabinki (chyba ze sie jest po Oxfordzie Cambridge czy
          innych tego typu uczelniach) - w Polsce ludzie po miernej uczelni chcieliby
          odrazu wielkie wynagrodzenie i stanowisko - smieszne

pozdrawiam

ps. kto wybiera sie jutro do CC w pierwszy dzien jego funkcjonowania?:)
          • Gość: xx Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.icis.pcz.pl 19.12.04, 17:11
            CZy jest szansa na drugie multkino ?
            Doswiadczenie miast o podobnej wielkosci podpoawiada ze raczej szanse sa male.

Ale to nie bedzie zbyt duzym problemem: repertuar w takich komercyjnych kinach
            jest bardzo podobny, aceny wyznacza rynek w skali calej Polski.

W tej chwili bardziej potrzebne beda w Czestochowie placowki rozrywkowe innego
            profilu - park wodny i podobne urzadzenia sportowe, porzadna kregielnia ....

Pozdrawiam,
        • Gość: Agasiaa Re: Cinema City startuje w poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:35
          Nie wiem na co wy narzekacie, pamietacie ze w koncu bedziemy mieli normalne
          kino a nie jakas marna podróbke kina, w koncu bedziemy mogli obejrzec wszystkie
          nowowsci a nie tylko te które uprzejmnie zdecydowala sie wyswietlac
          filharmonia. Co do cen biletow to wszystko sie po jakims czasie unormuje,
          pozdrawaim.
    • Gość: Jackie_B Re: ZAMKNIETE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:29
      No to wystartowało w poniedziałek... nie mam pytań... nie wiem czy już wiecie,ale właśnie wróciłam z miasta i na drzwiach pisze ze jest zamknięte z przyczyn technicznych... Jak się dowiedziałam od osoby która tam pracuje strażacy nie odebrali budynku... Ciekawe tylko kiedy teraz otworzą uprzejmie... Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka