Gość: astell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:17 co sądzicie o roverze 75 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henryczek Re: rover 75 IP: *.com / 213.199.204.* 24.01.05, 11:33 stylowe brytyjskie autko zaprojektowane przez konstruktorow BMW,ale czemu na tym forum a nie moto -forum?chociaz mnie to nie przeszkadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
melaniusz Re: rover 75 24.01.05, 12:27 Gość portalu: henryczek napisał(a): > stylowe brytyjskie autko zaprojektowane przez konstruktorow BMW,ale czemu na ty > m forum a nie moto -forum?chociaz mnie to nie przeszkadza:) "ale czemu na ty forum a nie moto-forum". henryczku bo to jest tak, wiedz jedno, że oszołomów to ci wszędzie jest dostatek i właśnie oszołomy takie później śmiecą te i inne fora. Rzecz jasna chyba i zrozumiała dla normalnych formuowiczów bo dla oszołomów nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: rover 75 IP: *.prenet.pl 24.01.05, 14:11 odpowiem, bo nie uwazam, iz Twoje pytanie zasmieca forum. Przeciwnie, jest wiele innych postow, ktore za smieci mozna uznac. R75 jest ciekawym, wygodnym i stosunkowo bezawaryjnym autem. Moim zdaniem (w tej cenie) bezkonkurencyjnym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keri35 Re: analfabeta ! 10.04.13, 17:05 Sądzę iż niepowodzenie tego modelu było winą Tuska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gad_z_rakowa Re: rover 75 10.04.13, 20:08 calkiem tania i solidna limuzyna, o ile nie kupi sie szrotu podpicowanego od oszusta, ma swoje slabe punkty jak kazdy model. moge powiedziec ze rover 25 ma slaba uszczelke pod glowice w benzynie, a w 75 podobno elektryka nawala. kiedys chcialem kupic 75 kombi, ale najmlodsze sa z 2006r., kiedy to firma splajtowala, wiec nie dla mnie, wole cos nowszego. na pewno wyglad i wyposazenie za ta cene to duzy plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Re: rover 75 IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.13, 08:33 Ja bym tego nie brał Odpowiedz Link Zgłoś