Gość: zablakan IP: *.wyczerpy.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 11:25 mam problem nie wiem gdzie zabrac dziewczyne na randke ? jakie puby i dyskoteki polecacie jak mozna to podajcie ceny "wejsciowek" i piwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: storima Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? IP: *.247.54.126.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 26.05.02, 11:39 ...do soasiadki, najwygodniej bo tylko korytarzem, ale wciaz nie wciazy i po Domowemu, to i jeszcze przeciez pokoju twego i kurz swiezy nosisz sie wiec jak paw, a to i uslyszysz przez zamkniete drzwi zazdrosn-e-rgo sasiada co mowi: n o TeN z II petra to peta i peta u Panny z I-szego co dusza mu cieka widzisz Zocha jak sufit kapie??? widze widze a leM-MCiebie NieCzula jak wiec widac nie u Sasiada CO Ma zOn-e lecz tylkO u PaNNy PS moze dobrze iz z Wilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka storimo, jak mozesz IP: *.n.club-internet.fr 26.05.02, 11:51 tak perturbowac zablakanych, toz on jeszcze bardziej sie zablaka i juz w ogole sie poplacze (to od poplatania, a nie od poplakania, chyba ze ze smiechu!!)... Nie wiem, co za dziewczyna, i cos ty za zablakany... Randki najlepsze nie przy piwie czy w hurgocie dyskoteki, a w ciszy podjasnogorskich parkow czy ustronnej kawiarenki (np herbaciarnia na Berka Joselewicza 11)... A jak na dyskoteke, to chyba tez lepiej z kumplami zorganizowac. Chyba, ze dla szpanu, ale to juz nie randka... Przepraszam, tak wyszlo z dedukcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 14:55 myślę, że randka nad Stradomką to by było niezapomniane przeżycie. Puby i dyskoteki to zbyt ograna zagrywka, więc jeśli naprawdę chcesz zachwycić swą lubą, to możesz ją wyrwać np. do lasku aniołowskiego po północy. lub na przejażdżkę nocnymi tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
youstynus Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? 30.05.02, 15:03 do lasku aniolowskiego??????? samobojcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 18:19 Mnie się bardzo podoba w Bifie na Dekabrystów. Klimat niczym z piosenki Ajrisz T.Love'u. Muzyka oczywiście niekomercyjna, chociaż zdarzają się czasem jakieś jaja. Lane piwo 3,5/0,5l. Lech i Tyskie w butelce 4,-. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? 31.05.02, 15:09 Gość portalu: Lotnik napisał(a): > Mnie się bardzo podoba w Bifie na Dekabrystów. Klimat niczym z piosenki Ajrisz > T.Love'u. Muzyka oczywiście niekomercyjna, chociaż zdarzają się czasem jakieś > jaja. Lane piwo 3,5/0,5l. Lech i Tyskie w butelce 4,-. Tez bardzo lubie Bifa, pamietam jak chodzilam do niego z przyjaciolmi w przerwie miedzy wykaladami :) Ale nie wiem czy jest taki dobry na randki, raczej na wypad z paczka. Dawniej w Czestochowie byl przeromantyczny Antyk, wprawdzie drogo, ale mial niepowtarzalna atmosfere, akurat na spotkanie we dwoje. Sympatyczny jest Benefis z ladnym secesyjnym wystrojem, choc odstrasza mnie troche lokalizacja przy Biznes Centrum. pozdr. Lady in red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 31.05.02, 23:37 niewazne gdzie , wazne z kim Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? 01.06.02, 12:56 Gość portalu: Antos napisał(a): > niewazne gdzie , wazne z kim Bardzo sluszne podejscie do problemu ;) Zgadzam sie w pelni.Jak dziewczyna/chlopak jest super, to i tak beda na siebie patrzec, a nie na wystruj, muzyke i otaczajace towarzystwo... pozdr. Lady in red Odpowiedz Link Zgłoś
tomyris Re: gdzie w cz-wie isc na randke ?? 09.06.02, 12:12 mysle, ze skrzynka jest mila knajpka na spotkania towarzyskie...piwo kosztuje 5zl(duze) Odpowiedz Link Zgłoś