Gość: Student BBX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:23 Napiszcie prosze jakie najbardziej lubicie trunki alkoholowe.Dużo konsumuje alkoholu i te pite przeze mnie dotychczas nie mają smaku.Prosze o wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwatore Romano Dębowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:00 Ja preferuje tylko PIWO DĘBOWE dobrze ważone.Szybko daje kopa i po trzech jestem zalatwiony.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuban Re: Dębowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:12 Białe, tanie, polskie wino ziomuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin TATRA MOCNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:20 Nasą tara trza sie dzelić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.jevc.ac.uk 19.03.05, 11:30 wszystkie bez wyjatku..obecnie robie specjalizacje w whisky wiec niedlugo i w tej dziedzinie bede ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.localdomain / 83.16.16.* 19.03.05, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.localdomain / 83.16.16.* 19.03.05, 15:18 wlewasz do szklanki wode gazowana i sok grejfrutowy, a nasteoppnie "syrop" znaczy taki sok do ropzcieczania malinowy ktory ma opasc na dno, i do tego czysta polska, w ilosci zaleznej od ciebie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:57 polecam finlandię żurawinową z sokiem pomarańczowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.jevc.ac.uk 19.03.05, 20:38 byc w polsce i delektowac sie jakas zglobalizowana,niepolska woda..jakiez to niepatriotyczne:) w uk akurat nawet absolut jest tanszy od byle polskiej gorzaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe wróć Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:26 a próbowałeś już "jagodzianki"?hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.54.94.140.tisdip.tiscali.de 19.03.05, 23:17 Proponuje "luksusowa" z Zielonej Gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student BBX Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:28 Dzieki za wpisy.Kocham was za to.Ja ostatnio pijw wódke z cola.Daje NIESAMOWITEGO KOPA.Teraz na swieta sprobuje pobic rekord w ciaglymm piciu.Bede pil DRINK wódki finskiej wraz z sokiem pomaranczowym ten co poLecala Anka.Potem musze troche przystopować bo rece sie zaczynaja drzec i czasami kolata mi serce.Dzieki za wpisy .Kocham Was,Życie i Wódkę dobrZe przyżądzoną.Pije wasze zdrowie:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.jevc.ac.uk 20.03.05, 20:01 a my kochamy ciebie.ja teraz ze lzami w oczach popijam szkockie piwo i tak mi smakuje,ze az sie serce raduje..zdrowie!! Odpowiedz Link Zgłoś