Dodaj do ulubionych

!!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:23
Napiszcie prosze jakie najbardziej lubicie trunki alkoholowe.Dużo konsumuje
alkoholu i te pite przeze mnie dotychczas nie mają smaku.Prosze o wpisy
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwatore Romano Dębowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:00
      Ja preferuje tylko PIWO DĘBOWE dobrze ważone.Szybko daje kopa i po trzech jestem
      zalatwiony.Pozdrawiam
      • Gość: Kuban Re: Dębowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:12
        Białe, tanie, polskie wino ziomuś
    • Gość: Częstochowianin TATRA MOCNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:20
      Nasą tara trza sie dzelić...
    • Gość: radek Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.jevc.ac.uk 19.03.05, 11:30
      wszystkie bez wyjatku..obecnie robie specjalizacje w whisky wiec niedlugo i w
      tej dziedzinie bede ekspertem.
      • Gość: gosc Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.localdomain / 83.16.16.* 19.03.05, 15:16
      • Gość: gosc Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.localdomain / 83.16.16.* 19.03.05, 15:18
        wlewasz do szklanki wode gazowana i sok grejfrutowy, a nasteoppnie "syrop"
        znaczy taki sok do ropzcieczania malinowy ktory ma opasc na dno, i do tego
        czysta polska, w ilosci zaleznej od ciebie!!!!!!!!!!!
        • Gość: ANKA Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:57
          polecam finlandię żurawinową z sokiem pomarańczowym
          • Gość: radek Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.jevc.ac.uk 19.03.05, 20:38
            byc w polsce i delektowac sie jakas zglobalizowana,niepolska woda..jakiez to
            niepatriotyczne:) w uk akurat nawet absolut jest tanszy od byle polskiej
            gorzaly..
            • Gość: pepe wróć Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:26
              a próbowałeś już "jagodzianki"?hehe.
              • Gość: mimi Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.54.94.140.tisdip.tiscali.de 19.03.05, 23:17
                Proponuje "luksusowa" z Zielonej Gory:)
                • Gość: Student BBX Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:28
                  Dzieki za wpisy.Kocham was za to.Ja ostatnio pijw wódke z cola.Daje
                  NIESAMOWITEGO KOPA.Teraz na swieta sprobuje pobic rekord w ciaglymm piciu.Bede
                  pil DRINK wódki finskiej wraz z sokiem pomaranczowym ten co poLecala Anka.Potem
                  musze troche przystopować bo rece sie zaczynaja drzec i czasami kolata mi
                  serce.Dzieki za wpisy .Kocham Was,Życie i Wódkę dobrZe przyżądzoną.Pije wasze
                  zdrowie:-)))))))))
                  • Gość: ratko Re: !!!Najlepsze Trunki Alkoholowe !! IP: *.jevc.ac.uk 20.03.05, 20:01
                    a my kochamy ciebie.ja teraz ze lzami w oczach popijam szkockie piwo i tak mi
                    smakuje,ze az sie serce raduje..zdrowie!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka