Dodaj do ulubionych

samochody !!!!!! jak to jest????

IP: 80.51.57.* 18.03.05, 16:21
czesc ludziska
chce sprzedac tuningowane seicento z gazem i elektronika
gdzie moge to korzystnie zrobic, poradzcie cos :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: mamik Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:24
      ja myśle ze musisz skierować sie do auto-złomu z takim autem jak
      seicento,swoją droga dobrze ,ze sie go pozbywasz,ale po cos go kupił???skad
      jestes dokłądniej???
      • Gość: mła Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:49
        zamien go na malucha:p Ale nie potrzebnie taką kupe kupowałes
        Pozdro
        • Gość: Student BBX Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:57
          Trzeba nie miec wogóle rozumu kupujac cinqeczento lub sejczento.A tuningujac cos
          takiego to już trzeba byc GLUPKIEM do potegi nieskonczonej
          • Gość: poldek Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:06
            a wy jakie macie auta,pewnie maluch z plasitkowymi spojlerami ktore sie
            wyginają na słoncu ??SKACZĄCE maluch od basów jezdzące po alejach w kółko!!to
            pewnie wy czy tak??ja mam poldka caro z silnikiem 2.0 od forda monedeo i
            jestem daleko przed wami!!!!!!!!
            • Gość: Student BBX Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:09
              > pewnie wy czy tak??ja mam poldka caro z silnikiem 2.0 od forda monedeo i
              > jestem daleko przed wami!!!!!!!!

No to i tak nie mozesz palic gumy lub robic gwaltownych przyspieszen bo tylny
              most sie rozleci albo krzyzaki na wale.Ale i tak lepiej niż KARALUCHY 126p i
              czinklaczenta
              • Gość: poldek Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:06
                wiesz ,wlasnie ze moge robic przyspieszenia i to całkiem nie złe bo jest
                zmodyfikowane zawieszenie i wiekszosc tez pochodzi od mondeo z roku 2002 ,wiec
                prawie nówka ,a co do przyspieszenia to jak narazie 7,8sek sam
                mierzyłem ,lecz dla mnie to za mało musze jescze popracowac
                • Gość: Student BBX Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:22
                  No to niezly wynik!Pozdrowka
                  • Gość: poldek Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:53
                    dzieki ,a TY czym jezdzisz??? BBX:)skad jestes
                    • Gość: Student BBX Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:57
                      Obecnie jezdze MPK bo Golfa 3 Sprzedalem.Nie jeżdze bo duzo pije i studiuje
                      • Gość: poldek Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:03
                        a co studjujesz bo ja tez jestem studencik!!moze chcesz sie przejechac moim
                        poldkiem
                      • Gość: niunia Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: 80.51.57.* 20.03.05, 13:43
                        kazdy debilowaty student jak sobie sprowadzi samochod za tysiaka to mysli ze
                        jest panem bogiem a ma po prostu samochod ktorego wlasciciel sie pozbyl bo juz
                        byl gratem ale dla glupiego polskiego studenta to "niezla bryka"
                        pij dalej moze skonczysz na asfalcie
                        mam nadzieje
                        • Gość: Student BBX Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:55
                          Bardzo brzydko tak żle komuś życzyć.Nie mam już GOLFA bo nie stać mnie na OC i
                          olej op. Lepiej inaczej tą kasę spożytkować.Ja studiuję i piję bo lubię a jak
                          komuś się nie podoba to jego problem.
                          • Gość: niunia Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: 80.51.57.* 20.03.05, 13:59
                            to nie zyczenia
                            tylko jesli nie potrafisz normalnie odpowiedziec komus kto o to pyta to w ogole
                            nie wypowiadaj sie na forum bo to zenujace dla ciebie samego
                            obrazasz w ten sposob studentow ktorzy chca cos osiagnac , oprocz
                            alkocholizmu...
                            • Gość: Student BBX Kofana NIUNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:55
                              Masz problem z rozumieniem moich textów Niunio,mimo że nie pijesz.I nie udawaj
                              siętoszka bo bardzo dużo moich kolegów i koleżanek na roku też pije jak tylko
                              mają za co.Są Studenci niepijący i ci co lubią rozrywkę na maxa.Ja studiuje bo
                              nie chce mi się pracować no i kożystam z życia.Chętnie się z tobą umówię na
                              party.Od razu zmienisz zdanie o mnie o trunkach i sie rozerwiesz.Zobaczysz jak
                              to fajnie jak się
                              kiwa choryzont i nie można stać prosto i równo chodzić.Pozdrówka Kochanie :-))))
                              • Gość: niunia Re: Kofana NIUNIA IP: 80.51.57.* 22.03.05, 13:46
                                sluchaj slodyczku!!!
                                nie udajr swietoszka tylko studia mam juz za soba i wiem co znaczy dobra
                                impreza, cenie Twoja szczerosc w tym ze nie chce Ci sie pracowac,ale nie
                                lubiektorzy bezpretensjonalnie krytykuja innych nie znajac powodow ich czynow,
                                wiec baw sie dobrze kocurku, pozostaje w kontakcie :))))
                        • Gość: poldek Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:09
                          oj niunia .szkoda sie wypowiadac .ale mam jedno pytanie jestes niunia w
                          burdelu??? tylko ktory to wpadne na numerek swoja bryką??ile bierzesz ???
                          • Gość: niunia Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: 80.51.57.* 22.03.05, 13:47
                            nie byloby Cie stac skarbie ani w tym zyciu ani w przyszlym, poza tym mowi sie
                            ze samochod jest przedluzeniem penisa u mezczyzn wiec jesli sadzac po twoim
                            nicku masz poldka to kochanie z czym do kobiety????
                            • Gość: As Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:49
                              Jasne ... nie ma jak jakaś wygolona pała w 17-letniej bmce lub alfie
                              tatusia .... załosna kobieta z ciebie .......
                              • Gość: niunia Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: 80.51.57.* 22.03.05, 19:24
                                kotku wole byc zalosna kobieta niz miec ksywke As i nic wiecej do powiedzenia,
                                to juz mowi samo za siebie
    • Gość: G Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 20.03.05, 15:37
      PAMIETAJCIE O ODPISIE 1%-POLECAM CHRZEŚCIJNSKIE STOW.DOBROCZYNNE.DZIALA NA
      RAKOWIE PRZY UL GACZKOWSKIEGO15A-TEL600629068 -ORGANIZACJA POZTYKU PUBLICZNEGO
      OD 2004-SIERPIEŃ
    • Gość: prawie all kopnięc Re: samochody !!!!!! jak to jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:17
      prawie wszyscy jestescie kopnieci niezle w to cos co nosicie na szyji !! niewiadomo po co !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka