saabaa 25.03.05, 10:18 jak wam sie podoba kino czestochowskie a wlasciwie jego obsluga, bo ja sie troche zwiodlam ale trudno, ciesze sie ze w ogole jest gdzie chodzic, wesolych swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: KINO CINEMA IP: *.icis.pcz.pl 25.03.05, 14:45 Powiedz na czym polega Twoj zawod ? Ja lubie atmosfere tego kina, chociaz na filmie bylem tylko raz :)), a obsluga wydaje mi sie mila. Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: KINO CINEMA 25.03.05, 19:09 obsługa jest naprawde miła, atmosfera całkiem całkiem. Mam zastrzeżenie tylko do tych ciemnych ciasnych przyprawiających o klaustrofobię korytarzy prowadzących do sal. Nie sa one zbyt przyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: KINO CINEMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:46 A hol przy kasach? Tez wam sie podoba? Jak szkoda, ze nie mamy choc w polowie tak fajnie urzadzonego kina jak Punkt 44 :( Nawet te plasmy na scianach gina w porownaniu z ta pusta bura sciana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: KINO CINEMA IP: *.icis.pcz.pl 25.03.05, 19:56 Hol przy kasach jest na pewno coraz bardziej zadbany - widac ze pracownicy sie staraja i moim zdaniem robi sie coraz milej - na Wielkanoc pojawily sie na przyklad naprawde ladne dekoracje swiateczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: KINO CINEMA 25.03.05, 20:01 Do wszystkiego dałoby się czepić, ale... ja cieszę się że wreszcie w Częstochowie jest jakieś sensowne kino. Do Punkt 44 czy nawet Multikina w Zabrzu nie ma co porównywać, bo wnętrza są nieciekawe w porównaniu z tymi dwoma obiektami. Dobrze że jednak w ogóle mamy taki przybytek i nie ma co szczególnie narzekać zwłaszcza jeżeli przeniesiemy się myślami kilka miesięcy wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: KINO CINEMA IP: *.icis.pcz.pl 25.03.05, 20:32 Kazde kino ma swoj styl - to nasze kino ma wcale fajna atmosfere i naprawde przyjemne sale. Ja i tak czesciej chodze do OKF - bo tam sa po prostu lepsze filmy, ktorych w CC nie uswiadczysz - w nastepnym tygodniu beda tam np. wyswietlane filmy Wernera Herzoga, wybitnego niemieckiego rezysera, ktore sa prawdziwa gratka dla milosnikow i znawcow kina. Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: KINO CINEMA 25.03.05, 22:28 no tak, w Cinema City raczej stawiają na komercję niźli na jakosć filmów, ale to i dobrze. OKF nie straci widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: KINO CINEMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 09:59 A ja wolę kino domowe i mam gdzieś jakiekolwiek inne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
phantom_cc Re: KINO CINEMA 26.03.05, 18:30 nasze kino jest wspanialeee... a obsluga... mmm cudowna !!! filmy... hmmm troche komercyjne... ale co na to poradzic... na czym to kino musi zarabiac... a poniewaz frekfencja jest niska to brakuje kasy na filmy bardziej ambitne... mysle ze jak bedziemy czesciej tam chodzic to beda lepsze filmy... jakos wykonczenia samego kina... nie jest moze tak fajna jak w P44 czy np w praskim (czechy) CC... ale mysle ze i tak nie jest zle... obsluga robi co sie da aby bylo lepiej... za to ten wyglad kina nadrabia nam jakos wyswietlanych tam projekcji... super fotele... ekstra dzwiek i duze ekrany... Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: KINO CINEMA 26.03.05, 22:33 od ambitnego kina mamy OKF ;) tak - fotele zaiste bardzo wygodne. czuje się w nich jak mała dziewczynka :) Plusem też są szerokie przejscia pomiedzy rzędami. Można sie wygodnie wyciągnąć, a i inni bedą mieli jak przejść. Ponad to, dużyą zaletą jest kąt nachylenia rzędów, co sprawia, ze raczej mało kto bedzie nam zasłaniał :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: KINO CINEMA IP: 212.87.240.* 29.03.05, 23:52 no i plusem jest obsluga, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronia Re: KINO CINEMA IP: 80.51.57.* 30.03.05, 10:50 nie nie moj drogi obsluga na gorze jest spoko ale na dole w holu kasowym to istny koszmar :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hefalump Re: KINO CINEMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:52 No właśnie zdziwił mnie ten wątek, ja nie zauważyłam żeby obsługa była niemiła. Na pewno nie na górze, bo z kasami to niwiele miałam do czynienia do tej pory, ale tez wydają się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: KINO CINEMA 30.03.05, 14:23 To dziwne, bo moim zdaniem obsługa zarówno na górze jak i na dole jest bardzo miła i nie robi kłopotów. Ostatnio jedna osoba, która była ze mną, zapomniała legitymacji, ale chłopak za kasą zdecydował, że sprzeda bilet ulgowy pomimo jej braku, byleby pamiętać na drugi raz. W pozostałych przypadkach obsługa była równie miła i doradzała dobre miejsca na sali.. więc nie wiem dlaczego piszesz, że niby jest niemiła :-/ ---------------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hefalump Re: KINO CINEMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:28 Ja nic takiego nie napisałam, to twórca (twórczyni chyba) tego wątku tak napisał (napisała). Ja twierdzę wręcz odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hefalump Re: KINO CINEMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:30 Ups faktycznie nie do mnie to napisałeś :) A dodam jeszcze, że byłam świadkiem jak to klienci się potrafią chamsko zachowywać, a obsługa jest wyjątkowo cierpliwa, chociaż myślę, że w środku czasem się w nich gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: KINO CINEMA 30.03.05, 14:38 No tak, mój post kierowałem do innej osoby ;-) Co do chamskich klientów to też takich spotykałem, zawsze na coś narzekają. Pozdrawiam ;-) ---------------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik:) obsługa w CINEMA C. IP: 80.48.243.* 31.03.05, 13:45 no dzięki za wyrozumiałość...i faktycznie czasem się gotuje od tych klientów co wybrzydzają ale co my możemy? wszyscy jesteśmy tylko ludźmi...przyjdzie jeden z drugim i mają pretensje że to że tamto że film się opóźnia ale nie spyta: dlaczego? jak ludzie przynoszą tanie wina i siatki z żarciem z mcdonalda a potem po sobie ten chlew zostawiają to ktoś to musi posprzątać, prawda??? jesteśmy cierpliwi :)) wyrozumiali...ale jak trzeba komuś po raz n-ty zwracać uwagę i wciąż o to samo to można się wściec...każda praca ma swoje uroki- pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś