Dodaj do ulubionych

GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ?

IP: *.sente.pl 21.07.01, 01:25
...poza Częstochową, naturalnie?:)
Powiedzcie o swoich marzeniach.
Obserwuj wątek
    • Gość: stock Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 16:42
      Chyba jakieś ciepłe kraje, bo jak widać za oknem - lata u nas nie ma ;-(
      • Gość: Przemas Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.sente.pl 21.07.01, 18:45
        ...ale chodziło mi o jakieś konkretne miejsce...
      • Gość: kas Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.10.01, 21:30
        Na Karaibach
    • Gość: rena Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 13:31
      Czciałabym mieszkać w Poraju. Marzy mi się własny dom z ogrodem i taki będę od
      wiosny realizować w Poraju w lesie.
      Pozdrowienia.
    • Gość: DM Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 12.15.16.* 08.10.01, 22:53
      W Wanatach.
      • Gość: rena Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 10:53
        Gość portalu: DM napisał(a):

> W Wanatach.
        DM to szybko wracaj, będziemy sąsiadami!
        Pozdrowienia .Renata.

• Gość: DM Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 12.15.16.* 09.10.01, 16:17
          Gość portalu: rena napisał(a):

> Gość portalu: DM napisał(a):
          >
          > > W Wanatach.
          > DM to szybko wracaj, będziemy sąsiadami!
          > Pozdrowienia .Renata.
          >

Sasiadami? Przeciez ty chcesz mieszkac w Poraju.
          Wracam juz niedlugo.
          Tak przy okazji, wspomnialas, ze twoj maz to budowlaniec. Jaka technologie
          zastosujecie przy budowie domu.
    • Gość: Robal Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:26
      Na Cyprze. Cudowny kraj
      • Gość: Mystic Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 217.96.1.* 09.10.01, 22:07
        Ja chcialbym mieszkac w Holandii, a najlepiej.....w Amsterdamie. I nie chodzi
        mi tu o palenie trawy. Poprostu....Kraj mi sie podoba....a miasto jeszcze
        bardziej
    • Gość: m Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.*.*.* 12.10.01, 08:36
      Praga, Praga, Praga...
    • Gość: Rob Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.gco.dialup.connect.net.au 12.10.01, 10:53
      Australia Gold Coast bo tu mieszkam
      • szpiro Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? 13.10.01, 04:36
        Nie wazne gdzie sie mieszka,wazne z kim sie mieszka.
        • Gość: aga Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 18:25
          We własnym jednopiętrowym domku z ogrodem na przedmieściach Cz-wy ,
          chociaż na domek w jakimś ciepłym kraju też bym się nie obraziła np.Grecja lub
          Hiszpania(koniecznie nad morzem)
          • Gość: Alien GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:43
            Wszedzie tylko nie w Czestochowie. Jak tylko skoncze studia, to wyrywam stad
            jak najdalej. Raz ze dziura, a dwa, ze o pracy w naszym miescie tylko mozna
            pomarzyc :(
            • Gość: robak Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 21:10
              W Częstochowie bo mają AZS i Włókniarz
        • Gość: Jontek Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 00:26
          szpiro napisał(a):

> Nie wazne gdzie sie mieszka,wazne z kim sie mieszka.

Właśnie!Złote słowa,bez kumpli nawet ciepłe kraje są nudne (nawet z multipleksem
          o który wszystkim na tym forum chodzi).

• Gość: GJD Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.asm.bellsouth.net 08.08.02, 01:02
            Nad oceanem z szeroka paza i szumem wysokich fal(moze byc Floryda)....RAJ NA
            ZIEMI.
            • Gość: polonus Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.cympak.com / 192.168.0.* 08.08.02, 16:45
              Gość portalu: GJD napisał(a):

> Nad oceanem z szeroka paza i szumem wysokich fal(moze byc Floryda)....RAJ NA
              > ZIEMI.
              chyba pieklo, tej wilgoci nie da sie zniesc i goraca, mieszkam tylko w
              Pennsylvanii a juz klimat tu jest piekielny, (jedynie wczesna wiosna i pozna
              jesien jest OK)
              gdzie bym chcial mieszkac w Londynie, piekny umiarkowany klimat i najladniejsze
              miasto jakie widzialem do tej pory
              • Gość: GJD Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.asm.bellsouth.net 08.08.02, 23:14
                W Londynie spedzilam ostatnio 7 dni..Oprocz historii..mnostwo smieci, wszedzie.
                Chyba zgadzasz sie ze mna..a jaka drozyzna!!!!!!!!!!!!
                Floryda (gdzies miedzy West Palm Beach i Miami) to miejsce gdzie w niedalekiej
                przyszlosci przeprowadzam sie. Obecnie blisko Atlantyku jest chlodniej niz w
                Pennsylvanii.
                Pozdrawiam z GA..pogoda nie do wytrzymania:(
                • Gość: polonus Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 198.138.227.* 09.08.02, 15:19
                  Gość portalu: GJD napisał(a):

> W Londynie spedzilam ostatnio 7 dni..Oprocz historii..mnostwo smieci,
                  wszedzie.
                  > Chyba zgadzasz sie ze mna..
                  te smieci moze poza strefa 1-2-ga w dzielnicach narodowosciowych, ale i tak o
                  klase czysciej niez przyzwyczail mnie NY czy Phila... (Ameryka w smieciach
                  wyznaczyla nowy standart, nawet na Times Square pozno wieczorem jak ludzi nie
                  ma juz tyle widac smieci !!!!)
                  a jaka drozyzna!!!!!!!!!!!!
                  a i owszem (al enie wszystko, motel w ladynie jest 3 razy tanszy niz papierowy
                  motel pod Bostonem -20mil od miasta), ale co wazne ze ladnie i tyle historii o
                  nikt mnie nie zaczepia lubie ta angielska powsciagliwosc...

> Floryda (gdzies miedzy West Palm Beach i Miami) to miejsce gdzie w
                  niedalekiej
                  > przyszlosci przeprowadzam sie.
                  zaopatrz sie w dobre A/C bo w nocy nie pospisz, nie wiem jak ciebie ale mnie ta
                  wilgoc dobija, jestem 3 lata i mimo obietnic nie moge sie nic przyzwyczaic...
                  Jest nawet w USA takie przyslowie nie wiem czy slyszales:
                  "If you cannot stand the heat do not visit Miami in August"

> Obecnie blisko Atlantyku jest chlodniej niz w
                  > Pennsylvanii.
                  ale wilgoniej tez, a wole 90F przy 40% humidity niz 80F/70%
                  > Pozdrawiam z GA..pogoda nie do wytrzymania:(
                  wlasnie, wlasnie...
                  a Londyn taki umiarkowany i zabytki ma takiej klasy ze szczena wali z
                  pomlaskiem o podloge ...
    • Gość: Diwo A może by do Tomaszowa... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 15:32
      Dobrze mi tu, nie narzekam. Chętnie jednak zamieniłbym bloki na domek powiedzmy
      10 km od Cz-wy (tym bardziej, że wczesniej mieszkałem w domku na przedmieściu i
      teraz mię cholera bierze jak słyszę sąsiada op... żonę bo zupa była za słona).
      Jak sobie chcę gdzieś jechać to po prostu jadę. Kiedyś bardzo (po studiach)
      chciałem zostać w Krakowie. Wyszło tak, że że nie zostałem, ale nie żałuję -
      wolę tam od czasu do czasu się wyrwać - bardziej czuję atmosferę. Znajomi
      którzy zostali są tak zabiegani, że Rynek widzą rzadziej niż ja któren w
      Częstochowie pozostał ;))))
      A poza tym przecież ten nasz grajdoł taki swojski jest i dziurą zalatujący..;)
    • Gość: piotrek novy100@po Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 16:52
      jak to gdzie tylko na lisincu lub na grabówce
      • Gość: Jan Mlyn Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 5.1R* / *.net81-65-240.noos.fr 10.08.02, 00:40
        W Legii Warszawa !!!
        To nasza duma i slawa
        Czarna L-ka w koleczku sie mieni
        To jest Legii swiety znak
        Jej kibice sa nieustraszeni
        boi ich sie caly swiat
        Boja ich sie kibice angielscy
        Boja sie i holenderscy...

A zaczelo sie to wszystko tak : W siedemdziesiatych gierkowskich latach, kiedy
        jeszcze nie bylo butow zapinanych na skracze w nagrode za to ze wypolerowalem
        mu medal Za Odre i Nyse Luzycka i Za Dojscie Do Baltyku, dziadek wzial mnie na
        Lazienkowska (tak tak, jeden dziadek w Katyniu, drugi u Berlinga) ; rozne zeczy
        pozniej widzialem : Alhambre w Grenadzie, wulkan Cotopaxi, Adis-Abebe,
        Gwadelupe. Taj Mahal i dom w ktorym urodzil sie Lewis Caroll. Harlem i
        przyladek Dobrej Nadziei. ITP. Nie ma mocnych, zjezdza sie z Trasy i - CWKS !!!
    • inka_m Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? 11.08.02, 22:33
      Z pewnością nie w zasobach mieszkaniowych Spółdzielni mieszkaniowej "Nasza
      Praca" w Częstochowie! Gdybyż tylko było mnie na to stać! Mieszkanie na boisku
      sportowym, bo Pan prezes chciał się zasłużyć w oczach swoich przyszłych
      wyborców... Nie pytano nas o zgodę na boisko pod nadszymi oknami, ale teraz
      każą nam zbierać podpisy, że nie chcemy boiska w tak bliskim sąsiedztwie
      mieszkań. Może Pan Prezes Szczuka wybuduje boisko piłkarskie pod swoimi oknami?
      wtedy pewnie doczekalibyśmy się reakcji... a tak tylko bomby podkładają, bo
      blok mieszkalny przeszkadza grającym. Samo życie! Gdzie napisać zażalenie?
      Pisanie na Berdyczów...
      • Gość: Przystojny_Pan MIESZKAM W BONN... IP: Internet3:* / *.dip.t-dialin.net 13.08.02, 18:34
        .. i to juz od 20 lat. Tu chcialem tez zawsze mieszkac, w Polsce mieszkalem
        ostatnio w Czestochowie, co tam teraz w tym miescie nowego slychac ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka