Dodaj do ulubionych

HIP HOP jest do bani

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:15
Wiszące gacie ogolone głowy a w głowach zero.Spiewają o tym ze im żle ze jest
do bani i ze siedzieli na ławce i potem załozyli zespoł.Ale nie mowią o tym
ze nie zrobili nic zeby było lepiej.Nie mowią małolatom zeby szły do szkoły
bo w tym jest ich szansa.Ciekawe co będa śpiewać jak juz głupio będą wyglądać
w tych opuszczonych gaciach bedą mieli po cztery dychy i zero wykształcenia?
Obserwuj wątek
    • john_fontane Re: HIP HOP jest do bani 16.05.05, 18:21
      Popieram, popieram, popieram. Ta kultura już dawno straciła sens i w tym
      momencie jest nastawiona tylko i wyłącznie na zysk firm odzieżowych,
      fonograficznych.
    • Gość: wlodec Re: HIP HOP jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:13
      widze ze kolezanka nie jest w temacie w kulturze Hip Hop. dobra rada , lepiej
      cos poznac i dopiero krytykowac , niz wyrabiac sobie opinie widzac
      pseudo-hiphopowcow na ulicy czy na scenie jest to tzw.hiphopolo. od ktorych
      prawdziwi oddani temu nurtowi muzycy i fani sie odcinaja.nA pseudo.... w zadnej
      dziedzinie nie ma rady.
      Wiekszosc z ludzi nazwijmy ich prawdziwimi HH studiuja,koncza Je i pracuja i
      zajmuja sie wieloma wspanialymi projektami itp. jak np. pomoc dla ludzi z
      tzw."marginesu"
      Nie bede podejmowal dalszej polemiki na ten temat..
      Pozdrawiam i prosze otwprzyc oczka . " open yours eyes "
      • Gość: Menel Re: HIP HOP jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 02:56
        To ja sie dolaczam di stwierdzenia autorki-utopijna subkultura-strach pomyslec
        gdyby kazdy chcial sie utozsamiac z hip-hopem
        • skat1 Re: HIP HOP jest do bani 17.05.05, 07:52
          Hip Hop jest spox. Zostawcie w spokoju nasz młodzieżowy rodzaj muzyki. Co was
          to interesuje co? Wole słuchać Hip Hopu niż jakiś biesiad w których śpiewają o
          garbatych aniołkach..
          • Gość: Kuban Re: HIP HOP jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:03
            Numer Raz firmuje fundacje SpokoDzieciak, niedlugo u nas Hip-Hop Active, na
            ktorym beda zbierane pieniadze na wakacje dla najbiedniejszych dzieci.
            Rzeczywiscie bezsensu.
            • Gość: Gość Re: HIP HOP jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:19
              Nie to ma sens ale ma sens mowienie młodym ludziom ze hip-hop to nie wszystko
              ze musza się uczyć a nie wystawać pod blokiem bo jeśli nie będą sie kształcić
              to jeszcze długo będziemy ubogim społeczeństwem gdzie zbiera sie kase na biedne
              dzieci.I jeszcze jedno oni nie śpiewaja tylko mowią z tym ze jedni mają
              lepszych od pisania tekstów a inni gorszych.Skoro tylu młodych ich słucha to
              nic prostszego jak powiedzieć na koncercie UCZCIE SIE.
              • Gość: Nowijka Re: HIP HOP jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:46
                wsłuchaj sie troche w te teksty, a znajdziesz to czego szukasz
                • Gość: Kum Re: HIP HOP jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:04
                  Wiecie co?
                  Wy nie słyszeliście nigdy hip hopu:]
                  A co moze metalu młodzież ma słuchać? Nosić czarne ciuchy wierzyc w szatana
                  itp. Wezcie, nie rozdzielajcie na to co jest dobre a co złe. Nie wiecie nic o
                  tej kulturze, tylko gdzies tam cos ktos usłyszał i mysli ze to hip hop.
                  Metal jest dopiero do dupy! Ludzie wydzierają sie cos typu kupe zrobiłem ooooo
                  kupe zrobiłem iiii mnie bardzo odbyt boli:]
                  Czemu sie czepiacie hip hopu a nie np. popu? a ja wam odpowiem na to pytanie,
                  poniewaz popu to młodziez słucha nie polskiego i nie kumacie o co tam chodzi:]
                  kazdy ma swoje gusta itp!
                  A jak byście nie wiedzieli to WAM MÓWIE O GUSTACH SIĘ NIE GADA więc skończcie
                  juz z tym tematem jaki to hip hop jest zły:]
                  Pokazcie mi kogos kto podchodzi do młodziezy i traktuje ich równo, chce pomóc
                  itp. nadzieja jest tylko w hip hopie! bo tam są ludzie którzy rozumieją biede
                  itp. chociaz są tacy co chcą tylko pieniadze na tym zrobic
                  Ech posłuchajcie HH i dopiero sie wypowiedzcie
                  Pozdro dla Wapniaków
                  • Gość: Gość Re: HIP HOP jest do bani IP: 212.244.80.* 17.05.05, 17:16
                    W co sie wsłuchac? kiepska dykcja więc słowa mało wyrażne.Mam w domu takiego
                    łysego debila ktory mowi ze jest dumny z tego ze jest blokersem.Łazi do Iguany
                    śpiewa te brednie ale do szkoły to nie łaska.Starałam sie ale nie wyszło.Gore
                    wzięły wulgaryzmy z hip hopu.Godziłam sie na gacie ,bluzy bo taka moda.Pospać
                    do południa nazreć sie i stać pod blokiem albo na klatce itak mam nie tylko
                    ja.Moze ktoryśsię uczy mają nawet sklepy ale to nie z miłości do H H tylko dla
                    kasy.Oni wyjdą na swoje a reszta???
                    • Gość: Wapniak Re: HIP HOP jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:27
                      Gosc ma racje-chlopak sie naslucha zewszad ze jest bieda i bez szans na zycie i
                      staje sie jednostka aspoleczna
                  • Gość: Wapniak Re: HIP HOP jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:24
                    Dzieki za pozdro:)Numer Zero to jest dopiero lech nad lechy-a ta jego akcja to
                    niezla lanserka-w jakism programie jak go pytali o ta akcje co sie niezle
                    zaczal motac-wida tylko firmuje swoim imieniem/nickiem/nazwa/pseudo te akcje.

A wy ciagle swoje...nic nie wiecie o HH,itd...Jak facet co kreci
                    koncerty,dostaje kase za nagranie plyt i jeszcze jakies ciuchy czy cus moze mi
                    powiedziec o biedzie.

A rapu nie mozna uniknac bo wszedzie jest go pelno!!!I polskiego jak i
                    zagranicznego,radio,telewizja,sasiad za sciana!

A o spiewaniu o kupie to punk:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka