Dodaj do ulubionych

Siatkówka. Kto wzmocni AZS?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:53
Grajmy: Woicki-Oczko, Jurkiewicz, Gawryszewski, Gierczyński, Kocik, Patucha,
Gacek, na rezerwie: Kokociński, Żuk i nie będzie źle (choć bez rewelacji).
Albo kupmy: Siedzieniewskiego, Gabrycha, Rybaka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: 195.116.81.* 08.06.05, 19:07
      Zeby zagraniczne zakupy nie okazaly sie niewypalam takim jakimi przed lat bylo
      sprowadzenie do klubu niejakiego Bojana K. i Sinisy R.
    • Gość: leandrao Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: 80.51.57.* 08.06.05, 19:24
      Źle nie będzie bo bedzie tragicznie. Wygląda na to, że AZS jednak nie ma
      zupełnie pomysłu kogo ściągnąć do siebie żeby chociaż załatać luki w składzie
      osobowym po odejsciu Winiarskiego i Szymańskiego. Co ciekawe trener Skorek
      pozostawił decyzję co do ewentualnego zatrudnienia tego Ukrainca Gościniakowi.
      To jest chyba nie poważne. Sam w tym czasie jako obserwator pojechał do Włoch
      na mecze World League. No ludzie, to za co on w takim razie kasę bierze, kiedy
      w takim gorącym okresie sobie podrózuje do słonecznej Italii?
      Obawiam się moi drodzy, że w tym sezonie AZS będzie "cienko piszczał" na
      wszystkich frontach.
      Ktoś gdzieś powiedział, że z tą zmianą prezesów i sponsorów to będzie coś na
      zasadzie - zamienił stryjek siekierkę na kijek. Obawiam się, że to bardzo
      prawdopodobne.
      Widzę, że nowy prezes ma podobne rozeznanie jak poprzedni, czyli kompletnie
      żadne.
      • Gość: DigitAZS Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:47
        Ku.. mać ! nowy zarząd nowy sponsor, a nie robią kompletnie nic ! Niech sie
        pochwalą, dlaczego się zainteresowali Marcusem Nilssonem ! gdyby KIBICE nie
        zanieśli tym jełopom listy z nazwiskami, to nawetby o kolesiu nie usłyszeli !
        Ku.., "zawodnik nie spełni oczekiwań" .... 417 punktów i 87 asów serwisowych,
        zagrywka lepsza niż Wlazły, a Skorek twierdzi, że to jest zły zawodnik ! no
        ku.., to niech znajda lepszego !
        "Zawodnicy którzy zasilą AZS nie będą gorsi, od tych którzy odeszli" ... Ja sie
        pytam jakim cudem ?!?!?! Jakim cudem jakiś ukrainiec z klubu o którym w życiu
        nie słyszałem ma być lepszy od Winiara !?!?! jeeeeeeezu !
        Ku.., czekajcie dalej, to ściągniecie do tego klubu kolejnych rejliców !
    • Gość: siatkarz Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:14
      Do dupy z takim zalatwianiem sprawy !-goscie gowno robia -jak gosciniak ma
      odpowiadac za transfery to napewno beda to gwiazdorzy !!!!!-
      Siezieniewski ,kurek ,gabrych juz kluby znalezli ,teraz to moga sobie wyrwac
      jakiegos Kastornowa albo Ukrainca z klubu o jakim nawet nie slyszalem ...Caly
      zarzad WYPIE..C !!!!
      • Gość: koniec Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:59
        nadszedł pogrzeb azs-u już koniec medali i sukcesów,przykre
      • Gość: m Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.06.05, 08:47
        no jezeli ci zawodnicy mieliby zastapic winiarskiegi i szymanskiego to ja jestem ronaldinho przechodzacy do wisly krakow :)

zamiast nich naprawde wolalbym aby to byl jakis kasparaitis z Larisy, albo 150cm srodkowy z azerbejdzanu - rownie silne wzmocnienie :)

za granica jest wielu zawodnikow ja sobie poczekam az sie wszystko wyjasni z krytyka lub pochwalami.
    • Gość: AZSS Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:53
      Marcus Nilsson - według naszego trenera słaby zawodnik, a jak przedstawia sie w
      statystykach ligi greckiej:

ACES
      PLAYER TEAM VALUE
      1 NILSON Marcus PANELLINIOS 78
      2 STANLEY Clayton IRAKLIS CENTRAL GAS 76
      3 ROUMELIOTIS Nikos EAP SUPER CARGO 61
      4 NOVOTNI Jians PANATHINAIKOS 44

1 NILSON Marcus PANELLINIOS 417.0
      2 ROUMELIOTIS Nikos EAP SUPER CARGO 393.2
      3 AGAMEZ Liberman AE NIKAIA 362.7
      4 MILINKOVIC Marcos OLYMPIACOS 362.3

KILLS
      PLAYER TEAM VALUE
      1 NILSON Marcus PANELLINIOS 326.0
      2 MILINKOVIC Marcos OLYMPIACOS 301.0
      3 ROUMELIOTIS Nikos EAP SUPER CARGO 295.0
      4 MLIAKOV Smilen OPE RETHIMNOU 292.0

Ale oczywiście lepiej sprowadzić jakiegoś ukraińca, o bardzo wdzięcznym
      nawzisku Wdowin.
    • Gość: BB A może ktoś z Politechniki W-wa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:03
      Niedziela, Szulc albo Małecki (bo Gradowskiego oczywiście już kupili i to
      Resowia, skandal!!!)
      • Gość: Rafik To już jest koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:12
        To przykre i bardzo bolesne, ale niestety to jest schyłek swietności AZS.
        NIerozumiem tylko jak mozna bylo do tego doprowadzic, klub z tradycjami, od
        bodajrze 15 lat!!!!!!!!! (moge sie mylic) nieprzerwanie gra w pucharach
        europejskich!!!!!!!!!!!!!!!! i nie moze znalezc dobrego sponsora. Moze i nie
        bedzie tak bardzo tragicznie, ale na pewno przykre i bolesne kiedy po tylu
        latach AZS bedzie walczyl co najwyzej o miejsca 5-8. Tak wiem nie rozdziela sie
        medali przed sezonem, zwlaszcza ze dopiero co sie zakoczyl poprzedni, ale nie
        wierze w cudowną gre mlodych zdolnych siatkarzy, takie cos zdarza sie tylko
        raz, góra dwa,ale nie poraz 3. Obym się grubo mylil
      • ulisses_czwa Re: A może ktoś z Politechniki W-wa? 08.06.05, 22:17
        Ja proponuje Parkitnego :) Troche piachu na boisko i jest nasz :P Na pewno nie zawiedzie :) A tak na serio... Jesli zarzad jest madry to nigdy nie zdradzi kogo chce kupić... Z prostej przyczyny - uniknie konkurencji... Taki zasłony dymne juz przerabiałem chocby na przykładzie Juventusu - całe okno transferowe mówili kogo chca kupić (samych leszczy podawali), a "za 5 dwunasta" podpisali kontrakty ze Zlatanem Ibrahimovic'iem i Fabio Cannavaro... Efekt - 28. mistrzostwo Włoch :) Zatem pozwólmy działać zarzadowi, a oceniajmy po dokonanych zakupach... Może własnie chce tego szweda, ale wola trzymac sie wersji, ze "na bank go nie kupią"... Jestem spokojny o AZS, bo juz nie takie grabierze składu przezywaliśmy... Medal powinien być... jak zawsze :)
        • Gość: Siatkarz Do Ulissesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:43
          Chlopie co Ty za glupoty piszesz, ogarnij sie... :/ Parkitny w drugiej lidze w
          Rząśni sobie nie radzi dziad jeden i to przez niego i jego kombinowanie druzyna
          nie wywalczyla awansu do 1 B , a Ty chcesz go sprowadzac jako wzmocnienie
          AZSu ??????!!!!!! Ludzie litośći :| :/
          • ulisses_czwa Re: Do Siatkarza 08.06.05, 22:56
            Szalenie mi przykro, że nie którzy nie potrafia złapać żartu... Ogarnij się, bo przynosisz sobie wstyd... Przeczytaj jeszcze raz mój post i pomyśl.. To nie boli...
          • Gość: Al <<<<<<<<>>>>>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:56
            Siatkarz ale z ciebie orzeł... Wez no sie zapisz na jakies kursy na rozumienie
            tekstu.
        • Gość: Guderian Re: A może ktoś z Politechniki W-wa? IP: 217.96.15.* 09.06.05, 07:09
          Jak wierzyc mi sie nie chce ze ktos ciekawy do nas trafi. Po tym co czytam i
          slysze to wydaje mi sie ze wlasnie ogladamy zmierzch naszego klubu. Ech szkoda
    • Gość: Delic Pol Norwid Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 09.06.05, 08:51
      tam są gracze nie gorsi od tych z list transferowych i co najważniejsze są z
      Częstochowy.
      • Gość: SIatkarz Re: Siatkówka. Kto wzmocni AZS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:02
        Na pewno mlodziez z Norwida jest zdolna, ale jeszcze chyba trzeba troszke
        poczekac na wklepanie ich do pierwszej druzyny AZSU... A z tego co wiem, to ma
        zostac tylko paru najlepszych jako wlasnie to zaplecze AZSu i ogrywac sie w 2
        lidze, a reszta tych starszych ma poleciec...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka