paola_ola_ola 16.06.05, 15:16 ...nie wiecie czy w tym salonie optycznym (w realu) mozna zrobic komputerowe badanie wzroku a jesli tak to jaki jest tego koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: ..::vision ekspress:.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:39 mozna ale nie wiem ile kosztuje. Ja polecam badanie w Promed w alejach kosztuje 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Re: ..::vision ekspress:.. IP: *.107.inds.pl 18.06.05, 09:39 Nie wiem czy mówimy o tym samym badaniu, ale kiedyś widziałem jak jakieś badania były robione za darmo. Dostawało się karteczkę i należało się zgłosić do swojego okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: ..::vision ekspress:.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 10:44 ja rowniez polecam PROMED, cena badan jest rozna,ale jak sie zabdasz w promedzie i kupisz tam okulary to nie placisz za bdaanie.goraco polecam Promed,fajna obsluga okulistyczna i na sklepie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktb Re: ..::vision ekspress:.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:40 kupując okulary nie płaciłem za badanie. Ale może to była promocja na otwarcie.... Odpowiedz Link Zgłoś