Dodaj do ulubionych

Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gazety"

IP: *.delta.com.pl 23.06.05, 20:24
Zgadzam się z tym artykułem w 100% nikt inny nie jest nam w bliskiej
przyszłości potrzebny
Ryan jest w ścisłej czołówce obcokrajowców w naszej lidze od lat nawet zawsze
pewnemu Adamsowi trafia się w tym roku gorszy sezon
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 23.06.05, 20:47
      Ryan Sullivan = Włókniarz !!!

nie wyobrażam sobie Włókniarza bez niego!
      • Gość: Maniek Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: *.pl / 83.16.117.* 23.06.05, 22:12
        Ryan Forever
      • Gość: m - ten co zawsze Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 23.06.05, 23:20
        chociaz znow komus sie spodobal moj podpis tym razem sie zgadzam z "moim drugim ja" :) lubie sullyego za styl jazdy, za to ze jak to wspomnieli w artykule nie czekan na Bog wie co tylko nie strzepiac jezyka dogaduje sie z szefami klubu i podpisuje jako jeden z pierwszych nowy kontrakt, byloby mi strasznei zal ogladac go w jakims innym klubie. Nie rozumiem tez malkontentow narzekajacych ze nie kupilismy Antonia - po jakiego grzyba ? czy te 12 pkt na ktore mozna spokojnie liczyc to malo ?
    • Gość: Maniek [...] IP: *.pl / 83.16.117.* 23.06.05, 22:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Lee ryan .. sullivan ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:19

mnie tam zawsze sie australia podobała ... i w sumie ryan robi swa postawą
        piękna rzecz ... pokazuje jaka jest większośc ludzi na tym jakże odległym
        kawałku ziemi ...

też sie zgadzam .. dobry artykuł ... szacunek szacunek dla niego ...
      • Gość: fan Tomka G. Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:47
        I tak najlepszy jest Gollob
        • Gość: nie-fan Tomka G. A w czym ??? IP: 212.87.241.* 24.06.05, 15:10
          Głąbollob to jest dobry... ale w branży cukierniczej!!! Nikt tak nie robi loda
          jak To to to- meeek G.!!!
        • oko42 Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze 24.06.05, 21:55
          Jest leoszy od Gołoty ( boks to jego zywioł )
        • oko42 Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze 24.06.05, 22:03
          Jest leoszy od Gołoty ( boks to jego zywioł )to tyle o to to Tomku.
          Ja jestem dumny że mamy w CKM Ryana
    • Gość: ryan sullifan dobrze Pit! brawo za artykul! IP: *.darknet.com.pl 23.06.05, 23:57
      PT wie co mowi. wielki uscisk graby za ten txt! Salek wie ze Czewa to "jego"
      auSULLIa:) zawsze w tym przekonaniu utwierdzam Ryana! to mega koles! traktujcie
      go przede wszystkim jako czlowieka a dopiero potem jako zuzlowca! on wyjmuje
      serce jak nikt i angazuje sie w sprawy CKM. wielu z Was zna historie o
      prywatnych naradach Ryana z reszta druzyny podczas trudnych momentow w czasie
      meczykow. tego nie widac z trybun, jak np. Ryan rzuca kaskiem kiedy mu nie
      wyszlo, jak bardzo doluje go chwilowa niedyspozycja w naszych barwach (i nie
      tylko), jak potrafi zebrac kapele aby ja zdopingowac do ekstremalnej jazdy i
      wykrzesac maksimum energii z jej wnetrza! to caly Saletra, jedyny i najlepszy
      duch zespolu. jest naszym motorem i bez niego nie ma wzajemnej samodyscypliny!
      fly Ryan fly!!!
    • Gość: art ja tez za Rayanem !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:16
      zdecydowanie sie zgadzam !!! rayan jest najlepszy i prawdziwie oddany klubowi !!
    • Gość: okija Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: 217.97.165.* 24.06.05, 07:36
      Popieram, bardzo popieram powyższe wypowiedzi.
      Ryan to jest GOŚĆ w dużym tego słowa znaczeniu.
      I nie jest tak jak niektórzy piszą, że jest w czołówce
      najlepszych w naszej e-lidze. On jest najlepszy. Od kilku
      kolejek jest na pierwszym miejscu w statystykach polskiej
      e-ligi. I nie potrzebny nam jest inny zawodnik z zagranicy.
      Brawo Sullek.
      Jak wyraził się o nim kiedyś Cieślak:
      Takich zawodników zagranicznych jak Sullivan, tak
      zaangażowanych w sprawy klubu i tak lojalnych a przy tym
      skutecznych w polskiej lidze nie ma.
      • Gość: jim Ryan- simply the best. IP: *.3.14.wu-wien.teleweb.at 24.06.05, 08:40
        po prostu najlepszy, wspaniały człowiek zainteresowany nietylko sobą ale rownież
        innymi zawodnikami w drużynie. Bez niego mogłoby nie byc takiej atmosfery i
        sukcesów w ostatnich latach.
    • Gość: oskar Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:07
      Nie wiem kto krytykuje Ryna , ale pierwsze słyszę. To nasz najlepszy obcokrajowiec. To świetny żuzlowiec z charakterem i wielką klasą, możemy byc dumni że mamy takiego zawodnika we włókniarzu. Ten chłopak wielokrotnie pomagał naszym zawodnikom i to w rózny sposób. Poza tym ma najlepszą srednią w lidze. I jest jeszcze jedna sprawa która była poruszona w artykule: on jest poprostu "nasz" i w każdym meczu to udowadnia.
      • Gość: mario Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: *.pl / 83.16.117.* 24.06.05, 10:21
        Ryan jest pod każdym względem the best,poza tym to obelga by porównywać Go do
        tego wypastowanego na black szwedzika
        • Gość: PACO Ryan Sullivan!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:22
          Jezeli ktos uwaza ze 20 letni murzynek jest potrzebny druzynie CKM to znaczy ze
          sie nie zna na zuzlu!! Moim zdaniem dobrze by bylo pogonic pana Janka do Leszna
          a Ryan niech prowadzi naszych chlopakow do DMP.To jest czlowiek z charyzma!!Tego
          brakuje innym.... ktorzy nigdy nie zdobeda zadnego trofeum. Nikt inny.... nawet
          trener (co gorsza) nie potrafi w naszym klubie porwac do zwyciestwa.Wieleki
          dzieki Ryan za piec lat w CKM i prosimy o wiecej.
          Pozdrowienia dla czytelnikow :)))
    • Gość: q oooo Re: Żużel. Zaufanie to podstawa - komentarz "Gaze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:55
      najlepszym zagraniczniakiem waszego klubu był PETER VANDIEREK i HEINRICH SCHATZER
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka