Dodaj do ulubionych

Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:50
oby sie nie rozeszło ko kościach ..

gadu gadu a kasprzaki swoje ...
Obserwuj wątek
    • Gość: FAN Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:47
      DLA MNIE JEDYNYM BANDYTA JEST TEN PSEUDO ZUZLOWIEC HOLTA !!!!!!!
      KOPNIECIE ROBERTA K. ? a moze lekkie dotkniecie bo tak to wygladalo w tv i na
      stadionie !! WYWALIC BANDYTOW Z TORU (HOLTE) A NIE BEDZI TAKICH SYTUACJI. BO
      JAK KTOSC Z PREMEDYTACJA WJECHAL BY W MOJEGO SYNA MYSLE ZE NIE SKONCZYLO BY SIE
      NA KOPNIECIU !!!!
      • Gość: wroc Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:53
        ale ty jesteś pusty, totalny brak obiektywizmu
      • Gość: xyz Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 05.07.05, 08:54
        skoro wywalamy bandytów z torów to następnnym po Holcie jest Baliński
      • Gość: kibic Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 08:56
        musisz sobie kupic okulary albo od babci wez sloiki.Bo Holta gdyby specjalnie
        wjechal w Kasprzaka to zrobil by to tak zeby samemu nie byc poszkodowany.A
        bandytów to macie u siebie trepie.
      • Gość: SIWY do FANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:58
        Kolego a masz forum Leszna na portalu gazety?? To idź się tam wypowiedz bo tu
        takich bajek nie potrzebujemy. Lekkie dotknięcie to było chyba w 10 krotnie
        zwolnionym tempie. Klan tych bydlaków narobił sobie nie lada kłopotów i teraz
        taka frustracja Cię ogarnęła że piszesz bzdury gdzie się tylko da. Od
        wymierzania kar jest sędzia zawodów a nie czerwononosy tatuś z synkiem po
        chorobie popromiennej. O "kulturze" i zwyczajach ludowych waszej wsi świadczy
        też fakt że zawodnicy z Cz-wy wyjeżdżali 1,5h po zakończeniu meczu pod eskortą
        policji, że już nie wspomnę o kamieniach które posypały się niewiadomo skąd na
        autokar kibiców. Zastanów się co piszesz i czy żyjesz w zgodzie z samym sobą...
      • Gość: kuzyn_jk Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.pl 06.07.05, 23:12
        Wydaje mi się że Holta niezachował się "bandycko" - po prostu nie rozglądał się
        na boki tylko darł do przodu - a Kasprzak był minimalnie z przodu i Holta mógł
        nie przewidzieć że Kasprzak na łuku będzie jednak z przodu. I gadanie
        Z.Kasprzaka o brutalności Holty to przesada. Fakt, że ten wypadek gdyby
        był bez dmuchanych band skończyłby się tragicznie. Myślę, że obaj trochę
        liczyli na te bandy i pojechali "na kontakcie" ale się przeliczyli.
        Najważniejsze że obaj są cali i bez urazów. Ale ci co napadli na Holtę - won -
        co najmmiej do końca sezonu!!! Tak myślę.
    • Gość: Obywatel Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:54
      Po pierwsze Holta nie wjechał celowo w Kasprzaka. Po drugie ostry atak Holty
      nie usprawiedliwia zachowania Kasprzaków.
    • Gość: CKM_FAN Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.com.pl 05.07.05, 10:22
      Jurek a widziałem, że ty też kopnąłeś sobie 'Ryśka'. hehehehehe
    • Gość: TYLKO UNIA !! Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:11
      EGOIŚCI Z CZĘSTOCHOWY...POMYŚLCIE CO BY SIĘ STAŁO BEZ DMUCHANYCH BAND.
      KARA DLA HOLTY ZA TAKĄ JAZDE...
      I DLA KASPRZAKA ZA UDERZENIE...
      I BY BYŁ SPOKUJ !!!!
      • Gość: kuzyn_jk Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.pl 08.07.05, 00:56
        Pytanie (z Gdańska): jaka kara dla Holty za jaką jazdę? Został wykluczony z
        biegu - to jest kara dla niego za jazdę. A oprócz tego chwała wszystkim w
        Lesznie, którzy przyczynili się do zainstalowania band "dmuchanych". Dzięki nim
        zarówno Krzysiek i "Rysiek" już we wtorek żądzili w Szwecji.
    • Gość: unia4ever Tadusz Iwanicki - chyba coś bierze IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 12:35
      jak czytam wypociny tego pismaka to aż krew gotuje, facet stronniczy, ślini się
      w swoich artykułach, aż się kleją i jeszcze takiemu płacą. pewnie jego ambicją
      jest pisanie do faktu lub do nie urbana, retoryka podobna.
      • Gość: kibic z dala Re: Unia4ever - chyba coś bierze IP: *.prenet.pl 05.07.05, 14:10
        Durniu to byl wywiad, a nie reportaz. Az ci oko bieleje bo nie tylko kibice czestochowscy widzieli co sie dzial i mam nadzieje ze kara bedzie nie tylko dla zawodnika ale i dla klubu, za brak odpowiedniej ochrony.
    • Gość: kar Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: 193.43.77.* 05.07.05, 12:45
      Byłam na meczu i wcale mi się niepodobało to co zrobili Kasprzakowie. Żużel to
      sport kontaktowy a ostre ataki to normalne w tym sporcie.Ale najgorsze dla mnie
      jest to, że ktoś może kopać leżącego. A tym bardziej jak robi to tak młody
      człowiek!!!! A z drugiej strony ojciec na to pozwala ! Kogo on wychowa !
      Mogłabym jeszcze zrozumieć gdyby doszło do bójki między samymi uczestnikami
      zdarzenia tz. gdyby oni wstali i sami między sobą się pobili , ale to kopanie
      leżącego to już nie do wyjaśnienia !!! Zresztą sami Kasprzakowie wypowiadają
      się dwoma niezgodnymi wariantami. A do służb porządkowych Unii Leszno też mam
      wiele zastrzeżeń. Dziękujemy tylko jednemu człowiekowi - Panu z policji, który
      wyjechał po nas ze swoimi ludżmi i był naprawdę cudownym człowiekiem . A co do
      dmuchanych band to gratulujemy Zarządowi KS Unia , że zdołali je zamontować
      tylko muszą jednak bardziej uważać na kulturę swoich zawodników i zmienić coś w
      służbach obsługujących zawody.
      • Gość: Rune mistrzem!! Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:42
        Zapraszamy leszno na mecz do Częstochowy.
        • Gość: no i przyjedziemy Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 15:14
          no i przyjedziemy i co z kastetem będziesz czekał czy z pałą.
          • Gość: abiks1981 Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.prenet.pl 05.07.05, 17:26
            Jak przyjedziecie to zobaczycie jak się kibicuje najlepszej drużynie.Być może
            Holta jeżdzi ostro ale jak do tej pory to był jedyny przypadek kiedy kogoś
            sfaulował.Poza tym wypadkiem z Krzyśkiem robił z bolkami z Leszna co chciał nie
            wspominając o tym jak jeżdzi w Częstochowie.On na prawdę nie lubi przegrywać!
            Większym zagrożeniem na torze jest zdecydowanie Baliński-zawsze musi nadrabiać
            faulami bo jest słaby!!
            Krzysiek to jest zawodnik z najwyższej półki ale jego braciszek i ojciec to
            poje... idioci!!!
    • Gość: tom Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:45
      czy naprawde wszyscy sa tak slepi czy tylko udawaja przeciez to Balinski
      pierwszy udezyl Holte
      • Gość: kibic z leszna Re: Żużel. GKSŻ zajmie się skandalem w Lesznie IP: *.scansafe.net 08.07.05, 16:00
        właśnie czytam te wszystkie wypowiedzi i widzę że większości puszczają emocje.
        Powinniśmy na to spoglądać nieco chłodniej, płacimy za widowisko a ci panowie
        (żużlowcy) narażają swoje zdrownie a nawet życie. Oczywiście zachowanie Roberta
        Kasprzaka nie było zbyt mądre i powinien zostać ukarany. To samo powinno
        spotkać jego mechanika. Co do Damiana to nawet relacja telewizyjna nie
        rozstrzyga jednoznacznie o tym co napisał jeden z poprzedników. Nie będę się
        rozpisywał na temat Damiana bo trudno uwieżyć, aby był do tego zdolny - jest
        twardy na torze ale poza nim to "spoko facet". Kolejna rzecz to oczernianie p.
        Zenona Kasprzaka. Wydaje mi się że większość się trochę zapędziła z osądami,
        pamiętajmy że Krzysztof miał bardzo ciężki wypadek w ubiegłym roku na Kryterium
        Asów i dla pana Zenona najważniejsze w tamtej chwili było zdrowie syna a
        nie "kopanie" Holty. Jego późniejsza wypowiedź była jaka była, ale od
        wypowiedzi jeszcze nikomu nic się nie stało. Jeszcze dwa słowa o Holcie, otóż
        najciekawsze dla mnie jest jak można doznać urazu czy też złamania nosa po
        wcześniejszym bardzo lekkim kopnieciu w tył kasku !!!!! Miałem okazję nosić
        różne kaski motocyklowe i takie "kopnięcie" jakie widzieliśmy w telewizji jest
        prawie nieodczuwalne dla osoby która ma ubrany ten kask........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka